Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Važiuoklė, stabžiai, vairo stiprintuvas  (Skaityta 342711 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ta pati beda. Bet periodiskai praeinanti.. Jau geras pusmetis apie ja buvau pamirses. Startuojant atrodo kardanas liecia.. Jei svelniau - nieko. Jau 2 metai as i ta pakabinama kartais paziuriu - nu nesimato pozymiu.. Gali buti sausas guolis su pasekmem.. Pas mano ubagyte Q taip buvo.

as drysciau teikti kad cia yra duslintuvo problema. tai isitikinti pabandykit kuria guma atsikabinti.Mes kaip darem duslintuvu patobulinimus stipriai su sita problema susidurem.garsas viduje tikrai ne duslintuvo budavo.Tiksliau dazniausiai problema buna  dezes pagalves gavusios apkrova neislaiko ir suseda ko pasekoje duslintuvas iki masinos galo dar labiau paslenka zemyn ir atsiremia i artimiausia konstrukcija ir turim garsa lyg kardano lyg vibracijos. kas turejas sita problema supras ka noriu pasakyti.

no one buvo visu 100% teisus  !! priežastis duslerkoje, tik mes vis žiūrėjom kur ji į kėbulą (į viršų) liečiasi, o pasirodo, kad ji zaraza
pasideda ant to sutvirtinamojo balkio kuris skersai per vidurį mašinos prisuktas. ir prasidėjo visa tai po tos duslerkos perdarinėjimo, kai
kelios laikančiosios ausys buvo privirintos prie vamzdžio šiek tiek per aukštai