Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 bagazine uzstrigo  (Skaityta 3820 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
c4 bagazine uzstrigo
« Topic Start: 2009 Spalio 20, 16:21:36 »
ole wisiems, taigi beda tokia, uzstrigo audi 100 c4 bagazines uzrakinimo mechanizmas, uzdarius bagazine ji daugiau nebeatsidare, mechanizmas buwo jau pawarges, tai manau kad kazkas widuj suluzo, patarkit kaip man ja asidaryti db?  :)

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
Re: c4 bagazine uzstrigo
« Atsakymas #1: 2009 Spalio 20, 16:39:59 »
Man buvo toks pat dalykas, sudmeistriam nuvariau tai ko tik nepridare kol ja aitdare, pjove skarda palei spynele kad i ja patektu, ir tada tik atidare. Bet paskui pamaciau kad isemus galines sedynes atlosa, yra skarda, ir ties viduriu jei duju baliono nera gali ja graziai nupjaut ir koki maza vaika ikist i bagazine, tada tik pirsta uzkist uz mezhanizmo ir atidarytu ja tau

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Spalio 20, 16:43:37 »
wat jau apmasciau, bet balionas per wisa plota:) kazin dar gal koks wariantas butu, be to kaip pjauti skarda dangcio :)

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Spalio 20, 18:06:00 »
na pas mane pjove ten kur numeris yra, visas plastmases nueme, ir truputi ipjve atlenke ir atidare, po to uzvirino, uztepe kazkokio tepalo kad nerudytu, ir atrodo nerudyja db jau du metai

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Spalio 21, 19:34:05 »
o tai jus isimkit ta gaine sedyne jei gudrus esat.neatidarisu bagazines jos ir neina issimt.nes ten dar tokios plasmases fiksuoja ja.kur atlosai dedasi.

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Spalio 21, 21:20:55 »
jei baliono nera tai uztenka atenkt ta atlosa per vidurisedynes, tada nukirpt medziaga ir matai ta skardele, nes bakas c4 ne uz sedynes yra o apacioj, ir tada graziai ta skardele nuojauni, ar su koja isspiri kaip jau jum patogiau, bet kiek girdejau zmogus sake kad pas ji balionas per visa bagazine:)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Spalio 22, 10:29:09 »
o as dar karta sakau jei yra galvu atlosai tai ten vargu vargas.reikai isimti tas plasmases kur jie ysistato.o juos gali isimt tik atfiksavus is bagazines.as kaskada suba buvau prisukes is sedynes puses.paskui kai man ji reikejo isimti ati as vargau.jau vos ne kojos pagalba reikejo suba traukt lauk.ir tik tada ejo sedyne isimti.nes subas tas plasmases buvo uzstojes ir negalejau ju atfiksuoti. ir ka tas mazas vaikas ten ilindes darys? dar ir jis issigandes ten prades zliumbti kad neina islysti ar dar kas.nu tik ne su vaiku tokius bajerius daryti.ypac kai per ta skyle tikrai tik mazas lb vaikas pralyst tesugebetu.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 22, 10:31:27 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Spalio 22, 11:42:08 »
na tai kitos iseities nera, tik pjaut tada jei manai kad mazas vaikas nesugebetu atrakint pagazines, juk viska galetum jam aiskint ka daryt. Na kitaip ir nepadarysi, dar viena dalykas, ar spyna kalta ar trosas atsikabino, jei trosas tai jis eina skersai, nepamenu kaip db, tai uztenka skylute pragrezt. Na cia darbo bus zodziu

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Spalio 22, 11:47:02 »
koks dar trosas ten? ten nera prie spynos jokio troso.pats ne karta ardes ir paciau kaip ten kas atrodo.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Spalio 22, 11:50:32 »
o jei imt prakrutkes ir bandyt prasukt.as nelabai suprantu kas atsitiko.ji uzsirakino ri nebeatsirakina ar kaip?ar pats mechanizmas pasmaudus knopke nesuveikia?

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Spalio 22, 12:47:26 »
na ne trosas, bet kaip ji pavsdint db pats atrakinimas, kur skersai eina, nuo spyneles iki uzrakto, as ir ardziau tai zinau kas ten yra

Neprisijungęs gedexxx

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Lapkričio 07, 14:40:04 »
tai va,man irgi tokia problema iskilo :/ o tai neina tos spyneles kaip nors isgrezt ar ka padaryt,kad atsidarytu, o paskui kita spynele statyt?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Lapkričio 07, 16:05:22 »
tai kisk atviorka ir lauks ja.gal pades.jei nusiteikes ja gadinti tai tikria iseis taip kaska padaryti.

Neprisijungęs gedexxx

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Lapkričio 07, 16:26:09 »
idomu kiek kita kainuoja (rimtesne kokia),jei simtais, tai kazkaip nesinori lauzt..

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Lapkričio 07, 20:06:53 »
idomu kiek kita kainuoja (rimtesne kokia),jei simtais, tai kazkaip nesinori lauzt..
tikrai pigiau  ;) bet va rakto prie jos nelabai gausi  :)

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Lapkričio 07, 20:28:37 »
as tai lempa lupciau lauk viena,kad butu priejimas,o tada manau ten bus galima kazka sugalvoti.o ka vaikas ten padarys bagazinej?ten ,kad prie mechanizmo prieit dar tokia kaip apdaila stovi

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Lapkričio 07, 20:28:44 »
buvo ir man tokia beda nuvariau pas avarinio atidarymo meistrelius palikau masina,po 15min skambina sako gali pasiimti masina (aa)nuvarau sako turbut nesenai turi masina :Vsakau nesupratau?priejom prie masinos jis tiesiog ikiso rakta ir atidare bagazine :Osakau nesupratau bajerio as taipat bandziau su raktu atidaryt bet nejo!?tada jis parode kad reikia rakta ne tik pasukti ir bandyt atidaryt bet pasukt rakta ir pasukus ji paspaust spynele,kadangi pratrukus slangutei kompresorius neatrakina spyneles tai tada ji atsidaro tik tokiu budu neuztenka pasukt rakta ir ji atsukus atgal bandyt atidaryt gal pas taves ta pati beda kaip ir pas mane buvo?pabandyk pasukt rakta ir jo neatsukus paspaust spynele!

Ripka

• Svečias
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 03, 20:11:29 »
Na ir man tas pat buvo, jei pas tave buvo sena spynute ir tikriausiai sunkiai spaudinedavosi  ;) nusipirkau "nauja" spynute is sroto uz 30lt, paemes stora yla iskaliau senos spynutes vidurius ir viskas atsidare, pasikeiciau spynute ir viskas ciki  :-] o del rakto tai pofik nuvaziuosi pas raktinika ir padarys uz kelis lt

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Sausio 05, 18:13:47 »
o gali buti taip uzkirmyusi spyna kad neitu su raktu atrakinti?nes ikist eina o pasukt nei biski neina.

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Lapkričio 04, 13:03:13 »
ka daryt, kad atrakinti uzkirmijusia spynele?

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Lapkričio 04, 17:54:58 »
bandyk dauk wd purksti i spinele ir aplnk ja ir su raktu pasukineti gal pades  :V

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 19, 17:24:34 »
raktas tinkamas? Oo)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Gruodžio 07, 09:23:07 »
Nu ka problemos.
Kartais strigdavo spaudziant bagazines atidarymo mygtuka (nu ta kur raktas kishas)...
Po paskutinio atsidarymo visai uzklinijo.
Pasispaudzia ~ 1cm gilyn ir woila - kukuok kaip sventas... Any solutions be brutualios jegos (kolkas nenoriu skardos pjaustyt).

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Gruodžio 07, 09:37:05 »
pripusk kokio vd i vidų, ir bandyk ją atitraukt atgal, po to spausk, kad atsidarytų bagažinė, tada išimk ir sutepk, man tas pats buvo  :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Gruodžio 07, 09:37:58 »
pripusk kokio vd i vidų, ir bandyk ją atitraukt atgal, po to spausk, kad atsidarytų bagažinė, tada išimk ir sutepk, man tas pats buvo  :V
man vd nieko nepadėjo, užpyliau buitinės alyvos (3lt buteliukas seniuose) ir (y)