Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 745013 kartus)

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
Pažiūrėjau, net nėra FW s4tam lietuvos rinkai, eina kombinuotas, tai įtariu tas čekiškas tinkamas, lietuvių kalba yra?

Čekijai yra atskiras, Lietuvai skirtas kombinuotas Baltic. Bet, kad galima softą perpūsti ir kitai rinkai skirtą, tai faktas.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Na įdomu kuris pas jį, nes 9500 neturi FW čekijai ;)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Cia liaudis labiau viską kertat, pardavėjui padaves dabar telefoną aš galiu TIK kito tokio pat naujo prašyt, ar galiu pinigų prašyti sumokėtų ?
Imk eurus

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tep ir aš galvoju. Cia vat skupus moka dukart, pamenu kai ieskojau kur pigiau kokioj pardej, va ir nusipirkau pigiau. Buciau emes is kokio tele2 ar pan butu 100-200lt brangiau bet uztat ramybe su garantijom. Nu ir tai dar laime kad is biski rimtesnes pardes emiau, o ne kokio kioskelio. Tarp kitko, dabar palyginau biski S4 ir S5 samsunga, tai tas s5 nekazka galimybem tesiskiria ?  (z) (wow) Vilioja kamera geresnė, jei imt kazkoki kita, mandresni nei s4 reiktu gal.. Kad is visos sitos istorijos bent toks pliusas butu :D Tie sony kazkokie z2 berots ziurejau neblogi kameros rimtos, po 20mpx berots, gal baika visai  :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Pliusas nemenkas, pasinaudoji įrenginiu ir dar pinigus atgauni :)
Asmeniškai aš sunkiai skiriu kur s4, kur s5, va s6 tai super atrodo, pagaliau plastmasės atsikratė...

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Kas is tu skaiciuku, apibudinacius kamera? Plakatu per wisa siena nedarom.pats suimazines kokybe ant 6mpx hd ir pilnai uztenka.kasdien maziausiai 100 foto padaroma

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Teisingai snekat. Tas z2 kiek skaiciau cia liaudis dziaugesi baterijom. Bet prie samsungo kai ipratau valdymas labai prie sirdies gana paprastas ir malonus man.. Tai jauciu nesiskirsiu. O s6 tai speju 2k lt kaip nieko kainuos dabar, tai tiek lesu neplanuoju skirt  ff

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Kiba s6 bus neuzilgo?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kazkur maciau, kad parasyta JAU GREITAI, tai teoriskai speju menesio-dvieju begi tikrai bus jau jis pardese  :think:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
nieko sau.manau stebuklo nebus, nes jau nelabai stebina pokyciai telefonuose.tik labai patiko greitas akumuliatoriaus ikrowimas note4.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
gal nexus 6 geriau
 :)

nieko sau.manau stebuklo nebus, nes jau nelabai stebina pokyciai telefonuose.tik labai patiko greitas akumuliatoriaus ikrowimas note4.
per kiek tas greitai ?

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
buwau laika nuemes kazkada, dabar jau nepasakysiu, bet mazdaug per valanda pakrauna  ta nemaza akuma.bandziau note 3 pakroveja, krovimas pailgeja ir labai nors ir 2a

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Omnitelyje jau s6 reklama, kai reklamą jie išleidžia 2-4 savaičių bėgyje turį pardavime ;)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Omnitelyje jau s6 reklama, kai reklamą jie išleidžia 2-4 savaičių bėgyje turį pardavime ;)
jausmas lyg samsungas leidzia naujus modelius, bile isleist.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
jausmas lyg samsungas leidzia naujus modelius, bile isleist.
taigi reikia, kad senųjų atsisakytų ir vėl pirktų naują, kad ir tokie patys viduriai tik su pakeista išvaizda, jiems juk reikia kažką daryti, kad nestovėti vietoje.
kitaip prisigamini išsiparduodi ir užsidarai gamyklą :)

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Mygtuka perkelia 2mm i sona ir jau new model :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Teisingai snekat. Tas z2 kiek skaiciau cia liaudis dziaugesi baterijom. Bet prie samsungo kai ipratau valdymas labai prie sirdies gana paprastas ir malonus man.. Tai jauciu nesiskirsiu. O s6 tai speju 2k lt kaip nieko kainuos dabar, tai tiek lesu neplanuoju skirt  ff

Visad naudojau samsung, kol nepabandžiau sony. Be intiko baterija laikė 9 paras, su intiku nesunkiai 3-4... Ekranas super, kamera irgi. Labai patenkintas.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Netas yra nuodas akumui, ypac kai 24h on

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
dabar kaž kaip išjungęs dažniau laikau LTE visur kur būnu dažnai būna wifi, o kai reikia kažko tada pasileidžiu interneta mobilu, bet minusas jei kas parašo per koki viberi tai negauni žinutės moment, bet batarkė ryškiai ilgiau gyvena

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
S6 ekranas kiečiausias iš esamų telefonų. Nors jau vargu ar rai pastebima. Naudoju G3, na tikrai neblogas ekranas, kažin ar pastebėčiau skirtumus tarp jų. G3 batarkė neblogai laiko. Kamera irgi nebloga, su fokusavimu. Kaina irgi gera. G4 turi greit pasirodyti, ten tai neblogi parametrai. Nexusą 6 norėtusi išbandyti. Ekranas 6 colių :G čia rimčiausias pagal kainą ir parametrus rinkoje. Notes 4 irgi neblogas, bet Samsungų kainos užlenktos, dizainas tas pats, menu atsibodę, ir šiaip jie niekuom neišsiskiria. Perka, nes gerai ant reklamos investuoja. Ir tas veikia! One Plus One irgi tikrai neblogas daiktas už tokią kainą. Už aiphoną 6 nematau tiklso tiek mokėti :V HTC M8 irgi neblogas, kamera jų nebloga ir šiaip smagiai rankose vartosi. Stuklinis ekranas, šlifuotas aliumininis korpusas, bet labai braižosi. Bučiau ėmes, bet man ekranas per mažas.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 15, 21:03:42 sukūrė owas »

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
o blia dar buna taip, kad meniu uzknisa? :D ziauru

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Nu reik kažką susigalvot :))

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
man tik uzkliuwo meniu spalwa, zalswai zydra ar kokia ten ji.:F pries tai buwo black (y)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
S6 samsungas ne tik ekranu pasižymi, procas 14nm būdu pagamintas, greitas, mažas, efektyvus, na ir pats kiečiausias turbūt tai flash memory naujos kartos, lenkia visus kitus gamintojus 2/3x greičiu, bet, kad ir kokie viduriai super, aš negaliu pakęsti samsungo user interface, dizaineris ne pieštuką naudoja, o kirvį ir šiaip daltonikas, spalvos tragiškos, dabar lyg leidžia bent spalvas keisti :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Samsungo UI iš tikrųjų toks ubytas, kad belieka tik pakraipyt galvą ir pakrapštyt pakaušį