As tai su nero burning irasiau Nemanau, kad kam is klubieciu bus sunku irasyt DVD ir duot tau.
Nieko susitvarkysiu dėkui
matau kalba eina apie navigacijos diskus manoji ira su raudonu ekranu nespalvota kur jai gaut diska gal kas galit padet.nes buvaugaves is draugo bet man ji neveike nes jo su spalvotu ekranu.ir kokia gaLETU BUT PAS MANE VERSIJA
Šakės, XXI amžius, Europos vidurys, o chebra visiški beraščiai. O pinigus parduotuvėj išeina suskaičiuoti? Kaip teises išlaikyt sekėsi? No offence, tik šiaip įdomu.
Nesinori taves liudint, bet europos centras visai ne ten kur galimai manai http://en.wikipedia.org/wiki/Geographical_midpoint_of_Europe
Jei rasi ir veiks,duok žinot.Aš kiek siunčiau ir rašiau tiek nepavyko.
Dar nespėjau normaliai paanalizuoti žemėlapio detalumo, bet kad rodys net sodų keliukus - nustebau
gal kas padetumet su VCDS programa nupirkau diska o jo neskaito kompjuteris,gal zinot is kur gaut ta programa,ce diagnostikos programa
man irgi butu gerai gauti dvd navigacijos zemelapiai ,nes dabar turiu visus zemelapius cd ojie man netinka nes pasikeiciau sistema is basic plus y high
nusipirkau diska mmi basic plus 2014 viskas veikia kaina 50 lt kainavo jei kas pirksit pirkit is jo tel 867310064.saulius
but tai ira, bet ar veikia
Pradėjo Pronckus Temų archyvas
Pradėjo Proxis Naujienos AUDI gyvenime
Pradėjo zydrius75 D2