Autorius Tema: vw caddy nufotografavo be reikalo.  (Skaityta 1589 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4422
  • Amzius: 25
  • Vieta: Parūrys
  • Lytis: Vyras
  • Autodetalės & Autoremontas in Klaipėda!
    • Žiūrėti profilį
Re: vw caddy nufotografavo be reikalo.
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gruodžio 20, 2011, 21:47 »
nesik britvom nieko nebus nevienam is mano pazistamu taip yra nutike ir man taip buvo, vaziavau ramei 100 stovejo inkilas, leistinas 90 prasinese bmw gal koki 140 gal net daugiau  buvo naktis trbt zenklo nemate ir mane lenkiant blyc tik, galvoju bus ragai, tdl del viso pikto nusirasyt spejau bmw nr, bet jau metai niekas neiesko taigi, manau nera ten ta sistema jau tokia primityvi, kad ta, bip visus fotkintu be reikalo, kaip ir sakiau ne vienam taip nutike yra bet viskas baigesi laimingai.

;D ;D ;D  kam tau tie numeriai ?  :D Tu manai jie ant tiek buki kad pagalvos jog zmogus ant 90 lenke priesinga eismo juosta, kai kitas savo juosta vaziuoja 140 ??  ;D nubaude ta bmw ir viskas, nei tu virsijai ,nei tu kam reikalingas  :) ... prisigalvojat jus anekdotu  :-{
tu ir nebuk toks i pusi atsitrenkes ir pasiziurek kur gyveni kokia ce teisetvarka valdzia istatymai ir panasi xujne, tau maza pavyzdziu kiek pasitaiko visokiu atveju o poto bilinekis kad nori su jais, ir nedasyla kad buna ir tokiu kur lenktyniauja ko abu negali greicio virsyt mastyk galva anekdote tu

(t)

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 336
  • Amzius: 24
  • Vieta: Vilnius-Alytus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gruodžio 20, 2011, 22:00 »
taigi pagal numeri turi gaudyt greitį, manau turi pažymėt kokia mašina viršijo greitį, tik neaišku ant kiek protinga sistema, gal negali iskart dvieju greičių pamatuot, o matuoja greičiausią. Bet kažkur mačiau kad jau yra sistema, kuri sugaudo visu auto greičius, kurie patenka į radaro matomumą

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 1140
  • Vieta: Klaipėda
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gruodžio 21, 2011, 20:41 »
Man buvo situacija kaip Mindziux. Buvau Policijoje tai man paaiškino, kad vienu šūviu gali nušauti 3 mašinas ir kiekvienai nurodomas greitis. Nesvarbu pro kur leksi, pirma, antra, trečia juosta viršysi greiti, gausi pakvietimą.
P.S nušovimu skaičius vienu metu gali skirtis nuo radaro tipo, dažniausiai pasitaikantys yra kur nušauna 3 mašinas.

Prisijungęs sweeper

• Įrašai: 413
  • Amzius: 22
  • Vieta: Kaunas
  • -=JuMp3r$ ATB=-
    • Žiūrėti profilį
    • geriausias audi driftas koki tik esu mates...
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gruodžio 21, 2011, 22:34 »
ima tiek mašinų kiek telpa į nuotrauką.. fotikas padaro 2fotkes per tam tikrą laiko tarpą gal per 1sec ar 1/2sec aš nežinau, ir pagal nuvažiuotą atstumą apskaičiuojamas greitis.. Ir tikrai ne pagal numerį gaudo greitį kaip pasakė SPOSAS, o tiesiog reaguoja į objektą.

Neprisijungęs gataz

• Svetainės moderatorius
  • Įrašai: 7222
  • Vieta: Vilnius-Druskininkai
  • C3 cult
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausio 29, 2012, 20:43 »
As katik gavau foto is radaro :D :D

Vienam forume paskaiciau stai ka:

"Per 2011 metus mane fotkino gal 5 kartus, nei karto ne atsiunte baudos, bet kai pries savaite mane sustabde uz greicio virsijima 24 km, jie prisimine ir mano nuotrauka daryta dar geguzes menesi 17km virsijima, ir kaip jie man paaiskino dabar niekas tu nuotrauku nesius, dabar tik israsines baudas uz jas jei pakliusi uz virsijima patruliui per einancius metus.

Daviau 100lt, tai uz 24 ispejima o uz ta nuotrauka jie tiesiog privalejo, taigi gavau tik 20lt bauda."

Gali buti tai tiesa? :V

Neprisijungęs Vytiokas

• Įrašai: 345
  • Amzius: 20
  • Vieta: Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausio 29, 2012, 22:55 »
Po pusės metų šiaip negali bausti pagal tvarką. Nes buvo pažįstamam kad atsiuntė ten kelio dienos belikę kad pusė metų praeitų, tai aceit negavo laiško nes atostogavo ir nutraukė ta atsakomybę.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 846
  • Vieta: Jurbarkas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausio 30, 2012, 00:36 »
Po pusės metų šiaip negali bausti pagal tvarką. Nes buvo pažįstamam kad atsiuntė ten kelio dienos belikę kad pusė metų praeitų, tai aceit negavo laiško nes atostogavo ir nutraukė ta atsakomybę.

kad siaip i rankas iteikia ta fotosesija  :V

Prisijungęs Shapis

• Įrašai: 70
  • Vieta: Šiauliai-Vilnius
  • dvieju litru kupe varoma kopustiene
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausio 30, 2012, 00:42 »
as gavau skambuti praejus beveik 11 menesiu po "fotosesijos", taip kad baudzia ir po puses metu.

Neprisijungęs mega

• Svetainės moderatorius
  • Įrašai: 2878
  • Amzius: 29
    • Žiūrėti profilį
    • ARD.LT
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausio 30, 2012, 08:08 »
tai jau prieš porą metų pratęsė terminą iki 12 mėn  ;)

Neprisijungęs Vytiokas

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausio 30, 2012, 09:53 »
Tai kas priimti gali tuo adresu bet kas. nežinau kaip bet prieš metus maždaug praeitą vasarą taip ir suveikė kad aceit terminas praėjo. Dabar pats laukiu poros nuotraukų ir itartinai ilgai neatsiunčia.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 1629
  • Amzius: 23
  • Vieta: Šiauliai-Mažeikiai
  • Viskas teisingai supainiota. [A6 C4]
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausio 30, 2012, 10:01 »
tu ir nebuk toks i pusi atsitrenkes ir pasiziurek kur gyveni kokia ce teisetvarka valdzia istatymai ir panasi xujne, tau maza pavyzdziu kiek pasitaiko visokiu atveju o poto bilinekis kad nori su jais, ir nedasyla kad buna ir tokiu kur lenktyniauja ko abu negali greicio virsyt mastyk galva anekdote tu

Tu man isaiskink kaip gali lenkt masina pro kaire puse ir but letesnis nei lenkiamoji ? Lenktyniavo ? OK , vienas paskui kita leke virsydami ? Tai bus dvi foto pirmos ir antros masinos ,nesuprantu koki dvirati bandot israst, tie aparatai sugeba foto daryt greiciau nei puse sekundes dalis, taip kad jokiu nesusipratimu ir nebuna, jei cia tiek ju butu tai skambetu spauda, delfei visi ir t.t..  ;)  Kaip ir rase, kad dazniausiai buna jog fotkina neteisingai del greicio paklaidu blogai nustatytu. Evaldo temoj yra foto aparato, jis bande prie galo prilipes vaziuot, mane nesimatys numerio, bet viskas matosi.....
« Paskutinį kartą keitė: Sausio 30, 2012, 10:11 sukūrė Vitalis »