kodėl parduota jau rašiau,5 metus jau važiuoju su ta pačia C4-Q,kai žiemos lengvesnės ji pranašumų neturi,bet po paskutinės ... ji man vėl
,nors ir limoną praėjus,ir tos C5 geriau važiuoja tik ant kokia 10proc. ir tai vargu ar tiek tempia,čia aišku kiekvieno asmeniniai pojūčiai,bet mokėt už ją 2 ar 3 kartus daugiau nei už mano senają nematau logikos,nors vieno anglo savikaina turbūt buvo mažesnė nei dabar gaučiau už C4
o perdarymai tiesiog ne bizniui,yra laiko + įdomu,čia labiau kaip hobis,tiesa,savam anglą parduočiau tik tuo atveju jei jis būtų matęs visus perdarymo niuansus,nes kitaip žinau kaip būna,suges kas nors ir visos strėlės sueis kad tai perdarytas anglas,čia tas pats kad jei kažkur rūdys išlindo tai iškart rėkiama kad buvo daužta...
bizniui anglams reikia vairus ne perdėjinėt,o PERMETINËT,t.y. per savaitę-pusantros,tada biznis,darant kaip aš-minusas.
mano manymu normaliai perdaryta niekuo nesiskiria nuo neperdarytos,na yra ten pervirinta pertvara,bet kai paskui visos absoliučiai detalės sudėtos į joms skirtas vietas be jokių perdarymų tai kame problema?