Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 8139 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #75: 2010 Vasario 18, 21:33:29 »
BANas liks galioti už naudotą leksiką, bano priežastis: 3.11 punktas.
.. na ir kas gi tai per punktas  ?!?  skaitom:
3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.
tai jei jau taip, tai ne vieną pasireiškusį šitoje temoje reik uždaryt  ;)  o jei dar plačiau pažiūrėt, tai vajėėėė vajėėėėė  ff ff
Yra du budai: istrinti sia taisykle ir leisti viska plaukti belekaip ir be tolerancijos ribojimu (tai siulai?) arba patobulinti si punkta, nes sutinku, jis nera tobulas ir formuluote galetu buti tikslesne (ka pasiulysi?)
Aciu uz konkreciai pagalba is anksto :)
aš manau aiškiai išsisreiškiau jau, ir ne tik aš, kad jei yra sugalvoti punktai, taisyklės ir t.t., tai jas reikia taikyti visiems vienodai ,
ko visiškai nesimato, ir žinoma daug kam tai nepatinka ir užkliūva.
Ką daryt su šituo punktu ir ne tik su šituo - ne man spręst ir siųlyti, aš kalbu tik apie tai kaip jūs vadovautės tuom ką turit
patys sugalvoję.