Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi s4 (c4) kaina  (Skaityta 12395 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi s4 (c4) kaina
« Topic Start: 2009 Lapkričio 22, 23:00:06 »
idomios mintys del pinigu uztekimo kurui ;) na bet cia tik siaip....

siaip sitoj temoj lyg ir viskas parasyta, turbut jau skaitei. Bet dar ir as pareslavosiu is

savo pastebejimu eksplotuojant sita auto.
 Slegi paziurek butinai.
Siaip kai ar jei dar ziuresi masina ir jei ana bus salta, uzkurus ana (as ta procedura darau

uzdaram variklio gaubtui) iskart begi prie keleivio priekinio sparno, lenki galva su ausim 

zemyn ir klausaisi ar tik nebus ismetimo kolikas kiauras- trukes (aisku gali but ir kokia tarpine isdegus). Turi jie tokia mada. Pas

mane labai sauniai girdisi kol kolikas neikaista.
 Del duminimo... Uzsilus masinai iki darb.temp. (tik ne saltai), negailek gerai "prapjaut" d

ugnais jos po apkrovom keleta kartu. Jei turi turba laisvuma asies ar siaip dar kokie

voztuvu salnykai isideveja labai gerai tadu pasimato.

1. tiksliai sito nepasakysiu, bet ne pas visas buvo. Su metais sitas reikalas keites. Pas

mane nera. (pataisys kasnors jei ka)

2. Nelabai cia supratau, bet jei staigiai atleidi gaza ir kazkas dungsi (kazkaip kitaip

nesupratau ka norejai parasyt) tai lyg speju ar tik nebus kokia pagalve suplysus.
 dar reiktu pamegint is vietos staigiau raut ir klausyt ar nieks nedungsi ( turiu galvoj

pagalves) aisku geriausiai ant keltuvo issikelt.

3. Neklysti, ir cia smulkmena mano akim.

na matosi kad jei investiciju reiks. Dar idomu, kas per komplektacija. As pasiieskociau

kitos.

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 22, 23:03:39 sukūrė Efkito »