Taigi noreciau pakelt tema del sio zmogaus ban'o kurio priezastys kaip ir nebuvo paviesintos ir paaiskintos,nors valdybai tai priklausytu padaryt pirmiausiu ruoztu...
is savo puses noreciau pasakyt kad zmogus naudingas kiek forume kiek klube del savo techniniu ziniu bei naudingu patarimu,man jis yra tikrai pagelbejes ir ne karta,kitiem manau taip pat
siulau nuimt ban'a,nes zmogus pailsejo,suprato ir pripazino savo klaidas...
bendraujam 
užbanintas jis buvo dėl to, kad pradėjo rašinėti totalias nesąmones apie visus kauniečius. Aš baninti negaliu, todėl to nedariau tikrai.
Na žinai, čia tikrai ne vienas jis kaltas, Tom4s tikrai ne ką mažiau čia irgi toje temoje mažvaikiavo.
O dėl bano, tai sutinku, tikrai daug žinių apie automatus turintis žmogus, tikrai yra daugiau žmonių, kuriuos palyginus su juo, reiktų seniai užbananinti...
išmok skirti kai mažvaikiaujama ir kai pradedama įžeidinėti, bei nepasimokoma iš pirmo įspėjimo (jau buvo ramintas savaitei laiko).
Evaldai, Tom4s niekada nebuna kaltas... visi kiti tik turi bendravimo sutrikimu, psichologiniu problemu ir pan... jo nuomone visada teisingiausia buna, ir kas keisciausia, kad zmogus visai nesupranta ir nepriima kritikos. Nors kaip matosi, kam yra naudojama valdzia... tu man nepatikai - pist banas... musu nuomones nesutampa - banas... as manau, kad kirst bana vien uz asmeninius nesutarimus yra mazu maziausia juokinga. O tomcius tikrai daug ir naudingos informacijos yra suteikes, visada normaliai bendraujantis.
P.S. nenustebsiu jei uz sia zinute ir mane isbanins 
kartais tu sugebi bendrauti normaliai, bet mano pacituotas postas tai juokingas. Tarkime, kad tu man asmeniškai nepatinki, tai jau senai tavęs nebūtų forume, bet dar vis esi, nesipjauna kartais šis sakinys su tavo parašyta "logika" ??

<...>
P.S. šioje temoje apie krepšinį matyt du pagrindiniai veikėjai - ir abu jie lygut lygutėliai savo bendravimo manieromis, tai kodėl rezultatas toks
visiškai skirtingas ? a ?
ar tikrai ?? Kur aš įžeidinėjau vilniečius ar ryto fanus ??