Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: cilindre dingo kompresija  (Skaityta 3007 kartus)

Neprisijungęs zadalas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Re: cilindre dingo kompresija
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 30, 14:53:40 »
tarpinę pakeis ir manęs neklaus - tai servisas ir meistrai daro kas priklauso. Nors pats būčiau linkęs kuo mažiau išlaidaut. Tą mašiną dėjau pardavimui. Niekas nenupirko, tai ėmiau ruošti sau. Atsinaujinau pakabą, vairo traukių antgalius,, užsidėjau aluminio ratlankius su apynaujėmis padangomis. Ir kai viską padariau, liko tik antras vizitas į TA, o po to pasikeisti pask. diržą (visą komplektą su guoliais ir vandens pompa parsisiunčiau - viso detalių už 500 lt), paskambino pirkėjas. Jį domino, kiek esu pasiruošęs nuleisti kainą. sutarėm, kad pravarau TA, o diržą su guoliais ir v.pompa įduosiu maiše magaryčių. Na ir išvakarėse pakartotino vizito į TA  po variklio plovimo nutiko tai kas nutiko. Žinoma gražu būtų atlikti viską kaip pridera ir žmogui įteikti ramia sąžine. Bet aš jau ir taip bačkoj. O pirkėjas vargu ar nors ačiū pasakys, be to, jis man kiek neaiškus, nelietuvis, kad nebūtų koks žulikas.