Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C6 Xenonai - keista spalva  (Skaityta 6239 kartus)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi C6 Xenonai - keista spalva
« Atsakymas #25: 2015 Sausio 10, 00:01:41 »
(y) Stengiuosi padėti ;)

Neprisijungęs Karolius88

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2015 Vasario 02, 17:19:34 »
Sveiki, nepradedant naujos temos. Vairuoju A6 C6 su bi xenon adaptive apsvietimu. Bet apsvietimas labai prastas, vaziuojant tamsoje, reikia jungti priesrukines, nes kitaip nelabai ka priesai save matau. Lemputes keiciau, sudejau Osram Night Braker, truputi pagerejo, bet apsvietimas tikrai ne toks kokio noretusi. Gal kokiu patarimu?

Neprisijungęs dim2on

• Įrašai: 1286
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2015 Vasario 02, 17:27:15 »
Sveiki, nepradedant naujos temos. Vairuoju A6 C6 su bi xenon adaptive apsvietimu. Bet apsvietimas labai prastas, vaziuojant tamsoje, reikia jungti priesrukines, nes kitaip nelabai ka priesai save matau. Lemputes keiciau, sudejau Osram Night Braker, truputi pagerejo, bet apsvietimas tikrai ne toks kokio noretusi. Gal kokiu patarimu?
išvalyt leši, man padėjo. (y)

Neprisijungęs Karolius88

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2015 Vasario 02, 17:31:42 »
išvalyt leši, man padėjo. (y)
Pats bandei tai daryti? Jai taip gal kokiu patarimu?

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2015 Vasario 02, 17:32:50 »
o gal isvis reikia restauruot lempas, nupoliruot. Man ir taip buvo, tai restauravo, dabar kaip naujos, sviecia super (y) (+)

Neprisijungęs Karolius88

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2015 Vasario 02, 17:39:45 »
o gal isvis reikia restauruot lempas, nupoliruot. Man ir taip buvo, tai restauravo, dabar kaip naujos, sviecia super (y) (+)
Kad isore tikrai labai graziai dar atrodo. Reflekortius irgi blizga, ne kaip veidrodis bet blizga, o ir lesi neatrodo labai apsineses. Na reikes ieskoti kas restoruoja ir bandyti.

Neprisijungęs AndriusK

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2015 Vasario 02, 17:52:14 »
Pries perkant prima youtube pasiziuret kaip konkretu lemputes modeli patikrint kinietis ar ne. 90% tikimybe, kad ikis kinieti ramia sazine. Geriausia pirkt abi lemputes iskarto, tada gali sulyginti serijinius. Dazniausiai kinieciai nesivargina stampuot ju skirtingu. Visos lemputes eina su vienu serijiniu.

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2015 Vasario 02, 17:52:41 »
Kad isore tikrai labai graziai dar atrodo. Reflekortius irgi blizga, ne kaip veidrodis bet blizga, o ir lesi neatrodo labai apsineses. Na reikes ieskoti kas restoruoja ir bandyti.
tai gal tiesiog lemputes lievos ar pavargusios :think:

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2015 Vasario 02, 19:09:19 »
Man atrodo, kad jei geri žibintai, gali dėt ar kinietį ar osramą, skirtumas bus minimalus. Ženkliai gali skirtis tik tarnavimo trukmė.

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2015 Vasario 02, 19:20:25 »
Man atrodo, kad jei geri žibintai, gali dėt ar kinietį ar osramą, skirtumas bus minimalus. Ženkliai gali skirtis tik tarnavimo trukmė.
(y)

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2015 Vasario 02, 19:46:48 »
butu gerai jei butu kaip tu sakai, deja (-)Neoriginalūs ir pigūs Xenon komponentai
Pigios xenon lemputės ar komplektai su jomis nėra testuojami gamykloje, lemputės “nepradeginamos” ir nerūšiuojamos pagal skleidžiamos šviesos atspalvį todėl yra didelė tikimybė gauti komplekte dviejų skirtingų atspalvių lemputes.
Loterija su vidutiniu tarnavimo laikotarpiu, gal jus tai nustebins, bet neaiškios kilmės lemputės gali tarnauti nuo 1 mėnesio iki 1,5 metų priklausomai nuo to ar jums pasisekė ar ne.
Pigių ksenoninių komplektų aukštos įtampos laidai būna silpnai ekranuoti arba visiškai neekranuoti, tai ne tik paskatina aukštos įtampos nuotekį laikui bėgant, bet ir sukelia daug trugdžių bendroje automobilio elektros sistemoje ko pasekoje girdimas “baltas triukšmas” per automobilio garsiakalbius arba pakankamai jautrūs davikliai pradeda duoti klaidingus parodymus, o iš to gali atsirasti ir rimtų gedimų.
Nekokybiški ksenoniniai balastiniai blokeliai dažnai neturi apsaugos nuo aukštos įtampos srovės nutekėjimo, trumpiau tariant jei buvo pažeistas aukštos įtampos laidas blokelis toliau sėkmingai generuoja aukštos įtampos srovę kol nesudega, tokiu būdu gali nukentėti ir kita automobilio elektroninė įranga nes dažniausiai aukštos įtampos srovė nuteka į kėbulą.
Tikrai nejuokingas dalykas yra tas jog kai kurie gamintojai štampuojantys ksenonines lemputes įsigudrino pačias lemputes įklijuoti į cokolį paprastais klijais arba silikoniniais tarpikliais, kadangi xenoninė lemputė generuoja daug šilumos tokie klijai ilgainiui nudega ir nugaruoja į žibinto vidinę erdvę taip užteršdami arba pilnai sugadindami reflektorius, žibinto stiklus ar lęšius.
Nekokybiški ksenoniniai balastiniai blokeliai turi ilgą lemputės uždegimo laiką, jie sugeba pilnai uždegti lemputę per ilgus laiko tarpus retkarčiais siekiančius 2 minutes.
Lemputės optinėms savybėms itin svarbus parametras yra kolbos (dujų kameros) forma, tūris ir bendra liejimo kokybė, pigios xenon lemputės dažnai pasitaiko su liejimo broku dėl to gali būti iškraipomas spindulys, gali pasikeisti uždegimo laikas ir spalva.
Vienas iš daugiausiai žalos žibintams padarantis veiksnys yra UV spinduliuotė, kokybiškos ksenon lemputės gaminamos naudojant specialų stiklo mišinį kuris nepraleidžia didelės dalies UV spindulių, tuo tarpu pigios lemputės spinduliuoja į aplinką beveik visą savo generuojamą UV kiekį nuo kurio sudūlėja arba išdega stiklai, lęšiai ir reflektoriai.
Ksenoninės lemputės vienas iš svarbiausių komponentų yra dujų kameros elektrodai, kokybiškose lemputėse naudojami itin tikslūs ir iš reikiamo metalo pagaminti elektrodai, pigiose lemputėse nekokybiški elektrodai priveda prie greito lemputės dėvėjimosi dėka metalo nugaravimo nuo elektrodų arba dėl per mažo arba per didelio atstumo tarp elektrodų.
Pigūs xenon blokeliai retkarčiais nesugeba iš pirmo impulso uždegti xenon lemputės, todėl operacija yra kartojama, nuo to labai kenčia lemputės būklė nes xenon žibintams didesnę žalą daro ne veikimo laikas, o įjungimų/išjungimų skaičius.
Kelios lempučių rūšys išsiskiria tuo jog turi specialių dažų kaukę formuojančia spindulį tiksliau blokuojančią spindulius tam tikroje lemputės kolbos zonoje, nekokybiški kaukės dažai pakankamai greitai nubyra arba juos nudegina itin intensyvus lemputės UV spinduliavimas, tokiu būdu lemputė pradeda šviesti į ta žibinto dalį į kurią jai nenumatyta šviesti.
Kai kurie lempučių tipai turi būti aprūpinti lemputės pakelėjais (artimųjų/tolimųjų žibintų funkcija), deja teko matyti pigias lemputes kurių pakelėjai lemputės kolbą pakelia į skirtingą aukštį todėl abu žibintai nešviečia tolygiai ir vienodai.

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2015 Vasario 02, 19:50:58 »

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2015 Vasario 02, 20:52:44 »
Sutinku jei kalbėtum apie komplektus. Blokeliai ten ne stebūklai, laidynas irgi nepavyzdinis. Bet kalbame kaip automobilyje yra originaliai sumontuoti xenonai. Tad lemputė, šiuo atveju D2S ant kurios nėra jokio laido ir jokio blokelio. Taip, gal tų kiniečių yra visokių, bet asmeniškai esu bandęs Osram už 200lt vnt ir kinietį už 25lt, kuris šviečia antras metas  :-] Ir svarbiausia, kad jokio skirtumo nepajutau, splava ta pati, apšviečiamas plotas nepasikeitė visiškai. Nežinau ar čia taip pasisekė ar "kalti" tikrai nuostabūs BMW bi-xenon žibintai. C6 audi kolkas šviečia originalūs tikrai silpniau.. Taigi esu tikras, kad pagrindindas yra geri žibintai, paskui lemputės  (+)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2015 Vasario 02, 21:31:03 »
Pries perkant prima youtube pasiziuret kaip konkretu lemputes modeli patikrint kinietis ar ne. 90% tikimybe, kad ikis kinieti ramia sazine. Geriausia pirkt abi lemputes iskarto, tada gali sulyginti serijinius. Dazniausiai kinieciai nesivargina stampuot ju skirtingu. Visos lemputes eina su vienu serijiniu.
Kad tie kinieciai labai skirtingi buna. Daug kur rodo, kad pigios kiniskos xenon lemputes (D2S; D2R) netraukia magneto. Viena pirkta LT uz 30 lt is tikruju netrauke, bet kita kuria pats atsisiunciau is aliexpres trauke kaip ir originali (8-)
Ir lyginant pagal visas nuotraukas ir video jokiu skirtumu nuo OEM (cokolis, virsaus nupjovimas, burbulas viduje). Vienintelis dalykas tai patrinus nusitrina uzrasai ant cokolio  :-] Todel neisivaizduoju kaip LT neuzsirauti ant padirbto kiniecio  (z)

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2015 Vasario 02, 21:38:43 »
Sutinku jei kalbėtum apie komplektus. Blokeliai ten ne stebūklai, laidynas irgi nepavyzdinis. Bet kalbame kaip automobilyje yra originaliai sumontuoti xenonai. Tad lemputė, šiuo atveju D2S ant kurios nėra jokio laido ir jokio blokelio. Taip, gal tų kiniečių yra visokių, bet asmeniškai esu bandęs Osram už 200lt vnt ir kinietį už 25lt, kuris šviečia antras metas  :-] Ir svarbiausia, kad jokio skirtumo nepajutau, splava ta pati, apšviečiamas plotas nepasikeitė visiškai. Nežinau ar čia taip pasisekė ar "kalti" tikrai nuostabūs BMW bi-xenon žibintai. C6 audi kolkas šviečia originalūs tikrai silpniau.. Taigi esu tikras, kad pagrindindas yra geri žibintai, paskui lemputės  (+)
ne velnio nesupratai turbut ka skaitei, arba nedaskaitei :D buvo postu konkreciai apie lemputes, o ne blokelius ar komponentus (+) mano A6 zibintai sviecia super, nesiskundziu

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2015 Vasario 02, 21:41:13 »
aisku dar ir kinietis kinieciui nelygu :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2015 Vasario 02, 22:05:24 »
O kur osram ar philips kepa? Toje pačioje kinijoje, dieną osram, naktį čiau miau :D

Neprisijungęs Mindosa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2015 Vasario 02, 22:17:29 »
O kur osram ar philips kepa? Toje pačioje kinijoje, dieną osram, naktį čiau miau :D
(y) :-] :-] :-]

Neprisijungęs dim2on

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2015 Vasario 02, 23:00:06 »
bmw tu paciu metu lesis su reflektorium daug geresni nei audi, juos naudoja upgrade'ui vos ne bolt on

Neprisijungęs robe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2015 Vasario 03, 22:53:04 »
ne velnio nesupratai turbut ka skaitei, arba nedaskaitei :D buvo postu konkreciai apie lemputes, o ne blokelius ar komponentus (+) mano A6 zibintai sviecia super, nesiskundziu

O man atrodo, kad tamsta neįsiskaitei į mano postą  (H-)  :-) Pasikartosiu, kad jei man tas kinietis šviečia taip pat gerai, taip pat ilgai, tai koks skirtumas ar jo cokolis ten su silikonu prilipintas, klijais ar dar kuo? Manau pagridninis skirtumas kaina 200lt ir 25lt  :smoke:

dim2on na mano atveju bmw 2001m o audi 2007. Bet tai turbūt vienintelis dalykas kuo bmw pranašesnis :)

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2015 Vasario 05, 18:59:04 »
Na va, pagaliau idejo naujas Xenon lemputes Osram 5500k, kaina litais po 150lt uz vieneta. Norejau 4300K, taciau nei kiek nesigailiu, kad idejo 5500k. Labai ryskiai apsviecia kelia. Super

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2015 Vasario 05, 19:08:12 »
Na va, pagaliau idejo naujas Xenon lemputes Osram 5500k, kaina litais po 150lt uz vieneta. Norejau 4300K, taciau nei kiek nesigailiu, kad idejo 5500k. Labai ryskiai apsviecia kelia. Super
Tai lempučių keitimas pagerino apšvietimą?

Neprisijungęs xxxx

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2015 Vasario 05, 19:21:00 »
Tai lempučių keitimas pagerino apšvietimą?

Tai pas mane buvo gamyklines 4300K ir viena perdege. Tai keiciau abi is 4300k i Osramo 5500K. Spalva man labiau patinka ir ryskiau sviecia.

Neprisijungęs Karolius88

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2015 Vasario 24, 13:45:00 »
Lempos nupoliruotis, lesis nuvalytas, rezultatas - tas pats. Tamsu ir tiek. Vaziuojant sustoji prie astros su paprastom lempom ir tos apsviecia daugiau. Kur dar ieskot kabliuko? Yra kokiu nors minciu?