Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 518524 kartus)

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #900: 2011 Lapkričio 28, 22:10:54 »
Cia baudos uz tai jei yra krepselis, ar kioskelis o tu sauni pro autpassa.

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2011 Lapkričio 28, 22:21:05 »
Cia baudos uz tai jei yra krepselis, ar kioskelis o tu sauni pro autpassa.
Aisku, o tai ka daryti galima, jei neturi grynu, maniau, kad pro autopass pravaziavus atsiuncia namo saskaita susimoket, bet be baudos... tai dar ir bauda yra, kad tuo metu neturejai grynu? :p

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2011 Lapkričio 28, 22:23:45 »
tai gal tame kioske ir kortele priima,

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2011 Lapkričio 28, 22:26:21 »
Daug kur priima korta, o tas tekstas verstas su google translate, tai bile ka ir raso, ten ne bauda, o turetu but kitos paslaugos ar panasiai ;). Tai jei gyveni norgej, vazineji su norvegiska auto, tai atsiuncia tik uz pravaziavima susimoket. O mano atveju nr Lietuviski, tai ir iesko pagal masinos registravima :) Ta darba duoda atlikt anglams, todel dasideda papildomos islaidos, uz jas reik ir susimoket ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 28, 22:31:44 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2011 Lapkričio 28, 22:28:58 »
Daug kur priima korta, o tas tekstas verstas su google translate, tai bile ka ir raso, ten ne bauda, o turetu but kitos paslaugos ar panasiai ;)
O tai uz kokias cia paslaugas galima moketi 140 lt? Juk i krepseli mesti reikia tik 20 kronu.

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2011 Lapkričio 28, 22:32:38 »
Daug kur priima korta, o tas tekstas verstas su google translate, tai bile ka ir raso, ten ne bauda, o turetu but kitos paslaugos ar panasiai ;)
O tai uz kokias cia paslaugas galima moketi 140 lt? Juk i krepseli mesti reikia tik 20 kronu.

Uz tavo ar mano masinos savininko suradima :)

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2011 Lapkričio 28, 22:37:51 »
Kazkas cia netaip, anksciau ateidavo ir tiek ta suma, kiek reikia sumoketi, uz viena posta 20 noku ar pan, bet ne 140, kazkas cia man neaisku. Pranesiu, kai gausiu as dovanu :)

Neprisijungęs Norvegas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2011 Lapkričio 28, 22:40:31 »
Siais metais pas mane jau antras toks laiskas, pirma gavau is Oslo uz ~5min parkingo pavelavima, bauda 700kr, atejo isviso susimoket tiksliai nepamenu ~420lt. Su draugeliu pasidalinom po puse :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2011 Lapkričio 28, 22:44:59 »
tai gi jeigu neimeti pinigu prasauni pro sali cia skaitos kaip piktybiskas elgesis ir skiria ta bauda , nes man uz paprasta autopasa eina po 21 kr ir jokiu baudu, o mane irgi turejo atrasti kas masinos savininkas ir ttt. kazkas cia nesirisa :-]

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2011 Lapkričio 28, 22:48:13 »
tai gi jeigu neimeti pinigu prasauni pro sali cia skaitos kaip piktybiskas elgesis ir skiria ta bauda , nes man uz paprasta autopasa eina po 21 kr ir jokiu baudu, o mane irgi turejo atrasti kas masinos savininkas ir ttt. kazkas cia nesirisa :-]
Vava, as irgi ta turejau omeny, juk siusdavo be jokiu isieskojimu mokesciu. Nzn, reikia pasiskaityti, turi buti budas, jei neturi nei grynu, nei korteles, nieko, turi buti kaip pravaziuoti be baudos, tiesiog sumoketi veliau.

Neprisijungęs skubi2u

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2011 Lapkričio 28, 23:50:07 »
Tai jei yra krepselis, ir kioskeliai tai jei neturi pinigu ar grinu turi kortele ten ir moki... Vaziavimas pro autopasa kur yra tam vietos skirtos susimoket ( turiu omeny kioskelis, krepseli, dezute ) tai kaip vengimas susimoket uz kelia.. Sakau lenkas pralek su norgiska masina, tipo irgi neturejo nei monetu nei grinu tai jam parejo 20kr uz kelia + ~360kr kaip bauda... pats savo akim maciau lapa.. Jei vaziuoji i osla ar kur kitur kur yra zenklai sukabinti jog automatinis boom'as tai ateina saskaita i namus su ta suma kokia reikejo moket uz kelia, be baudos ir panasiai... Pats esu vaziaves i osla, tai saskaita jei neklystu atsiunte po trieju menesiu cia norgei, kadangi buvo pravaziuota 3 ar 4 kartus tai visus pravaziavimus bendrai suskaiciavo ir atsiunte.. O tie kioskeliai visada veikia, jei jau ne tada yra kur braukyt kortele.. Nesuprantu ant 20kr nesukrapstot susimoket o poto verkiat kai pareina 140lt ar kiek ten i namus, ir dar klausinejat del ko.. Gi siais laikais technologijos pazengusios i prieki, kekvienas turim korteles kurios veikia.. Jei ne yra telefono numeriai sukabinti ant budeliu kur skambint del info, pasiskambink pasakyk neturu korteles, neturiu grinu ir monetu, paaiskins ka daryt tada.. Dar lietuvoi gali pa***t prota, nemaciau, nezinau, negirdejau.. Cia jau tie laikai baigesi.. :D:D:D  (aa) (aa)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2011 Lapkričio 29, 00:06:01 »
jo teisybe nebera cia ko gicitas 8:8 isiaiskinom  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2011 Lapkričio 29, 00:08:23 »
is Kristiansando gal yra koks audistas netycia?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2011 Lapkričio 29, 00:38:03 »
netoli kristiansando ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2011 Lapkričio 29, 00:56:09 »
tai gal kristiansanda gerai pazysti? nlb as cia gaudaus kolkas reikia kokio serviziuko padangu reikia nusipirkt :)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2011 Lapkričio 29, 02:23:13 »
nu nelabai pazystu buvau tik karta :D o tai tu nesenai atvykai i kristiansanda? kokiam mieste pries tai buvai? pas mane irgi yra minciu i kristiansanda keltis...bet kolkas tai tik mintys :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2011 Lapkričio 29, 12:04:56 »
nu as saloj flekeroi gyvenu bet iki Kristiansando man 5 km, po ta miesta nlb noriu trankytis nes tie autopasai simtais eina i lt (z) As tai cia kaip ir is lietuvos atlekiau , nu nrml tas miestas darbo kolkas yra, bet ant kalbos smaugia norvegu reikalauja jei geresnio darbo nori... Nzn kaip kitur bet kebabu kaip pri...ta cia (-)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2011 Lapkričio 29, 19:33:25 »
jooo...tu kebabu, babaju tai pilna...o tai pas kazka atvaziavai? ar isvis ant laimes? :) iskarto darba susiradai? na jo dauguma cia reikalauja kalbos...bet ir su anglu issivercia lietuviai kuo puikiausiai...:) ka dirbi? tai kaip suprantu tu ne paciam kristiansande darbuojies ane?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2011 Lapkričio 29, 23:15:00 »
dirbu fabrike draugelis itryne tai po biski judam  krutam po atostogu reiks saut kalba mokytis nes db kaip koks nebilys jauties tarp tu  norvegu :-] tai db butinai reik kokias padangas atrasti nes turiu dar galaxy ir kaip nors ji reikia i lt parvaryt o padangos kaip pas britva plikos plikos :-]

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2011 Lapkričio 30, 10:30:52 »
aisku :D jo su padangom nejuokai, nes tuoj ir sniegas iskris :)

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2011 Lapkričio 30, 12:18:27 »
Vaziuojant nuo Bergeno puses i Rygges oro uosta, pro kur geriau lekt, ar pro Osla, ar pro Drammena? Gal kas yra vaziave?

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2011 Lapkričio 30, 17:03:51 »
30km arciau per dramena. o kur kelias gersnis nzn.  :)

Neprisijungęs skubi2u

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2011 Lapkričio 30, 17:45:47 »
Vaziuok per dramena per tuneli daug greiciau bus.. ;) tik tunelio apacioi foikas stovi ;)

Neprisijungęs magmyz

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #923: 2011 Lapkričio 30, 17:49:11 »
jei neklystu 2 fotikai stovi :)

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2011 Lapkričio 30, 17:52:17 »
Dekingas uz info, dar vienas klausimas "ant" bilietu du asmenys ir vienas bagazas, snapsas bus skaiciuojamas ant galvos :D ar ne? PVZ galiu turet 2L tam cimodane ar tik 1?