Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit (Audi A3 Ratai ir vaziuokle)  (Skaityta 2630 kartus)

Neprisijungęs Radoslav

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Padekit (Audi A3 Ratai ir vaziuokle)
« Topic Start: 2011 Kovo 24, 20:35:01 »
Sveiki. Turiu tokia problemele. Pas mane Audi A3 1999m 1.9 TDi 81kw parvaryta is Italijos, zeminta pakaba gamikline ir stabdziai su FS III suportais. Bet problema yra ratuose, visos a3 turi 5x100 ratus, bet pas mane 5x95 ratai. Stovi Audi speedline diskai originalus. Tokie tarpai tarp skyliu yra labai jau neiprasti. Kur galeciau rast daugiau info apie tokia automobilio komplektacija/modeli? Girdejau kad tinka ratai nuo IV Golfo, betgi vw golf mk IV, seat leon, skoda octavia ir audi a3 turi vienodus ratus kaip zinau (5x100).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 24, 20:39:34 sukūrė Radoslav »

Neprisijungęs EdvinasCP

• Įrašai: 279
    • Žiūrėti profilį
tu įsitikinęs, kad pas tave 5x95? :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Parasyk Bratkai jis tau pagal VIN koda atsius komplektacija, as taip pat manau , kad tu kazka supainiojai su tais tarpais, arba kazkas priburta , bet jau ne gamykliskai. Teko susidurti su A4B6  2004m.uzdeta koja dar sena metaline, yra audi zenklas, diskas 5 skyliu, bet ne vieno rato uzdeti negalejom, neatitiko skyles.

Neprisijungęs Radoslav

• Žiūrėti profilį
Esu visiskai isitykines. Is pradziu galvojau kad supainiojom ratus su B4 5x120 savartine, nes ieskojau disku zieminems padangoms. Ir pagalvojo kad esu trenktas su tokiais atstumais 5x95 :-] 100% procentu tokie tarpai. Stovi va tokie diskai kaip paveiksliuke, beje dar guli penktas toks ratas su gamikliniu lipdutu vietoj zapaskes.
http://img683.imageshack.us/img683/1120/1120audi20a3208l2022.jpg

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kazka tu maisai, ar bandei uzdeti kita rata ir jis uzsideda tik skyles neatitinka? Ar negali uzdeti per suportus? Tokiu tarpu kaip 95 is viso nebuvo, pas visas standartas 100 ir tik naujesnese 112, negali buti, kad tavo masinai vienetines skyles isgreze. Buna , kad suportai didesni ir dedasi 16 ratai, bet tokio bajerio negirdejau. Koks miestas? Butu idomu paziureti, kas ten per naujove.

Neprisijungęs Radoslav

• Žiūrėti profilį
Suportai tai dideli, dedasi minimum R15 ratai. Audi A3 ratai originalus netinka isvis, B4 bandem irgi tada matavom su liniuote, tikrai 5x95 (gal kaip ziurejau intike gali but 5x95.25)Tinka tik originalus kur su masina buvo (fotkei) ir dabar skardiniai ant zeminiu (atseit nuo IV golfo). As is Vilniaus. Gerai butu kad 5x100 nes tokiu ratu pilna, o as rast negaliu isvis. Siandien dar karta viska perziuresiu ir surasysiu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 25, 10:42:45 sukūrė Radoslav »

Neprisijungęs EdvinasCP

• Žiūrėti profilį
Butum kaune duociau kontakta kur atvaziuot, duociau uzsidet savo 5x100 ir garantuoju tiktu :D Nes ratai fotkej originalus a3 ratai, kurie yra 5x100

Neprisijungęs Kommissar

• Įrašai: 386
    • Žiūrėti profilį
Hmm tikrai keista, pas mane tokie patys ratai kaip nuotraukoj, suportai irgi FS-III, bet kai ziemai pirkau kitokio stiliaus lietnykus (irgi originalus A3) tai 5x100 tiko kuo puikiausiai.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Nu a3 priekyje neuzmausi maziau r15. Beje, nu tikrai cia 5x100, pas mane tokie pat ratai irgi su audi logo ir t.t :D

Neprisijungęs Radoslav

• Žiūrėti profilį
Taip. Cia yra originalus audi ratai kurie yra 5x100, bet pas mane tiksliai tokie patis su 5x95 :-]

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Taip. Cia yra originalus audi ratai kurie yra 5x100, bet pas mane tiksliai tokie patis su 5x95 :-]

Niekaip nepatikeciau, kol pats neisitikineciau :D Nu nes nebuvo taip :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Lieka dar variantas, kad tavo liniuote nuo neaiskiu priezasciu issitempe  :-], kitaip desim tavo auto nuotrauka i idomybiu kampeli.

Neprisijungęs EdvinasCP

• Žiūrėti profilį

Tu pats matavai, sugalvojai ar kažkas pasakė, kad pas tave 5x95?
Negi nėra kas iš draugų turėtų golf 4, kad uždėt ir pamatyt, kad tinka?
Èia konkretus kliedesiai apie tuos 5x95.
Nenoriu įžeidinėt, bet gerą žolę rūkai...

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
Neieškok :D nejuokink saves su tais 5x95 :D

Neprisijungęs von

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Tokius ismatavimus kaip 5 x 95 pirma karta girdziu  ;) O tie lieti, kuriu foto imetes, tai ten 5x100,tokius pats pazistamas ant A3 uzsidejas,o ziemai as jam skardas uzrodziau 5x100 ir jam kuo puikiausiai tiko ;)

Paziurek cia,cia beveik visu auto ratu ismatavimai :)

http://www.lowrider.lt/articles.php?article_id=6