Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip nuimti airbag'a nuo vairo, kai nuzystas varztas  (Skaityta 5100 kartus)

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Reiks bandyt ryt susiveikti rimtesniu irankiu ir isbandyt kalimo buda. Bus gera treniruote  :) Jei pasiseks, toliau eileje laukia dar ir mano 156 alfa tokia pacia beda, tik ten tepalu nuleidimo varztas prasuktas :) Jau man fobija tokio tipo varztus atsukineti :D
tepalo varzta man tvarke servize uzvirino tokia verzle ant varzto kad atsisuktu su 32galva kainavo 15 litu ,patarimas kaledoms pasidovanot rimtesnius yrankius  :) kazkada ir as nieko nepasidarydavau turedamas kruva yrankiu kurie skirti tik smulkiems darbams atsidejau viena diena nusipirkau rimtu yrankiu viska pasidarau pats , jei tureum maza suktuka su geru grazteliu nugreztum ta varsteli oro pagalves

Man irgi sita mintis buvo kilus del karterio varzto :) O del irankiu pilnai sutinku. Turiu as gan neblogu force irankiu komplekta (daug darbu atlikta, tikrai ne kart nepavede iki kol neprasukau karterio varzto, na bet jau nujauciau kad taip bus ), bet kad prie airbag varzto prieiti, tai tame komplete nera tokiu siauru antgaliu, kad tilptu pro vaire esancias skyles prakisti. Vat reiktu geru 6-kampiu ir zvaigzduciu komplektus nusipirkti, kai toks prastas priejimas su standartiniais komplekto irankiais.