Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Centrinis  (Skaityta 10076 kartus)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
Re: Centrinis
« Atsakymas #50: 2009 Rugsėjo 13, 12:49:02 »
as jei ka, parduodu naujus dvieju kontaktu centriniu blokus... jei ka kreipkites i pm

Tikriausiai norejai pasakyti,kad parduodi 2 laidu varikliukus i duris?Tai jie audinems netinka.Pas audi vakuminiai centriniai uzraktai ir beveik visose jie yra.Cia reiktu kokiam golf'istui pasiulyt,kuris neturi CU ,ar japashkei.

Tikriausiai nemoki skaityt... BLOKUS NAUJUS, tie kur bagazinej juodi..
Ir kiek tie nauji,juodi,dvieju kontaktu,kur bagazinej kainuoja?

Minai, kaip pamenu tai tu senus taisai, tai kam tau nauji ?  :-]
Taisau,tiesiog nauju nemaciau ir norejau kaina suzinot,o atsakymas ,,daug" tikrai labai konkretus.

sorry, aš kaina sužinojau, ir nepastebejau kad nauji, todel taip parašiau, normali kaina ;)

nieko tokio  :)

as jei ka, parduodu naujus dvieju kontaktu centriniu blokus... jei ka kreipkites i pm

Tikriausiai norejai pasakyti,kad parduodi 2 laidu varikliukus i duris?Tai jie audinems netinka.Pas audi vakuminiai centriniai uzraktai ir beveik visose jie yra.Cia reiktu kokiam golf'istui pasiulyt,kuris neturi CU ,ar japashkei.

Tikriausiai nemoki skaityt... BLOKUS NAUJUS, tie kur bagazinej juodi..
Ir kiek tie nauji,juodi,dvieju kontaktu,kur bagazinej kainuoja?

Minai, kaip pamenu tai tu senus taisai, tai kam tau nauji ?  :-]
Taisau,tiesiog nauju nemaciau ir norejau kaina suzinot,o atsakymas ,,daug" tikrai labai konkretus.

zinai, ne atvirai cia ta kaina reiketu aptarinet ... perki> suzinaj, sjp del smalsumo> tai geriau nevark klausynedamas

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Rugsėjo 13, 13:10:16 »
Kas cia do slapukavimai? Naudoti iki 150 lt,aisku a8,naujesniu a4 dvigubai brangesni.Remontas pas mane iki 100lt.

Kadras

• Svečias
« Atsakymas #52: 2009 Gruodžio 06, 14:32:23 »
Sveiki,
mano 95" A4 ne is sio ne is to dingo centrinis ir su signalizacija ir su raktu neveikia ir nesigirdi kad kompresorius bandytu veikti. Logiskai mastant tai elektros problema, tai susiradau forume aprasyma kurioje vietoje yra tas kompresorius ir norejau paziureti ar iki jo ateina elektra, bet atsukes dangtei nelabai supatau kaip jis issiima pats ir neradau kaip isimti laidu "fishke" (jei ten fishke). Gal kas galetu papasakoti, o gal isvis ne tame problema gali buti?
P.S. siaip viskas butu gerai, bet kai neatsidaro bakas, tai neimanoma benzo ipilti, o dabar pas mane ir taip benzino rodykle zemiau nulio stovi :(

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Gruodžio 06, 16:18:05 »
gali buti, kaip pajunginejo signalke prie centrinio ir nepatikimai sujunge laidus. pameginka vairuotojo pusej  prie koju kairiau nuimti ta dangtely, ten rasi daug fyskuciu. man atrodo geltonas laidas turi buti centrinio, tai jis bus perkirptas ir pajungtas per signa. tada jy atsirink ir sujung be signos. pamegink rakint su raktu, jei nieks nepasikeite tada signa gali atmest ir ieskot kitur bedos.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Gruodžio 06, 16:54:41 »
gali buti, kaip pajunginejo signalke prie centrinio ir nepatikimai sujunge laidus. pameginka vairuotojo pusej  prie koju kairiau nuimti ta dangtely, ten rasi daug fyskuciu. man atrodo geltonas laidas turi buti centrinio, tai jis bus perkirptas ir pajungtas per signa. tada jy atsirink ir sujung be signos. pamegink rakint su raktu, jei nieks nepasikeite tada signa gali atmest ir ieskot kitur bedos.
Toks patarimas tas pats kaip pasiulyti is Kauno i Vilniu vaziuoti,per Balbieriski.Kas geografijoj gaudosi,tas supras.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Gruodžio 06, 18:27:29 »
tai tu isminciau, geriau patark negu vaidink cia nezinia ka ir visus kitus neismaneliais vadindamas. tai papasakok kas gali zmogui buti per beda. bus daugiau naudos.

Kadras

• Svečias
« Atsakymas #56: 2009 Gruodžio 06, 18:55:21 »
Nelabai supratau, turi omenyje po kapotu kur yra iskart prie lango ir uzsuktas kryzminiais varztais? Bet jei taip butu kaip sakai, tai nemanau, kad stovedama masina galejo atkratyti laidus, nes atvaziavau vakare, pastaciau, uzrakinau- viskas veike, o ryte ateinu- ziuriu jau neveikia. Tai manau reikia tikrinti ar ateina elektra iki to kompresoriaus, tik vat nzn kaip. Beje saugiklius pirmu reikalu patikrinau ir mano didziam nusivylimui jie buvo sveiki.

Neprisijungęs daliukAzz

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Gruodžio 06, 19:39:23 »
Pirmiausia: Mėginai rakinti iš keleivio pusės?
Antra: Tos fiškės randasi prie vairuotojo kojų kairėje pusėje (Vienu varžtu prisukta), violetinė fiškė.
Greičiausiai dėl signalizacijos durniuoja, nes daugumai A4 su signalizacija, problemos su centriniu.
Man buvo, kad varuotojo durelėse centrinio fiškutė užpuvus, ja prajudinus pradėjo viskas veikti.

Kadras

• Svečias
« Atsakymas #58: 2009 Gruodžio 06, 19:42:53 »
keleivio dureles bandziau, ryt pabandysiu fishke pajudinti

Neprisijungęs daliukAzz

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Gruodžio 06, 19:59:56 »
Bet nemanau kad padės ;] Tau reikia kaip ramsung sakė, atjungti nuo signalizacijos centrinio laidą ir prijungti prie mašinos, padaryti žodžiu kaip buvo, ir tada žiūrėt ar veiks.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Gruodžio 06, 20:07:33 »
tai tu isminciau, geriau patark negu vaidink cia nezinia ka ir visus kitus neismaneliais vadindamas. tai papasakok kas gali zmogui buti per beda. bus daugiau naudos.
Ko taip grubiai.Nei as ismincius, nei ka neismaneliu vadinau.Tiesiog nustebino tavo siuloma diagnostika.yra zymiai paprastesniu budu,bet tam reikia tureti aparata po ranka,o jei kam patika burti is kavos tirsciu,varykit

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Gruodžio 06, 20:31:58 »
ir vistiek truks plys nepasakysi kaip ir ka daryt :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Gruodžio 06, 21:59:51 »
ir vistiek truks plys nepasakysi kaip ir ka daryt :D
Aisku pasakysiu:Issimi centrinio bloka,patikrini ar jis dirba.jei dirba,ieskai masinoj bedu,jei nedirba ,nagrineji bloka.Jei randi gedima,pataisai,jei nerandi,keiti bloka.o kaip taisyti ,patys zinot:pasinaudojat google,forumo paieska,skambutis draugui,blogiausiu atveju kreipiates i meistra.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Gruodžio 06, 22:46:30 »
na o as tokia prielaida padariau, kad pasitaiko, jog buna tokiu kurie deda signas ir nelituoja ''spaikiu''  tdl gali buti kad atsokus ar oksidavesis kontaktas, tada nutruksta grandine toje vietoje ir niekaip neatrakinsi. va ka norejau pasakyti, o tu mano nuomone iskart pasmerkei...

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Gruodžio 06, 23:23:15 »
na o as tokia prielaida padariau, kad pasitaiko, jog buna tokiu kurie deda signas ir nelituoja ''spaikiu''  tdl gali buti kad atsokus ar oksidavesis kontaktas, tada nutruksta grandine toje vietoje ir niekaip neatrakinsi. va ka norejau pasakyti, o tu mano nuomone iskart pasmerkei...
prielaida,o paprasciau patikrint ar pats centras dirba.o po to gali prielaidas eliminuoti viena ,po kitoskadangi as dirbdamas su dratais viska lituoju,tai tokia prielaida kisu i gala.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Gruodžio 06, 23:46:20 »
pritariu nuomonei kad reikia ziureti pirma centrini.. laidai dazniausiai buna tvarkoje.. nors fiske gali paklibint, nes gal uzsisenejo kontaktai, bet abejoju, kadangi kaip sakai vakare uzdarej, o ryta jau neatsidare. tai speju bus centriniui xana, tad ieskok naudoto(kuris bet kada irgi suges), naujo, arba taisyk(nezinia kaip ilgam pades) ;]]

Kadras

• Svečias
« Atsakymas #66: 2009 Gruodžio 07, 17:39:01 »
prakeiktas ziemos laikas, grizti po darbo tamsu jau... bandziau kieme atsukti ta dangteli ir su plius ir su minusu nieko nepavyko nes nesimato koks ten varzhtas, tai neisejo man paziureti tu fishkiu, taciau pastebejau idomu fakta- pas mane neveikia duru davikliai, nes neuzsidega sviesa atidarius duris ir signalizacija nesupranta kad durys atidarytos, gal su tokiu simptomu jau galite tiksliau speti kas gali buti?

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Gruodžio 07, 20:46:14 »
prakeiktas ziemos laikas, grizti po darbo tamsu jau... bandziau kieme atsukti ta dangteli ir su plius ir su minusu nieko nepavyko nes nesimato koks ten varzhtas, tai neisejo man paziureti tu fishkiu, taciau pastebejau idomu fakta- pas mane neveikia duru davikliai, nes neuzsidega sviesa atidarius duris ir signalizacija nesupranta kad durys atidarytos, gal su tokiu simptomu jau galite tiksliau speti kas gali buti?

ten pliusu reikia atsukinet...
o siaip tai jei nemato kad atidarytos duris tai didele tikimybe kad laidai perluzo, arba fishkes kontaktai blogi...
bandyk ziuret kontaktus pradziai

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Gruodžio 07, 21:15:18 »
Jei nezsidega salono sviesa a4 pirmas pozymis kad su kompresorium negerai.Susirask drauga ir apkeisk(aisku gera) centrini i savo ir matysi.Cia pigiausias diagnostikos budas.

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Liepos 24, 21:06:44 »
Turiu toki klausymeli.. ka daro tos "pomputes" durise? Ta prasme kam ten ateina 3 laidai? Cia bus signalas centriniui atidaryt/uzdaryt jei rakini su raktu?
Auto: Audi Coupe `90 metu

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Liepos 24, 22:09:05 »
Turiu toki klausymeli.. ka daro tos "pomputes" durise? Ta prasme kam ten ateina 3 laidai? Cia bus signalas centriniui atidaryt/uzdaryt jei rakini su raktu?
Auto: Audi Coupe `90 metu
butent tam kad rakinant raktu centrinis suveikt. pirmas laidas + antras laidas -, o treciasis laidas cetrinio valdymas. tai gali but + durys uzrakintos arba - durys atrakintos ant treciojo laido.

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Liepos 24, 22:24:06 »
Jei gerai suprantu tai gaunasi kazkas panasau i susijungima 1 su 3 kontaktu jei uzdarai arba 2 su 3 jei atidarai? Tada prie esmes del ko klausiu.. nuemus (!) fishke nuo tos pompikes patikrinus su testeriu ant to laido kuris eina i kompresoriu yra + .. Mano galva arba kazkas negerai, ar as ne iki galo suprantu veikimo principo.

P.S yra pajungta signa "Eurosec E50", bet manau kad jungiasi taip pat kaip ir visos kitos..

Neprisijungęs Andrius007

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Rugsėjo 20, 19:51:10 »
sveiki,
 1.gal kas zino kur taiso centrinio kompresoriaus mikroschema?
 2.gal kas parduoda centini 8LO 862 257 G  butent raide G reikalinga 
Andrius 867092244 veikmas vilniuje

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Rugsėjo 20, 20:49:20 »
sveiki,
 1.gal kas zino kur taiso centrinio kompresoriaus mikroschema?
 2.gal kas parduoda centini 8LO 862 257 G  butent raide G reikalinga 
Andrius 867092244 veikmas vilniuje
kas jam sugedo,kaune taisau.