Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi in uk  (Skaityta 322477 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: audi in uk
« Atsakymas #775: 2012 Sausio 05, 21:48:47 »
autotrader paziurek, ten prie kiekvieno modelio raso insurance group ir vehicle tax band group.

Va lentele road tax'u pagal CO2 emisija ir grupe: http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/HowToTaxYourVehicle/DG_10012524
nu nzn siandien prie vienos buvau priejes  tai 110£ 12 menesiu.

tai kad 1.9TDI ejo nevienas variklis, buvo skirtingu galingumu, delto ir CO2 emisija skiriasi ir mokesciai.

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #777: 2012 Sausio 08, 14:32:16 »
O! Geras variantas, turim mes tokia Skoda Octavia VRS tik su dyzeliniu varikliu :) Bet pas mus 2010, priekis skiriasi :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #779: 2012 Sausio 08, 23:30:03 »
:H
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201201439241611/sort/priceasc/usedcars/price-to/5000/price-from/4000/model/a4/make/audi/postcode/ab242qd/quicksearch/true/radius/1501/page/7?logcode=p

bet nenuleidzia nei kiek  :(
SLine, o sedynes tai kaip Golf'o atrodo bliam ten tavo galuos aplink aberdeen'a kai ziurineju dazniausiai geresniu pasiulymu buna kokiais £2-500 turetum rast neskubek tik aplinka stebek :D

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #780: 2012 Sausio 09, 23:53:51 »
Sveiki, matau masiniuku uk ieskot autotrade.Yra dar tokis http://www.gumtree.com/. Cia gilima rast per visa UK iskaitant Siaurine Airija. Pirikupai is aukcionu irgi cia masinas deda. Sekmes paieskose ;)

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #781: 2012 Sausio 10, 00:42:12 »
jau labai senai naudojamas sis puslapiukas, man tai gerau nei ebay, viskas pigiau.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #782: 2012 Sausio 10, 01:01:47 »
jau labai senai naudojamas sis puslapiukas, man tai gerau nei ebay, viskas pigiau.

man jibayjui kazkodel nepatinka aukcionai.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #783: 2012 Sausio 10, 01:17:18 »
tai kad pastaruoju metu ten visai kazkokia nesamone, labai jau retai naudojames juo.
o gumtree tai magai, ratlankiai papigiai.
kei racing 19" multifitus su 3 gerom padangom uz 80£ nukirtau :)

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #784: 2012 Sausio 10, 20:38:33 »
 Masinu ir ratu as  tik gumtree ieskau. Na aisku ir aukcione pasidairau. Buna tikrai geru variantu. Neseniai Opel signum 3 litru dyzeline 2004 vos uz 1400 anglisku isejo.Pilnas farsas ir visa kita. ff

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #785: 2012 Sausio 10, 20:45:19 »
Masinu ir ratu as  tik gumtree ieskau. Na aisku ir aukcione pasidairau. Buna tikrai geru variantu. Neseniai Opel signum 3 litru dyzeline 2004 vos uz 1400 anglisku isejo.Pilnas farsas ir visa kita. ff

baika  :)

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #787: 2012 Sausio 11, 00:09:40 »

atsargiai su tais pigiais varijantais ten afioros sukas ypac kai prasho visokiu pervedimu tipo isitikint ar tu ja pirksi, jau laikrasty nuskambejo sitas reikalas, as ir pats buvau susigundes jau, BET PASISEKE, kad persigundziau kazkaip itartina pasirode, o po to laikrasty TIESA rase.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 11, 01:41:00 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #788: 2012 Sausio 11, 01:33:53 »
jojo man ir buvo, vos nepapuoliau pirkdamas maga  :s. taip viska suvarte kad  :O, tipo emaila atsiunte is dhl, tipo kad pas juos siuntinys, ir kad reikia apmoketi, kad siuntinys butu atsiustas, nes zmogus atneses siuntini pas juos turi atsidares saskaita, ir kaip tik as jiem sumokesiu dhl jie iskart pinigelius perves i to zmogaus sask. bet kaip paprase nueiti ir nupirkti kazkoki papyldyma, uz mago kaina ir nusiusti koda jiem  :-] :-] :-] ..........kilo itarimu kad nera net paypalo, iskart patikrinau emaila, o jame kaip ir viskas gerai visi baneriai ir t.t. net emailo pavadinimas normalus, bet pradejau jieskoti kontaktu ir nieko neradau (paciam emaile). tada paskambinau i dhl ir padiktavau ju atsiuta koda, o ten ir pasake kad scam!
tai is pradziu is lempos koda nusiunciau, atrase kad blogas kodas  :-] tada 123fuckyou567 ir dingo kai i vandeni  :-] :-] :-]

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #789: 2012 Sausio 11, 18:44:25 »
siais laikais niekuo nebegali tiket. Man sms pradejo i darbini tel siuntinet, kad is draudimo galiu 3500£ gaut, ir jei noriu daugiau info gauti, reikia atrasyti Yes, o jei nenoriu No :D
Idomu kur cia suo pakastas, ar sms brangiai sukainuos, ar siaip durniu iesko.

Neprisijungęs Dimokslis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #790: 2012 Sausio 12, 21:01:45 »
siais laikais niekuo nebegali tiket. Man sms pradejo i darbini tel siuntinet, kad is draudimo galiu 3500£ gaut, ir jei noriu daugiau info gauti, reikia atrasyti Yes, o jei nenoriu No :D
Idomu kur cia suo pakastas, ar sms brangiai sukainuos, ar siaip durniu iesko.
Man yra anglas sakęs, kad tokios žinutės iki £300 gali kainuoti. Pats gaunu kas antrą savaitę, bet nė karto nebandžiau atrašyt.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #791: 2012 Sausio 12, 21:13:50 »
as atrasineju zodi stop. ir nebesiuncia, bet pas mane pay'n'go.

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #792: 2012 Sausio 12, 22:08:17 »
senai praejo tie bajeriai kai zinutes ar dar geriau skambuciau kainuodavo po £100-200 , zinutes gali neatsakyti ,bet hebra skambindavo ir nezinomo numerio,pakeli ir jie gauina pinigus ,
dabar siuncia firmos kurios padeda prisiteisti is draudimu ,banku ir t.t. pinigus , jie perka detales is dvla,draudimu ir t.t. , neperseniausia triuksmavo laikrasciai ir televizija apie tai,

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #793: 2012 Sausio 13, 20:09:26 »
gal kas turi patarima, kaip is draudimo gaut pinigus, o ne remonta? nes jie mane vercia remontuotis ju parinktame servise.
o as noriu gauti geriau pinigais. Mano mintis: jei pasakyciau, kad pardaviau ta auto, jie turetu atlygint pinigais manau. Kas ka galit patart. Veiksmas UK auto LT reg. remontas is UK draudiku, nes ju draudziamasis apgadino stovinti mano auto.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #794: 2012 Sausio 13, 20:35:41 »
 :V neisivaizduoju. pabandyk pasakyti kad planuoji isvaziuoti greitu laiku, kad nespetu suremontuoti.

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #795: 2012 Sausio 13, 21:34:21 »
Man Dublino oro uoste traliukas sparna aplankste ir posuki ismale, tai man to traliuko savininkas 500 euru  ismokejo.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #796: 2012 Sausio 13, 21:36:56 »
jie pasiruose vos ne ryt man jy paimt ir tvarkyt, bet man neapsimoka taip.
tai jauciu geriausia butu sakyt, kad isvariau i LT ir ten pardaviau, nes buvau priverstas del pinigu stokos. o db noriu atgaut pinigus uz apgadinima, nes auto teko parduot uz pigesne kaina.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #797: 2012 Sausio 13, 21:38:09 »
Man Dublino oro uoste traliukas sparna aplankste ir posuki ismale, tai man to traliuko savininkas 500 euru  ismokejo.

ooooo kad man taip be skausmo  8-P :D
man irgi kaimynas besikraustydamas su nuomotu VAN'u priekini kampa uzkliuvo sparna ilenke, buferi nupleshe ir posuki sutraiske
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 13, 21:40:29 sukūrė zawedxi »

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #798: 2012 Sausio 13, 22:05:38 »
O kaip is draudimo isprasyt pinigu tai as tikrai nezinau. Nes kas turejo auto ivyki visur draudimas remontavo. Grynais niekas negavo

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #799: 2012 Sausio 13, 22:31:53 »
O kaip is draudimo isprasyt pinigu tai as tikrai nezinau. Nes kas turejo auto ivyki visur draudimas remontavo. Grynais niekas negavo
uz pacia pirma gavau pinigais, uz 2ra dabar tureciau gaut ir uz 3cia noriu taip pat gaut, bet jie cia jau mandravoja ar neteks tik i advokatus kreiptis, mintys tokios lanko, nes su tais, labai ilgai, nenori niekas zaist, nes paslaugos ju ne pigios.