Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Visos BÛTENT A4 B6 modelio problemos.  (Skaityta 79019 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kaip kolegos jums trumpos šviečia ant b6? Kažko mažokai man šviesos, nors ir orginalūs xenon. Ilgos nesveikai blizgina, bet va trumpos tokios nuvėsiusios :V

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
nu is ties, as esu isidejes geltonus 3000k xenonus, tai per ruka galiu lekti drasiai, taciau nakti, man ir taip pasirode :?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
nezinau, normaliai man jie sviecia. Tokios problemos nepastebejau.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, teko girdėti kad b6 važiuoklė irgi aliumininė... Tai mąstau r16 ar r17 ratus dėti. Galbūt gan kvailokas klausimas:) Kaip važiavimas su r17?

Neprisijungęs grincas

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Keistoki jusu klausimai, koks skirtumas aliumine, spyzine ar gelezine. Jei bardiurais nevazinesi tai niekas ir nesulus. Aliuminines pazios traukes o ne sarnyrai ir antgaliai. Bloga darosiu nuo tu visu stenejimu del aliuminio. (!?)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
normalus tas vaziavimas, vaziuokles normalio, maziau klausyk sapalioniu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Sveiki, teko girdėti kad b6 važiuoklė irgi aliumininė... Tai mąstau r16 ar r17 ratus dėti. Galbūt gan kvailokas klausimas:) Kaip važiavimas su r17?

Pas mane orginalūs r17 su 235/45 gumomis ir viskas ok. Žiemai irgi naudosiu padangas su tokiais pat matmenimis.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Aišku :) dėkui už atsakymus

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį

Pas mane orginalūs r17 su 235/45 gumomis ir viskas ok. Žiemai irgi naudosiu padangas su tokiais pat matmenimis.

ziemai 235? :O man tai originalai nepatinka visiskai :S , pas mane tokiu pat ismatavimu, taciau po zieminiu R16 205/55 uzsidedu tai vos pasuksi, ir masina is vietos sunkiau isvaziuoja, labai jau jie sunkus. Bet siaip vaziuoti nera taip, kaip pas mane su R18 225/40, su sitais jau vaziuoji kieciau, taciau BBS pas mane lengvuciai tai nuo zieminiu net nesijaucia, jog skirtusi. Is vietos taip pat lengvai ir vairas sukasi kaip su zieminemis.

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 2008/2009 žiemą ant A3 buvo 235/40, 2009/2010 žiemą ant A4 B6 225/40 R18 praeitą žiemą ant B8 buvo 245/40 R18 ir viskas super, niekur nebuvau sėdęs. Šią žiemą ant Golfo bus 225/40 R18 su šipais. Reikia normalios firmos padangas dėti ir nebus bėdų.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
nu tai taip , taciau ir kaina kita :)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Grožis kainuoja ;)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
ai man ant ziemos nesvarbu jis :) salta sniego visur visad pilna :)) duobes ir bardiurai uznigti, paprastus uzsimeti ir leki. :) ir ner problemu

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Kaip kolegos jums trumpos šviečia ant b6? Kažko mažokai man šviesos, nors ir orginalūs xenon. Ilgos nesveikai blizgina, bet va trumpos tokios nuvėsiusios :V
Trumpos ir pas mane labai prastai sviecia, nes prastos lemputes (skirtingos jau spalvos), gal pakeitus i naujas butu geriau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Įdomu, koks tipas ten eina? Turiu visokių, ir naujų, ir senų d2s. Jei tokios, reiktų pabandyti sukeisti, gal pagerės.

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Įdomu, koks tipas ten eina? Turiu visokių, ir naujų, ir senų d2s. Jei tokios, reiktų pabandyti sukeisti, gal pagerės.
Jai turi nauju D2S isidek ir pasiziurek skirtuma  :)
As jau 4 metus su senom lemputem vazineju, vis nerandu laiko pakeisti lemputes  :(
Beja idomus originalus xenon blokeliai (as  juos vadinu ligintuvais del ju ismatavimo :D ), srote 400lt buvau palikes uz padeveta.  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O jofana,kas per kaina. Tipo čia jie deficitas ar kas, kad tokios kainos? Blin, visa lempa 500 kainuoja :)

Neprisijungęs Nec

• Žiūrėti profilį
Vilniuje tik vienoje vietoje gavau (deficitas mat senos ir ju jau niekas negamina), nori pirk uz 400lt, nori pirk is Audi centro ~1k lt. man taip sroto pardavejas pasake  :D

Neprisijungęs elpaso

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
pas mane a4  b6 2001 metu, vienintele problema ta, kad salone stoge vaziuojant per duobeta kelia kazkas barska labai ikyriai, yra liukas, gal tai nuo jo? kaip geriausia butu pasalinti ta barskejima, kuris sklinda is nezinia kurios vietos?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
tai geriau isiklausyk kur barska , stoga nuimineti nepadariu , nes daug delof :) liuko neturiu nzn -.-

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį

ka reiskia tas skaiciukas 1 ? nes eina pasidaryti kad rodytu ir 2, paspaudus viena karta reset knopke.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Vienas tai sanaudos pradejus vaziuoti, 2 tai ilgalaikes , kol ne nuresetinai.

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
O kaip nuresetinti?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
O kaip nuresetinti?
rankeneles apacioj knopke yra reset, ja reik palaikyti pora sec.

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Ačiū :)