Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl greičių dėžių ir jų perdavimų  (Skaityta 1171 kartus)

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
Dėl greičių dėžių ir jų perdavimų
« Topic Start: 2010 Spalio 04, 10:14:49 »
Sveiki gal kas turite kokios informacijos ar kokią nuorodą kur užslėpę apie audi greičių dėžes, jų kodus, perdavimus ir t.t. Info reikėtų būtent Audi 80 b2, b3 modeliams, aišku jei kas turite ir kitokiems modeliams dalinkitės, manau dėkingų tikrai atsiras ;)

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
 ??

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Nepyk, kad įsiterpsiu ir aš ieškojau kažko panašaus apie perdavimus, forume nieko neradau, googlėj man suprantama gimtaja kalba taip pat nieko neradau :V Mane konkrečiau domintu quattro dėžių perdavimai, norisi sotkei c3 quattro pritaikyt 6gang pavarų dėžę, ar tai iš a6 dėt ar tai is s4? Jei netiks perdavimas torseno pastovus darbas prie gero neprives... Aktualu ne tik tai ar perdavimai atitiks, bet ir ar tiks prie variklio 2.5 tdi, bei tvirtinimai prie kėbulo? Užveskit kas ant kelio... ?!?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
boostersas: susisteminta nėra; google Tavo draugas, kai man reikia ieškau pagal kodą. Kažką girdėjau kad labai naujose auto galima etkoj perdavimus žiūrėti. Dėl tvirtinimų nepasakysiu, bet dažnai tinka. Final drive'us rodo etkoj tiek senom tiek naujom auto. Nežinau kaip buvo vėliau, bet b2 modeliams svarbu cilindrų skaičius buvo, kad sutaptų final drive. 5cil turėjo 4.11 (37/9) o 4cil kitokį. Ir apskiritai kiek esu žiūrėjęs tai visų 5cil final drive'ai 4.11. Bet kaip minėjau etka final drive'us žino lyg ir visoms auto. O šiaip žiūrėkit youtube video kaip bėgėjasi - matysit apytikslius kmh/rpm santykius.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Norėtusi tvirto - tinka ar netinka, matai čia ne lemputę kokia pakeist, viskas gali užsibaigt labai dideliais nuostoliais, taigi nesinori taškytis pinigais ir galvot tiks ar netiks... ff

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Norėtusi tvirto - tinka ar netinka, matai čia ne lemputę kokia pakeist, viskas gali užsibaigt labai dideliais nuostoliais, taigi nesinori taškytis pinigais ir galvot tiks ar netiks... ff
Tai duok tiems kas supranta, tegul jie prisiima atsakomybę už pinigus.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Matai kad nenoriu duot kitiem, kam duot kitiems kai gali viska pats pasidaryt, tik kamuoja teoriniai klausimai :V

Neprisijungęs boostersas

• Žiūrėti profilį
Atsakau į savo klausimą :) kas liečia audi, vw, škoda, seat, greičių dėžių perdavimus galima išsitraukti iš tokios programos ELSA, ETKOJ irgi manau galima, perdavimų skaičiai nėra surašyti kokioje tai lentelėje ar kur, reikia paprasčiausiai žiūrėti pagal krumpliaračių poras kokios priklauso pvz 3 pavarai ir matai į kokią dėžę (pagal kodą) ėjo tokia, pora, taip ir perdavimo skaičių apsiskaičiuoji :)

pvz  Audi 80 4cil. su greičių dėže 2N:
                    Krumpliaračių            perdavimas
                       pora 
pagrindinė pora  37/9                      4,111
           1 bėgis  38/11                    3,4545
           2 bėgis  34/19                    1,789
           3 bėgis  34/30                    1,1333
           4 bėgis  29/35                    0,829
           5 bėgis  26/38                    0,684

jei klystu ir klaidinu kitus žmones taisykit ir bauskit ;)

------
audi_80_dif.pdf - 98.3 Kb

audi_80_greiciu_dezes.pdf - 116.5 Kb
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 12, 13:06:23 sukūrė boostersas »