Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimai apie padangas  (Skaityta 391035 kartus)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimai apie padangas
« Atsakymas #450: 2013 Liepos 04, 08:40:06 »
nusipirkau Falken tai kol kas patenkintas jokiu garsu ir mikstai vaziuoja net per vezias mieste beveik netampo  net geriau negu su dunlop,bet dunlop buvo naudotos :-) o sitos naujuteles tai lauksim kol pasideves normaliai tada ir pajausiu ar yra didelis skirtumas tarp Falken ir dunlop :D  beje uz 4vnt mokejau 1250lt

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2013 Liepos 05, 12:55:32 »
Uhuu cia kaikurie useriai tai uz tokia suma prisiperka nauju padangu abiem metu sezonam :)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2013 Liepos 05, 19:36:38 »
Uhuu cia kaikurie useriai tai uz tokia suma prisiperka nauju padangu abiem metu sezonam :)
tai tegu pasiulo ir man ziemai naujas uz kokius 600lt tikrai paimsiu :goodboy:

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2013 Liepos 05, 19:43:50 »
Nu cia dar aisku nuo ismieros priklauso, :) as sau uz 700 Lt nusipirkau 195/65 R15 YOKOHAMA IG35

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2013 Liepos 05, 22:39:04 »
Jo R15 tai galima rast visokiausiu pigumu, o R18-19? O konkreciau kas ka galetu pasiulyt 245/45/18, ir ne po stuka uz vnt? Kokia firma isvis butu aukso viduriukas (kainos ir kokybes santykis).

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2013 Liepos 05, 22:50:47 »
Jo R15 tai galima rast visokiausiu pigumu, o R18-19? O konkreciau kas ka galetu pasiulyt 245/45/18, ir ne po stuka uz vnt? Kokia firma isvis butu aukso viduriukas (kainos ir kokybes santykis).
pažiūrėk į federal gaminius, nors šiaip jos galėtų būt tylesnės, bet ant audi bus ok + pigios

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2013 Liepos 06, 00:35:35 »
Nu cia dar aisku nuo ismieros priklauso, :) as sau uz 700 Lt nusipirkau 195/65 R15 YOKOHAMA IG35
na tai vat ismera ir tai jei kaip sakai du koplektus nusipirksi suplosi jau ne 1200 o 1400 o plius mano ismera 235/45/17 iskart ir kaina tai nemanau,kad uz savo 235/45/17 Falken 1250 tai brangu kalba eina apie naujas padangas nors ir ziemines pvz; Nokian 205/55/16 nauju uz 700lt nerasi na jei kas gali pasiulyt pirkciau

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2013 Liepos 06, 12:40:03 »
Nupirkau Falken'us irgi. ;) 225/45 R17 1340lt už visas be montavimo, su garantija. Manau, kad labai dedidelė kaina kaip už naują daigtą. O važiuoja tai pasakiškai.  (+) Jau trečią panangų komplektą perku naujų vasarinių padangų, dabar net nesuprantu, kaip apie naudotas padangas dar galvojau pirkt šiai mašinai.  (z)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2013 Liepos 06, 13:43:24 »
koks falkenų modelis?

p.s. daiktas, o ne daigtas :fight:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2013 Liepos 06, 14:55:07 »
Kolegos, ką jūs rinktumėtės, ar michelin'us 2012 metų žiemines (nedygliuotos), ar visiškai naujas restauruotas su dygliais ?  :V Mašina non quattro, žiemai noreciau pagaliau neblogai kabionancias padangas turet... Bajoras restauruotomis nesiskunde  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2013 Liepos 06, 16:47:47 »
Didelis s tos restauruotos jau vien del triuksmo.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2013 Liepos 06, 17:31:38 »
Kazkaip mane tos dygliuotos zavi, tada jau pokum kokia ziema, o nauju nerestauruotu nesinori pirkt nes tas r15 dydis cia vienai tinka,sast sumastai masina pakeist ir jau ten ziuri kad neuzdesi, tai kazkaip nesinori belekiek sukist, reiks gal apsiziuret tuos michelinus 2012 metu. Nors metai jauciu dar nieko nepasako gali gi nauju metu but bet ta guma kieta.. O del gumos kietumo isitikinau per q ziema, kai dropintos a4 vaziavo lengviausiai o as su savo tanku belekur tik stabtelejes sedau :D Nes mesos daug,o guma tokia kietumo,kad vasarines mano minkstesnes..

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2013 Liepos 06, 18:22:13 »
Kolegos, ką jūs rinktumėtės, ar michelin'us 2012 metų žiemines (nedygliuotos), ar visiškai naujas restauruotas su dygliais ?  :V Mašina non quattro, žiemai noreciau pagaliau neblogai kabionancias padangas turet... Bajoras restauruotomis nesiskunde  :V

Jei michelin x ice, tai ne vienas, zmogus apynaujas  padangas, pasikeite kito gamintojo padangom ;) Ir ta guma to x ice, gan kieta, net lyginant su x ice nordik,kurie yra su sipais ;)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2013 Liepos 06, 18:22:37 »
Mega,Falken Azenis FK453. Nežinau, man jos labai patinka. (y) Soriuka dėl to žodžio, nemušk taip stipriai. :bedantis:
Karoli,į restauruotas žiemines net nežiūrėk, didelis š (turėjom restauruotas žiemai), o dėl vasarinių restauruotų tai negaliu nieko pasakyt.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2013 Liepos 06, 19:26:56 »
Senas modelis jis, bet labai pasitvirtinęs. (+)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2013 Liepos 07, 20:47:07 »
Didelis s tos restauruotos jau vien del triuksmo.
tik del triuksmo didelis sudas jos ar daugiau yra blogybiu? nes as kiek pats su jomis susidures tai negaleciau pasakyti kad ten kaskas blogai su jomis.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2013 Liepos 07, 21:08:45 »
Nu pvz pas mane buvo dvi restauruotos gale, tai jos slidinėjo po kelią, visai neturėjo jokių savybių būdingų žieminėm padangom. Pakeitus naujomis ten ko ne pigiausiomis žieminėmis tai skirtumas kaip diena ir naktis. Aš pvz niekad nedėčiau restauruotų, patirtis ne kokia. ;) Per tas padangas važiuodamas žiemą vos mašinos nesudaužiau į stulpą, nes užmetė galą važiuojant tiesiai. :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2013 Liepos 07, 22:03:09 »
tik del triuksmo didelis sudas jos ar daugiau yra blogybiu? nes as kiek pats su jomis susidures tai negaleciau pasakyti kad ten kaskas blogai su jomis.

Teko vieną padangą grąžinti į garantinį, nes šonas išsižiojo. Šiaip kabino puikiai ir t.t., nu bet tas triukšmas visus pliusus užmušė. :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2013 Liepos 16, 16:16:37 »
As buvau uzsiciklines labai imt restauruotas ziemai su dygliais.. Radau papigiai viska, bet siandien skyriau daugiau laiko paieskoms,tai padangistus normalesnius aplekiau visi peikia ir sako neimk nafik tu restauruotu,ir visi kaip susitare tai sako, tai manau tiesa,nes jiem meluot tolko nera,ne is ju gi pirkciau, sublansuot sako subalansuosim bet tai paskui atsiras uzimas,musimas koks ir pan, tai kaip ir teks spjaut i jas.
Kitas dalykas, siandien neblogas nepamenu tik nokian ar goodyear po 270lt parode ziemines, nu tikrai liuks gumike viskas , ir yra tokios pat su dygliais 295 berots.. Ka jus pvz rinktumetes ar su dygliais ar be,jei gumos minkstumas toks pat ? Cia jie naglais snukiais oj nepasakysim kokia ziema bus bla bla, nu zodziu lopeliai, jus rimta liaudis patarsit,nes pats tai ir noriu ir nenoriu sipuotu. Taip tai fainiai lekt jei apledije va, pas mane uz miesto apie 2km palekt reikia nevisad nuvalyta, gal kiek drasiau su sipuotom butu, bet bijau kad mieste bus baisiau nei nesipuotos.. Ir siaip dabar paazinejau kainos kaip ir tokios pat,kas ir ziema,minimali nuolaidele, tai reiks gal rudeniui pirkima palikt.. O tas gumos minkstumas tai daugmaz visu kiek spaudziau vienodas, nu ten kur indeksas greicio didelis jau kieta tik.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2013 Liepos 16, 16:21:57 »
tik sipuotas, kiek meginau tai kiek nesipuotu tiek prisislidinejau. Lietuvoj ne tie keliai kad be sipu lakstyt

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2013 Liepos 16, 17:23:20 »
Nu vieni tokie protingesni padangistai sako imk minkstos gumos, tas pats kas su sipais ale.. Man tos istrigo sipuotos.. Tik blyn aisku gerai sako kiti jei ta ziema su nedaug sniego, tai ir kauksesiu su tais sipais  (z) :D Bet gal geriau pakaukset nei slidinet.. Kai praeita ir uzpraeita ziema su continental savo, o ten kieta ta guma nors ir ne seni metai kaip karve ant ledo baisu lekt budavo, pravazumui irgi nulis nu ten gryni m+s sakyciau. Tai dabar kazko normalaus ziemai norisi jau, masina ne q tai reik bent padunges normalias uzmesti kad siektiek pravazumas bent gautusi

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2013 Liepos 16, 20:02:43 »
tai as to pacio ieskau, nes praeita ziema per sutaupyma padangoms padejau tiek kad butu iseja geros padangos ir nervai nebutu sugadinti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2013 Liepos 16, 20:19:15 »
Esu turėjęs daug garsių ir rimtų brandų gumų su/be šipų, tai drąsiai galiu pasakyti, kad šipuotos visgi yra afigienas dalykas, tik didelis jų minusas, kad triukšmauja. Jei tai dzin, tai tik šipuotas verta imti, nesvarbu, ar kaime, ar mieste žmogus gyvena.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2013 Liepos 16, 20:19:37 »
O nuo kada sipai skyrti tam, kai yra daug sniego (H-). Kai daug sniego sipas savo darbo nedyrba ;) Jis skirtas tik ledui, per visa ziemos sezona gryno ledo mieste, buna kelios dienos ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19625
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2013 Liepos 16, 20:32:05 »
Ar zinote, kad jei automobilis stovi nenaudojamas ilga laika, jo padangose rekomenduojama laikyti slegi 4.2  :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija