Labas, perskaičiau visą temą, bet vistiek truputį neaišku: pas mane yra ta geltona fyškė su visais tais laidais, tais rudais sujungtais i viena ir tt ir yra euro pajungimai, tai iš to geltono reikia perjungt laidus į lasivas vietas likusias euro vienam is pajungimų (rudas lizdas)? nes ten kaiptik 4 like laisvos skyles :/
Dabar jau nepamenu kaip ir kas nuo pradziu, bet berots toje geltonoje fyskeje yra galiniu koloneliu isejimai. Rudi ten berots su baltom ar melsvom juostelem laidukai

. Sioj temoj viskas parasyta
....papipdymas.....(is pirmo puslapio)Na cia visi mano manymu, bent jau dauguma si suba bei galines jungiam prie neoriginaliu grotuvu.
Jei galiniu laidai jau pajungti (beje pasiziurek ar tos pacios spalvos kaip ir pas mane toj geltonoj fyskutej)
(2 rudi su raudonom juostelem - minusiniai galiniu, melynas su zaliu pliusa kairys o raudonas su zaliu pliusas desinys, na ir baltas su juoda juostele jung prie remote euro fyskej melynas berots). Viska taip sujungus koloneles tikrai turetu groti, zinoma jei niekas vidui neisdraskyta.