Audi klubo puslapis

Autorius Tema: Pirkejas reikalauja grazinti pinigus  (Skaityta 4429 kartus)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 1693
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras
  • A4 B6 1.9TDI 96kw
    • Žiūrėti profilį
Re: Pirkejas reikalauja grazinti pinigus
« Atsakymas #45 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2011, 21:42 »
principo reikalas man jau butu tie 500lt kai pardavejai daro tokius bajerius.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 442
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46 Įrašytas: Rugsėjo 20, 2011, 21:51 »
Dabar jau velu. :)Sekmadieni buvo viskas.Susinervinau nulekes ir apziurejes,kazkaip net nebebuvo noro aiskintis.

Neprisijungęs Biesas

• Klubo draugas
  • **
  • Įrašai: 3712
  • Amzius: 34
  • Jauciu begalini smaguma kai buksonais trinu guma
    • Žiūrėti profilį
    • www.remontocentras.lt
« Atsakymas #47 Įrašytas: Rugsėjo 21, 2011, 08:44 »
jeigu eiti teisiniu keliu:

bet kokia sutarti galima nutraukti jeigu kita salis iš esmes pažeidė sutarties salygas (zodinis susitarimas gali buti prilygintas sutarciai tam tikrais atvejais. kokiais pasidomekite per google, nenoriu cia smarkiai plestis);
ka reiskia "is esmes pazeide sutarties salygas" labai aiskaii apibrezia civilinis kodeksas. nepacituosiu pazodziui bet viena is esminiu pazeidimu laikoma, kai viena salis is kitos negavo to, ko buvo galima pagristai tiketis gauti pagal sutarti. (yra ten ir kitu dar siai situacijai tinkanciu esminiu pazeidimu apibudinimu). Tokiu pagrindu nutraukus sutarti salys viena kitai turi grazinti gautus piniginius mokejimus, perleista turta ir t.t. ir pan.

tai vat toks tas musu civilinis kodeksas....... viskas gerai ir atrodo paprasta, bet yra vienas "bet" :D turesi teisme irodyt, kad is esmes negavai to ko pagristai tikejaisi gauti pagal sutarti is kitos salies.  gal tu nepagristai tikejaisi tokio gero salono? masina juk ne nauja? na ir t..t ir pan. jeigu visgi esi teisus, tai manau po metu kokiu teismas tau priteis tuos 500 lt na ir gal dar bylinejimosi islaidas is to piliecio. O tada pasirodys, kad tas pilietis nieko neturi, nieko nedirba :D ir sypsosis tau i akis (tipo ubago zvilgsniu)vaziuodamas pro sali su ~75 000 lt vertes automobiliu. Sekmes!

Neprisijungęs wanna_be_teached

• Įrašai: 127
  • Amzius: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48 Įrašytas: Spalio 03, 2011, 16:00 »
Susitik ir rezk viska i akis, kas ir kaip, greit atsikabins. Tokie juokdariai-mafijozai tai graudus man. :E

Neprisijungęs Biesas

• Klubo draugas
  • **
  • Įrašai: 3712
  • Amzius: 34
  • Jauciu begalini smaguma kai buksonais trinu guma
    • Žiūrėti profilį
    • www.remontocentras.lt
« Atsakymas #49 Įrašytas: Spalio 03, 2011, 16:12 »
na visada yra dvi medalio puses. ypac turint galvoje statistinio lietuvio supratima padaryti "versla" is kitos puses apmulkinimo....

Neprisijungęs Valdass

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #50 Įrašytas: Sausio 04, 2012, 18:51 »
JUs ne pasakisite, ka man daryti? Nupirkau masina ir pardaviejas sako kad su jo nebus jokiu problemu 2 metai. Masina TDI 1.9 66kw 2001m.
Vyjehav za gorod, nazal na aksilerator a ona bolse 120km ne tianet. Primierno cerez minut 30 pierestala gretj piecj. Vygnala zidkostj cerez niedokrucenuju krysku rassiritelnogo bocka. Pozze ja zalil zidkostj. Okazalosj dujetsia slang iduscij ot radiatora k dvigatelu.Prodavalasj masina s kaskoj. Strahovku anuliroval i zabral dengi... I cto dielatj s takim prodavcom? :E

Neprisijungęs only AUDI

• Įrašai: 4098
  • Amzius: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51 Įrašytas: Sausio 04, 2012, 20:42 »
JUs ne pasakisite, ka man daryti? Nupirkau masina ir pardaviejas sako kad su jo nebus jokiu problemu 2 metai. Masina TDI 1.9 66kw 2001m.
Vyjehav za gorod, nazal na aksilerator a ona bolse 120km ne tianet. Primierno cerez minut 30 pierestala gretj piecj. Vygnala zidkostj cerez niedokrucenuju krysku rassiritelnogo bocka. Pozze ja zalil zidkostj. Okazalosj dujetsia slang iduscij ot radiatora k dvigatelu.Prodavalasj masina s kaskoj. Strahovku anuliroval i zabral dengi... I cto dielatj s takim prodavcom? :E

Sam vinovat, strachovka vsegda budet anulirovana i tebe kakaja polza ot nejo, dengi vsio ravno palucit strachovcik a ne choziain masini. Sto slangi duet, eto konecno obidno, no ved ne trudno kogda pokupal bylo vsio posmotret doskonalno. Prodavec kanesno zaraza i takomu plipit paru udarov nepomesalo by, probui zvonit mozet kompensiruet remont, no sansov malo.

Neprisijungęs only AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52 Įrašytas: Sausio 04, 2012, 21:11 »
Cia gal latvis koks nupirko is musu masina, tai kaip jam klausti, kazkodel niekas nesumija kai angliskai rasoma, o jau rusiskai tai pasaulio pabaiga.

Neprisijungęs Shaltis

• Įrašai: 3096
  • Amzius: 28
  • Vieta: Kedainiai-Panevezys-Kaunas
  • Žmonės išeina- Dievai lieka.
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53 Įrašytas: Sausio 04, 2012, 21:18 »
jeigu zmogui sunku rasyti lietuviskai, o cia pakankamai forumieciu kurie supranta rusiskai, kam is to daryti problema?

Neprisijungęs ecka.a

• Įrašai: 468
  • Amzius: 28
  • Vieta: Vilnius
  • Audi A6 Avant 2,4Q
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs LukasA4

• Įrašai: 1132
  • Amzius: 19
  • BMW E60 530d M-Paket
    • Žiūrėti profilį
Ats: Pirkejas reikalauja grazinti pinigus
« Atsakymas #55 Įrašytas: Kovo 14, 2012, 13:50 »
Sveiki, pardavinėju automobili, atsirado pirkėjas, garbaus amžiaus žmonės kokių 75 metų. Susitikom apžiurėjom, pravežiau viskas patiko. Tiesa, net jau neužkūrus, neparodžius variklio skyriaus, salono jau man rankpinigus kišo. Automobilisi tvarkingas iš ties liepiau žiurėti visus servisus, sąskaitas, vežtis įgaliota centra patikrinti viskas, ok net daviau vin numeri pasiskambinti ir patikrinti. Esmė tame šiandien skambina ir sako tu mus apgavai.. Sakau kaip taip? Sako paskambinam į centra paskutini karta auto lankėsi 2009m. prie 150k ridos, aš parašęs buvau, kad prie 175k. ridos nes kaip pirkau sakė man prie tiek atliktas aptarnavimas pilnas. Na toliau aš sakau nieko neapgavau ir t.t sako gražink man rankpinigius (asmeniškai sakiau gražinsiu rankpinigus jei auto bus netvarkinga, važiuoklė ir visa kitas - bet ji idealaus stovio), sakau aš negražinsiu nes ne mano bėdos ir visame tame prasidėjo, gasdinimai teismas, paimsiu filmuota medžiaga kur buvo susitikta aprodyti, parašysiu pareiškima ir t.t. Taigi aš ir turiu sąžinės jausma, tai nežinau man gražinti ar ne juos? Nes sakoma rankpinigiai negražinami.

Bet kas ir idomiausia sako man skambins šeštadieni iš ryto ir norės tą mašina vistiek patikrinti įgaliotam centra, sumerks didelius pinigus už patikrinima ir aišku nepirks, o vietoi bandys mane reketuot, kad gražinčiau rankpinigius ir taip prasidės vėl cirkas...

Tai kaip elgtis visoje šioje situacijoje?

Neprisijungęs only AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56 Įrašytas: Kovo 14, 2012, 14:02 »
Pasiusk rusiskai ant triju raidziu, kuo saziningesni vaidinsi, tuo tau bus blogiau.Sakyk dar karta paskambinsi ar atvaziuosi rasau pareiskima uz reketavima. Tokie dalykai kaip filmavimas tai tik bobuciu pasakos, gal jis ten visai uz ka kita mokejo, beje dar reikia rasti tokia medziaga, kad matytusi pats pinigu perdavimas. Vienu zodziu lempa cia viskas, nera rastelio , kad paemiai pinigus, tegul zinosi.
Beje cia vienas is spaudimo budu, dabar gali sakyti jog masina netvarkinga, reikes daug pinigu ikisti, o kadangi tu ,,apgavai" tai leisk stipriai kaina. Oij tie lietuviai ismanus.

Neprisijungęs offroad

• Įrašai: 5695
  • Amzius: 26
  • Vieta: baze buda
  • D2 cult
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: Kovo 14, 2012, 14:08 »
o jus rasta susiraset del rankpinigiu ir panasiai? jei ne, kad ir ka besakytu, sakyk nepazystu as tu pirkejui, jei taip issipisineja. jei susiraset, tada daryk viska taip, kaip susirasete.

Neprisijungęs LukasA4

• Įrašai: 1132
  • Amzius: 19
  • BMW E60 530d M-Paket
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: Kovo 14, 2012, 15:01 »
Raštelio jokio nesurašėm, nieko padavė rankpinigus grynais. Viskas ten jiems tiko. Bet šeštadieni jie man skambins, kad vešt mašina į autojuta ir tikrint (aišku su ja viskas ten gerai), bet atvažiuos ten vaikai, tai ir prasidės didelis cirkas. Nes kiek suprantu nei jie pirks, nei ką tik bandys savo rankpinigus susigražint.

O kas juokingiausia tuos žmones tris kartus su rankpinigiais išdūrė Kauno Autoturgui :D
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 14, 2012, 15:06 sukūrė LukasA4 »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1254
  • Amzius: 22
  • Vieta: Panevezys
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: Kovo 14, 2012, 15:15 »
Raštelio jokio nesurašėm, nieko padavė rankpinigus grynais. Viskas ten jiems tiko. Bet šeštadieni jie man skambins, kad vešt mašina į autojuta ir tikrint (aišku su ja viskas ten gerai), bet atvažiuos ten vaikai, tai ir prasidės didelis cirkas. Nes kiek suprantu nei jie pirks, nei ką tik bandys savo rankpinigus susigražint.

O kas juokingiausia tuos žmones tris kartus su rankpinigiais išdūrė Kauno Autoturgui :D

Tu tik iškart su JUTA susišnekėk kad ne tu mokėsi... Nes ant galo tau ir gali negražiai padaryt... Perpurtis ten mašiną, diangnostiką padarys o tie sakis aik ir išeis iš serviso, o tu jau neišvažiuosi namo kol nesusimokėsi ;)