Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi b5 1.9 tdi isimamas chipas  (Skaityta 4706 kartus)

Neprisijungęs Minus

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
Audi b5 1.9 tdi isimamas chipas
« Topic Start: 2011 Gruodžio 12, 11:13:46 »
Sveiki, ka manot apie isimama chipa, kur jungesi blokelis tiesiai po kapotu kur dvi fiskutes.... pripliusina ~25ag ir is 66kw tampa ~81kw?
ar apsimoka?  variantas seip neblogas pardavei masina chipa pasilikai netaip jau kur tie lituojami:))

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi b5 1.9 tdi isimamas chipas
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 12, 11:54:51 »
jo, geras daiktas, dar pastebejau jo ten net  pajungt nereikia. gali tieisog kiseinei turet ta cipa, tik i masina isedi ir kaip immo suveikia, iskart arklius prideda

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 12, 12:26:30 »
Aisku tuo cipuotojai ispeiks kad sudas ,  bet realiai tai yra geru firmu  kurios daro tikrai gerus cipus , pwz swedijoj yra krc.se paplites cipas , kaip tavo audinej kainuotu apie 1200 litu , tai brangu , bet va draugas savo 1.9 tdi 81kw Q  nusipirko  , tai masina pagywejo labai smarkiai ,  ir jau du metus neturi jokiu problemu , Dar sake buvo ta pati cipa idejas pabandymuj i seat alhambra 66kw , tai pujkiai veikia. Ir pliusas kad gali isimti ir parduoti   

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 12, 12:30:49 »
Aisku tuo cipuotojai ispeiks kad sudas ,  bet realiai tai yra geru firmu  kurios daro tikrai gerus cipus , pwz swedijoj yra krc.se paplites cipas , kaip tavo audinej kainuotu apie 1200 litu , tai brangu , bet va draugas savo 1.9 tdi 81kw Q  nusipirko  , tai masina pagywejo labai smarkiai ,  ir jau du metus neturi jokiu problemu , Dar sake buvo ta pati cipa idejas pabandymuj i seat alhambra 66kw , tai pujkiai veikia. Ir pliusas kad gali isimti ir parduoti   
tai uz ta suma gali 3 masinas uzcipuot.
o siaip ta idedama cipa gali pats pasidaryt 10lt. savikaina jis vadinas "EVRY MOD"

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 12, 12:40:28 »
jo, geras daiktas, dar pastebejau jo ten net  pajungt nereikia. gali tieisog kiseinei turet ta cipa, tik i masina isedi ir kaip immo suveikia, iskart arklius prideda
Jaigu neturi ka protingo pasakyt, geriau nerasyk, nestatyk saves i kvailio padeti.... (!?)

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gruodžio 12, 12:43:12 »
man siule uz 250 pastatyti, nepamenu firmos, aisku jis jau naudotas, bet garantija duoda 1m, ir iskart jajgu nepatiks kaip vaziuoja galima grazint...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 12, 12:43:24 »
Jaigu neturi ka protingo pasakyt, geriau nerasyk, nestatyk saves i kvailio padeti.... (!?)

pradziai ka nors protingo paklausk, tada tikekis normalaus atsakymo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gruodžio 12, 13:25:38 »

pradziai ka nors protingo paklausk, tada tikekis normalaus atsakymo

Perskaiciau, skaniai pasijuokiau, bet pasirdo kai kas rimtai suregavo  :-]  Bliutufinis cipas  :-]

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gruodžio 12, 15:05:56 »
Berodc per mitu lauzytojus bande visus tokius sudus :D Bet ten jie apie kuro sanaudas bandyma dare tai yrode kad netgi padideja sanaudos. As manau kad geriau duris atsidaryk paispirsi su koja tai bus daugiau galios nei su ale cipu :D :D

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gruodžio 12, 15:32:14 »
Berodc per mitu lauzytojus bande visus tokius sudus :D Bet ten jie apie kuro sanaudas bandyma dare tai yrode kad netgi padideja sanaudos. As manau kad geriau duris atsidaryk paispirsi su koja tai bus daugiau galios nei su ale cipu :D :D

Cia nesuprantu ar nusisneket atejai ar ka? nes paskutinis sakinys 0 vertas  (!?) (!?) (!?) 

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gruodžio 15, 19:16:33 »
jau buvo kazkad kalbeta apie situos ebay stebuklus. Kazkur buvo ir nuotraukos paskerstos dezutes - viduj varza paprasta ilituota :D

Neprisijungęs liuxx

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gruodžio 16, 19:37:52 »

Toks chipas kainuoja apie 10ct. Aisku be grazios dezutes  :D. Gali pamegint pasigamint
http://i1202.photobucket.com/albums/bb362/jermbopro/utpperformanechip.jpg

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gruodžio 17, 11:20:52 »
tai kad ta dezute gali but kokios nori firmos, vistiek viduj tas pats gavno kelios varzeles :D toks cipavimas daugiau pi.. automobili nei tikras normalus cipavimas :} todel geriau patarciau uzsicipuot normalei nepagailet litu, bet turet daigta :] nei zaist su kazkokiom varzom ir isgaut 5ag bei daugiau dumo :D
Tokia b5 galima liosiai pasicipuot uz 280ltl~

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gruodžio 19, 20:00:19 »
tai kad ta dezute gali but kokios nori firmos, vistiek viduj tas pats gavno kelios varzeles :D toks cipavimas daugiau pi.. automobili nei tikras normalus cipavimas :} todel geriau patarciau uzsicipuot normalei nepagailet litu, bet turet daigta :] nei zaist su kazkokiom varzom ir isgaut 5ag bei daugiau dumo :D

Na nezinau apie kokius 5 ag kalbi , bet pas drauga pagal tawe tie 5ag tada labai gyvi  :D

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gruodžio 25, 01:48:26 »
Realiai, geriau įsidėk kaip ir dauguma sako normalų chipą, nėra jie brangūs bet bent žinosi kad kokybiškas daiktas, o su tuo išimamu tai dėkis jei tau tinka važinėk. Bet realiai dar pasikartosiu dauguma normalų darėsi chipą ir ramia galva važinėjo. Aišku girdėjęs kad kai kurios mašinos neatlaiko didesnės galios, bet įvairių gandų yra.

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Gruodžio 25, 13:09:56 »

Na nezinau apie kokius 5 ag kalbi , bet pas drauga pagal tawe tie 5ag tada labai gyvi  :D

Lai buna 15ag, su daug dumo ir suodziu... Kame sveikata? :) Pasicipuoji ir nematai vargo...

Neprisijungęs Toxuelo

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Gruodžio 26, 19:56:23 »
kazkada ir as norejau deti sita cipa, boxa, ar kaip jis ten vadinasi bet ieskodamas info Vimota grupeje radau toki pavyzdy "Opel Omega 2.0DTI 74kw. Pramatavom, radom 97ag ir 182Nm.. Tada atsidarius vieta kurioje stovi kompiuteris radom BOX'a :)) Atjungus ji vel pamatavom, radom jau tik 96ag ir 179Nm :)))), sakyciau kaip boxui tai neblogai + 1ag ir 3Nm :))). Po programavimo turejome jau 114ag ir 245Nm... Prie 2500rpm buvo 65ag, patapo 90ag." ir iskarto persigalvojau :)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi b5 1.9 tdi isimamas chipas
« Atsakymas #18: 2012 Liepos 20, 20:33:42 »
Yra ir pas mane boxas, gal jau 2 metai is ten stovi, nera ne dumu ne suodziu, ne kazkas masinai atsitiko, taciau trauka tikrai skiriasi ar su juo ar be, gal ne 20kw kaip raso, bet skirtumas tikrai yra. vaziavau su tokia pat 81kw kur padaryta 96 kw tai mano prasciau traukia siek tiek bet tirkai ne kaip 81 :) taip kad nzn ko buna ko nebuna, pas mane yra ir tikrai zinau kad veikia :)

Neprisijungęs martisliudi

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2012 Lapkričio 07, 13:48:57 »
jau metai kaip pas mane idetas is svedijos parveztas boxas, pries tai jis buvo vienoj audinej kol ji nebuvo parduota, dabar atsirado pas mane, ir idejus ir pravaziavus tikrai jauciasi. o skirtumas  tame, kad pas mane 66kw ir turbina svilpt pradedavo ir pati ta trauka kai prie sedynes spusteli budavo mazdaug nuo 2300 apsuku, dabar su situo reikalu svilpimas ir prie sedynes traukt pradeda ties 1800 apsukom. reziume tame kad turbina ankscciau spaudima sukelia ir maziau gazuot su ja reikia. o kuro sanaudu pokycio nepastebejau. nezinau kokia ten varza ar kas ten kaip jus sakot, bet esme, kad jauciasi skirtumas, o paleidus skanavima jokiu klaisdu kompas neismeta del sito. galesiu imest foto veliau

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2012 Lapkričio 07, 14:54:17 »
jau metai kaip pas mane idetas is svedijos parveztas boxas, pries tai jis buvo vienoj audinej kol ji nebuvo parduota, dabar atsirado pas mane, ir idejus ir pravaziavus tikrai jauciasi. o skirtumas  tame, kad pas mane 66kw ir turbina svilpt pradedavo ir pati ta trauka kai prie sedynes spusteli budavo mazdaug nuo 2300 apsuku, dabar su situo reikalu svilpimas ir prie sedynes traukt pradeda ties 1800 apsukom. reziume tame kad turbina ankscciau spaudima sukelia ir maziau gazuot su ja reikia. o kuro sanaudu pokycio nepastebejau. nezinau kokia ten varza ar kas ten kaip jus sakot, bet esme, kad jauciasi skirtumas, o paleidus skanavima jokiu klaisdu kompas neismeta del sito. galesiu imest foto veliau
Teko ir 81kw turėt ir dbr turiu čipuota PD motorą, bet nei vienas iš jų prie sėdynės netraukia :D o čia su 66kw prie sėdynės laužia :D

Neprisijungęs martisliudi

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2012 Lapkričio 07, 15:16:52 »
Teko ir 81kw turėt ir dbr turiu čipuota PD motorą, bet nei vienas iš jų prie sėdynės netraukia :D o čia su 66kw prie sėdynės laužia :D
jei pas tave nugainioti arkliai ten ganesi tai gal taip ir buvo , as asmeniskai tikrai neturiu kuom skustis. zinant kiek ten kilovatu ir kuro sanaudas tikrai mano adeles trauka mane dziugina. aisku as ir nelyginu masinos traukos su kokiu 110 ar 132kw

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2012 Lapkričio 07, 15:21:45 »
jei pas tave nugainioti arkliai ten ganesi tai gal taip ir buvo , as asmeniskai tikrai neturiu kuom skustis. zinant kiek ten kilovatu ir kuro sanaudas tikrai mano adeles trauka mane dziugina. aisku as ir nelyginu masinos traukos su kokiu 110 ar 132kw
Tep nugainioti arkliai buvo ant abieju :( ypač ant PD motoro :( 66 kw tikriausiai žvėris...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2012 Lapkričio 07, 16:42:37 »
visokių chipboxų būna, vienu su viena varža, kiti su rimtesniais komponentais. Kad ebay bus su rimtais komponentais - abejoju.

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2012 Lapkričio 07, 16:52:07 »
visokių chipboxų būna, vienu su viena varža, kiti su rimtesniais komponentais. Kad ebay bus su rimtais komponentais - abejoju.
O koks skirtumas kokie komponentai jei efektas vienodas ? :D visi maunasi ant siurblio fyškės...