Manau, kad "tomcius" bana gavo tikrai pelnytai, tik gal mano akim ziurint kiek ilgokai, manyciua menesio butu pakake, na bet cia ne man sprest.
O seip tai tikrai sitas forumas labai normalus ir zmones kaip ir daug maz susirinke normalus, tai ir nereiktu paverst foruma siukslynu. Jei visi laisvai isliesim savo pykti del kazkokio mazmazio ant kito forume, tai patys pagalvokit kas cia per bardelis bus. Ir tikrai foruma tvarkantys zmones stengiasi, kad cia neuzsilaikytu "kalediniu egluciu" myletojai ar kazkokie fanai (man sis zodis kazkaip kvailai skamba), nes jei nesistengtu, tai manau daugelis is Jusu cia ir nesilankytu. O ar Kaunas ar Vilnius ar dar koks kitas miestas, kaimas ar miestelis tai man visai jokios reiksmes neturi.
Na dabar truputi kaip sakant ne i tema - man nepatinka, kaip skyrelyje parduodu kartais atsirandantys kvaili komentarai del dideles kainos. Kaina nustato kas parduoda, jei tu perki siulyk tau priimtina kaina, ar jei nesusilaikai parasyk, kad kaina per didele, bet dazniausia buna taip, kad tie kurie net neketina pirkti, uzgauliai issisaipo is pardavejo, manau, kad i tokiu reiketu ziureti zymiai griesciau.