Audi klubo puslapis

Autorius Tema: Turgaus skilties pakitimai  (Skaityta 4096 kartus)

Neprisijungęs serik222

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Re: Turgaus skilties pakitimai
« Atsakymas #45 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2011, 19:34 »
na esu naujokas, ir to labiau jau pardaviau savo rs4. bet liko daliu , kuriu gal but klubetis ilgai ieskos. o 250 postu tikrai nesurinksiu. tai kaip ?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Įrašai: 4992
  • Amzius: 28
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras
  • Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
    • Žiūrėti profilį
    • Mano AUDI
« Atsakymas #46 Įrašytas: Rugpjūčio 17, 2011, 20:34 »
na esu naujokas, ir to labiau jau pardaviau savo rs4. bet liko daliu , kuriu gal but klubetis ilgai ieskos. o 250 postu tikrai nesurinksiu. tai kaip ?

Tai jau yra  aptarta ir galima paprašyti kitų forumiečių įdėti skelbimą (už paslaugą norėčiau jog ir elgtumeisi atsakingai). Gali kreiptis  į mane PM'u, vėliau galėsiu pagelbėti.. Parašyk skelbimo tekstą, nuotraukų nuorodas, kontaktus, aš nurodysiu kas kreipiasi. Tik svarbu laikykis turgaus skilties taisyklių dėl informacijos pateikimo, komentavimo ir bendros etikos. Aš sukursiu temą bei parašysiu pirmąjį postą, o tu toliau pagal taisykles prižiūrėk.

p.s.
Kiek ir pastebėjau, į Ultra aukštus populiarumus forumas netaiko, deja, daugiau bėdų su naujokais (temos belekur, n kartų aptartų temų kūrimas, nesinaudojimas paieška, nepagarbus elgesys ir kita netvarka) nei naudos :). Galima būtų ir apkarstyti visus šonus reklaminiais skydeliais, baneriais, iššokančiais langais, kad tik renklama neštų didelį pelną. Bet dabar stengiamasi turėti kokybiškesnį kampelį audi mylėtojams :)

Neprisijungęs supramonas

• Įrašai: 216
  • Vieta: KAUNAS
    • Žiūrėti profilį
    • www.biteplius.lt
« Atsakymas #47 Įrašytas: Spalio 11, 2011, 00:31 »
labai panasus forumas skelbimu atzvilgiu i forum.xtra.lt darosi  ;D is pradziu ivede cenzura skelbimams del nuorodu, paskui trindavo "nesusijusius" skelbimus, galiausiai liko tik xtra shopo skelbimai :) cia siuo atzvilgiu vienzo3b/audziaus isparduotuves  Oo) kazkieno interesai keicia taisykles  Oo) kai tiek metu esi prisijunges prie forumo, domiesi, kazka turi reikiamo kitiem, uz simboline kaina gali cia parduot, o ne i konteineri ismest, nes autogido siuksliadezej paskesta smulkmenu skelbimai, tai nezinau kiek tokia sistema cia gera, turetu buti kazkokios isimtys senbuviams
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 11, 2011, 00:36 sukūrė supramonas »

• Žiūrėti profilį
    • Mano AUDI
« Atsakymas #48 Įrašytas: Spalio 11, 2011, 08:45 »
labai panasus forumas skelbimu atzvilgiu i forum.xtra.lt darosi  ;D is pradziu ivede cenzura skelbimams del nuorodu, paskui trindavo "nesusijusius" skelbimus, galiausiai liko tik xtra shopo skelbimai :) cia siuo atzvilgiu vienzo3b/audziaus isparduotuves  Oo) kazkieno interesai keicia taisykles  Oo) kai tiek metu esi prisijunges prie forumo, domiesi, kazka turi reikiamo kitiem, uz simboline kaina gali cia parduot, o ne i konteineri ismest, nes autogido siuksliadezej paskesta smulkmenu skelbimai, tai nezinau kiek tokia sistema cia gera, turetu buti kazkokios isimtys senbuviams

pasiūlyk gerą filtrą nuo prašalaičių, "verslininkų", tada bus galima diskutuoti. O šiuo atveju te galiu pasiūlyti atidžiau skaityti nei beprasmius komentarus rašyti (čia ne delfi). Yra galimybė parduoti ir naujokams.

p.s. nematau jokių aiškių požymių jog čia būtų ypatingai paisoma audzius ir vienzo3b interesai. Jeigu nusivylei jų prekių kaina, taip ir rašyk, o ne eik per aplink šmeiždamas ir diskredituodamas. Ne pardavėjas diktuoja kaina rinka diktuoja kaina. Nuvažiuok į mindaugo g. ir su transperantu skelbk švarų žodį. :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 1735
  • Amzius: 25
  • Vieta: Skuodas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: Spalio 11, 2011, 11:10 »

pasiūlyk gerą filtrą nuo prašalaičių, "verslininkų", tada bus galima diskutuoti. O šiuo atveju te galiu pasiūlyti atidžiau skaityti nei beprasmius komentarus rašyti (čia ne delfi). Yra galimybė parduoti ir naujokams.

p.s. nematau jokių aiškių požymių jog čia būtų ypatingai paisoma audzius ir vienzo3b interesai. Jeigu nusivylei jų prekių kaina, taip ir rašyk, o ne eik per aplink šmeiždamas ir diskredituodamas. Ne pardavėjas diktuoja kaina rinka diktuoja kaina. Nuvažiuok į mindaugo g. ir su transperantu skelbk švarų žodį. :D
paimti daugiau nolaiferiu, kurie pades tvarkytis ir tiek.

Neprisijungęs Tom4s

• Klubo draugas
  • **
  • Įrašai: 5703
  • Amzius: 29
  • Vieta: Kaunas
  • A8 4.2Q
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #50 Įrašytas: Spalio 15, 2011, 12:52 »
Ryčka, buvo metas, kai visą Turgaus skiltį valiau išsijuosęs, kiekvieną dieną tam reikėdavo skirti nemažai laiko, deja, bet tai neįmanoma daryti ištisai. Sorry bet be forumo yra ir kita gyvenimo dalis. Buvo priimtas sprendimas įvesti postų skaičių. Virė nemažos diskusijos apie tai, koks turėtų būti tas postų kiekis, kai žmogų jau galima laikyti forumo dalyviu, ne tik skelbiku ar dar kaip kitaip. Tu viską matai tik iš vienos pusės - ką tik atėjusio doro vartotojo, kuriam tik norisi parduoti vieną savo detalę ir tiek. Pasistenk viską pamatyti ir iš kitos pusės - forumo moderatorių, kurie pastoviai turi trinti tas šiukšles, kurie palieka "naujokai" pirmais postais parduodami urmu atsivežtas detales ar šiaip kokį š. Postų skaičių gal ir galima būtų diskutuoti, bet ar tai ta problema dėl kurios reikia kelti tiek bangų ?? Jei normalus žmogus nori įdėti skelbimą ir jam nesigauna, jis parašo moderatoriui ir jis be problemų įdeda skelbimą su nuoroda į tikrąjį pardavėją. Kas blogai šioje situacijoje ?? Moderatoriui taip tikrai mažiau darbo, nei trinti pastoviai Turgaus skiltyje buvusį jovalą, na o bangas kelia tikrai ne moderatoriai ;) Kitas variantas, kurį taip pat žinai - vartotojui, kuris realiai forume/klube yra aktyvus, galima padidinti postų skaičių. Tai kame dabar problema ??

P.S. Nejaugi taip sunku būnant forumo senbuviu kartas nuo karto parašyti kelis postus ?? :V Nėra taip daug tie 250vnt, pasižiūrėk kiek didžiausi forumo rašytojai prikaupę ;D
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 15, 2011, 12:55 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs Bajoras

• Klubo draugas
  • **
  • Įrašai: 27521
  • Amzius: 31
  • 8-655-52655 Diagnostika, GPS navigacijos, Racijos.
    • Žiūrėti profilį
    • www.GPSmeistras.lt
« Atsakymas #51 Įrašytas: Spalio 16, 2011, 09:21 »
Tu viską matai tik iš vienos pusės - ką tik atėjusio doro vartotojo, kuriam tik norisi parduoti vieną savo detalę ir tiek. Pasistenk viską pamatyti ir iš kitos pusės - forumo moderatorių
Nu labas rytas :D Kelis metus administravau šitą forumą, bei nuo pat pirmo skyriaus įvedimo, pirmos temos, pirmų postų... Tad nežinau kas kam ką daugiau galėtų papasakoti iš patirties :D

P.S. Nejaugi taip sunku būnant forumo senbuviu kartas nuo karto parašyti kelis postus ?? :V Nėra taip daug tie 250vnt, pasižiūrėk kiek didžiausi forumo rašytojai prikaupę ;D
Viena iš taisyklių ir politikos krypties buvo nuo pirmos forumo dienos buvo - NESKATINTI bereikalingų rašliavų. Na bet dzin, tačiau nežiūrėk iš tos pusės, kaip kad dideli forumo rašytojai kiek prikaupę, ne apie juos kalbame.

Kaip suprantu vis tiek nėra jokio motyvacinio / paaiškinamojo posto kodėl turi būti 250 postų. Aš įsivaiduoju kad teikiant vienus ar kitus pasiūlymus, gaires, klubo darbus, tikslus ir t.t. turi būti aiškios motyvacios... Liaudiškai tariant "įtikinamasis postas kad turi būti viskas būtent taip, o ne kitaip"

Neprisijungęs kompopo

• Įrašai: 30
  • Vieta: Šakiai
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52 Įrašytas: Spalio 16, 2011, 10:49 »
As cia naujokas ,nes nesenai isigijau AUDI,bet kiek pries tai dalyvavau ivairiiuose masinu forumuose,tai tokios diskriminacijos nepatyriau.Nesiruosiu uzsiimti komercija,bet turgus pasiziureti visada knieti.Sumazejus skelbimams sumazes ir sio forumo populiarumas.

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 187
  • Amzius: 26
  • Vieta: Klaipeda
  • a4 1.9 TDI 66 kw :) 96m
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53 Įrašytas: Spalio 16, 2011, 15:14 »
sveiki, Audi klubas esu
Vardas:  dizeliuks
Pozicija:   
Registruotas nuo:  2008 Balandis 01, 22:55:53
kartkartelemis dalyvaujantis meetose, esu dalyvaves bei proteste pries aukstas kuro kainas, o foruma perverciu vos ne kas dien, kadangi nemegstu floodinti, tai nedaug ir postu, bet stai  atejo si akimirka kai noriu parduot audistams geru zieminiu  ratu komplekta su mazai naudotomis padangomis ir stai  B- pajutau diskriminacija
nu vienzodziu nusiliudinau :/
ps: kas galetu patalpinti mano ratukus i skelbimu skilti?
aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Įrašai: 4098
  • Amzius: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54 Įrašytas: Spalio 16, 2011, 16:58 »
Jums dar neatsibodo viena ir ta pati rasineti. Jau ne viena karta paaiskino, kodel buvo toks sprendimas. Visi juk dirbate firmose, ar joms vadovaujate, koks bardakas butu jeigu taikytumetes pagal kiekvieno norus.

Neprisijungęs Tom4s

• Klubo draugas
  • **
  • Įrašai: 5703
  • Amzius: 29
  • A8 4.2Q
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: Spalio 16, 2011, 21:24 »
sveiki, Audi klubas esu
Pozicija:   
kartkartelemis dalyvaujantis meetose, esu dalyvaves bei proteste pries aukstas kuro kainas, o foruma perverciu vos ne kas dien, kadangi nemegstu floodinti, tai nedaug ir postu, bet stai  atejo si akimirka kai noriu parduot audistams geru zieminiu  ratu komplekta su mazai naudotomis padangomis ir stai  B- pajutau diskriminacija
aciu
skelbimo teksta su foto ir kontaktiniais duomenimis man PM.

• Žiūrėti profilį
    • Mano AUDI
« Atsakymas #56 Įrašytas: Spalio 19, 2011, 11:02 »
kodėl nebeveikia galimybė Turgaus skiltyje savo postų redaguoti?

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4063
  • Vieta: Arhus
    • Žiūrėti profilį
    • Audi
« Atsakymas #57 Įrašytas: Spalio 22, 2011, 16:18 »
kodėl nebeveikia galimybė Turgaus skiltyje savo postų redaguoti?

Redaguoti negalima skelbimu 'aukcionas' skiltyje, manau visi supranta del ko -> datu, kainu, laiku keitimai ir kiti sukciavimai.

sveiki, Audi klubas esu
Pozicija:   
aciu

Post'u limitas yra 150. nebedaug tamstai ir truksta. jei nori ideti dabar, vadovaukis Tom4s nurodymais.

Neprisijungęs mxrpsakas

• Įrašai: 34
  • Vieta: alytus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: Lapkričio 24, 2011, 20:22 »
Tai gaunasi taip, kad noriu įdėti skelbimuka, tai db teks 150 parašyti nesamonių.

Neprisijungęs Brutas

• Svetainės moderatorius
  • Įrašai: 7201
  • Amzius: 25
  • Vieta: Klaipeda
  • Power up the quattro
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: Lapkričio 24, 2011, 20:27 »
Tai gaunasi taip, kad noriu įdėti skelbimuka, tai db teks 150 parašyti nesamonių.

ne, gaunasi taip, kad teks naudotis specealizuotais skelbimu puslapiais.. O "nesamoniu" rasymas ilgai nesites nepastebetas...