Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1784793 kartus)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #22400: 2014 Rugsėjo 30, 08:42:06 »
reik savaitgalį organizOtis, iškart su besikūrenančia rūkykla :smoke:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22401: 2014 Rugsėjo 30, 09:02:10 »
Su šašlikine (o)

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22402: 2014 Rugsėjo 30, 10:03:33 »
Kai tik Zuzu galėsi, imsim mano pelkę :D

manes pakviest nereik, i savo lydekos medziokle (z)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22403: 2014 Rugsėjo 30, 10:22:08 »
manes pakviest nereik, i savo lydekos medziokle (z)

Gali i tu atmaut, nė vienam nedraudžiu, ypač kad ana tavo įleista :)

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22404: 2014 Rugsėjo 30, 10:36:08 »
Gali i tu atmaut, nė vienam nedraudžiu, ypač kad ana tavo įleista :)

Negaliu atsiliept, per daug valdzios aplinkui (wow)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22405: 2014 Spalio 01, 08:04:24 »
nėr ką veikt, permeciau aukciono temą kažkokią korumpuotą, iškilo klausimas: tarkim, aš esu koks lochs prie kompa i pardavinėju skaičiofkę kurią man nupirko mama mokykloj ir jinai man brangi, o rinkoj nieka neverta. padarau pradinę kainą 1lt, bet pasamonėj norėčiau už ją gaut 10lt. matau kad baiginėjas aukcions ir koksnors forumietis yra pastatęs 2lt, man aišku ašara byr, gaila skaičiofkės, bet prisimenu kad turiu seniai užregistruotą akauntą čia, forume, kokiunors niku,prisijungiu per aifouną ir parašau: perku daba už 10lt arba tarkim pakeliu iki 9lt iškart. o paskui prisėdu prie naminio kompo ir viešai apsidžiaugiu visiem paskelbdamas: oo zjbs nupirko "kažkas", susisieksiu su laimėtoju PM. moderai neatgaudytu juk, nikai skirtingi, IP skirtingi :think: o dar jeigu į darbą nuėjęs pastatau 12lt su dar kitu niku.. :D

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22406: 2014 Spalio 01, 08:05:49 »
Mega aCakyk

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22407: 2014 Spalio 01, 08:12:52 »
nėr ką veikt, permeciau aukciono temą kažkokią korumpuotą, iškilo klausimas: tarkim, aš esu koks lochs prie kompa i pardavinėju skaičiofkę kurią man nupirko mama mokykloj ir jinai man brangi, o rinkoj nieka neverta. padarau pradinę kainą 1lt, bet pasamonėj norėčiau už ją gaut 10lt. matau kad baiginėjas aukcions ir koksnors forumietis yra pastatęs 2lt, man aišku ašara byr, gaila skaičiofkės, bet prisimenu kad turiu seniai užregistruotą akauntą čia, forume, kokiunors niku,prisijungiu per aifouną ir parašau: perku daba už 10lt arba tarkim pakeliu iki 9lt iškart. o paskui prisėdu prie naminio kompo ir viešai apsidžiaugiu visiem paskelbdamas: oo zjbs nupirko "kažkas", susisieksiu su laimėtoju PM. moderai neatgaudytu juk, nikai skirtingi, IP skirtingi :think: o dar jeigu į darbą nuėjęs pastatau 12lt su dar kitu niku.. :D

Galvoji taip nedaro? :) Faktas, kad taip yra kai kuriais atvejais

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22408: 2014 Spalio 01, 09:23:36 »
evka, gal zinai ka ta klaida reisk?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22409: 2014 Spalio 01, 11:33:48 »

Jei esi prisiregistraves keliais nikais tai prie kiekvieno ju rodys visus IP is kuriu buvo jungtasi, tai jau kabliukas bus, bet aisku vartytis galima kad cia draugas,brolis,bendradarbis is ju jungesi, todel rodo vienodus ir jie ta skaiciofke pirkt nori irgi :D . Kaip man su bratkiu buvo kol vienam name gyvenom, is to pacio skirstytuvo kompai, tuo paciu IP adresu rodydavo d registruotus zmones :) PVZ jeigu tu skaiciofke pardavineji, o atein masinistas pas tave i kabineta su laptopu, pagaun tavo intika, ir netycia pamato parduodama skaiciofke ir pastato litu, tu gali gaut bana, nes pamanys kad tu cia keli litus, nors istikro naujas zmogus tik sutapo kad wifi tavo pagavo  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 01, 11:35:38 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22410: 2014 Spalio 01, 11:57:31 »
Tam skirti unikalieji MAC adresai kompui. Jeigu esi kiek naglesnis prie kompo gali viska suzinot. MAC adresai visu kompu skirtingi, taip, kad jungiantis is to pacio wi-fi/kabelio, gauni ta pati IP, bet tavo MAC islieka tas pats. Nezinau ar rodo cia tiek giliai siam forume, bet manau galima pamatyt taipogi. :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22411: 2014 Spalio 01, 11:58:08 »
Isijungi paprasciausia proxy web saita ir rasai kad is dzibucio ar nigerio... O del kazkokiu aukcionu nemanau kad moderatoriai labai suka kiausijs

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22412: 2014 Spalio 01, 12:43:48 »
Tam skirti unikalieji MAC adresai kompui. Jeigu esi kiek naglesnis prie kompo gali viska suzinot. MAC adresai visu kompu skirtingi, taip, kad jungiantis is to pacio wi-fi/kabelio, gauni ta pati IP, bet tavo MAC islieka tas pats. Nezinau ar rodo cia tiek giliai siam forume, bet manau galima pamatyt taipogi. :)
MAC adresą suspoofint - maždaug pusės minutės reikalas

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22413: 2014 Spalio 01, 13:14:12 »

Jo, gali net routeriui tokias procedūras atlikt :) Bet jei naudoji tokį daiktą, tavo routerio MAC matys tik ISP, arba tretieji asmenys besikreipę į jį su oficialiu raštu. O routerio vidiniai DHCP ar MAC'ai jame ir lieka. Be to kas naudoja DSL, PPPoE, ar nedidelius tiekėjus be statinių IP, tik su vidiniais, tai gaudyk vėją laukuose. O jei ir tiesiogiai esi prie laido, kaži ar per naršyklės portus persiduoda MAC. Pataisyk Mega jei klystu :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22414: 2014 Spalio 01, 13:39:54 »
Jo, gali net routeriui tokias procedūras atlikt :) Bet jei naudoji tokį daiktą, tavo routerio MAC matys tik ISP, arba tretieji asmenys besikreipę į jį su oficialiu raštu. O routerio vidiniai DHCP ar MAC'ai jame ir lieka. Be to kas naudoja DSL, PPPoE, ar nedidelius tiekėjus be statinių IP, tik su vidiniais, tai gaudyk vėją laukuose. O jei ir tiesiogiai esi prie laido, kaži ar per naršyklės portus persiduoda MAC. Pataisyk Mega jei klystu :)

va cia tai stipru :O   

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22415: 2014 Spalio 01, 13:46:29 »
Tikrai taip (+)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22416: 2014 Spalio 01, 13:58:14 »

biški čia sąvokos pamaišytos, bet iš esmės teiginys "gaudyk vėją laukuose" teisingas.

MAC gali suspoofint bet kokiai įrangai, o pati naršyklė portų neturi, ji pati kreipiasi per tam tikrus portus. Tinklapiai neturi galimybės matyti tavo MAC adreso, jį mato tik tavo tinkle esantys įrenginiai, t.y. tie, kurie OSI modelyje yra 2 layer'yje. 3 ir aukštesniuose layeriuose MAC nebedalyvauja, dalyvauja IP. Šiuo atveju svetainė mato užklausą iš routerio IP, siunčia jam atsakymą, routeris savo ruožtu iš ARP lentelės pasiima tavo MAC ir perduoda tau svetainės atsakymą.

PPPoE discovery freimuose yra MAC adresas, bet tas aktualu tik sesijos užmezgimo metu, kad tau IPT suteiktų IP adresą ir sesijos pabaigoje IP adresą grąžintų į poolą, svetainės MAC adreso vis tiek nemato.

Teoriškai, sugaudyt galus įmanoma, yra visa krūva kitų požymių, pagal kuriuos galima bandyti identifikuoti, bet ar verta? Tuo labiau, jei anam gale žmogus, turintis šiokių tokių žinių, sudėtingumas didėja dešimtim kartų ff

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22417: 2014 Spalio 01, 14:45:43 »
Pas mus paprasta liaudis, tai išversiu :D Zuzu, gali pardavinėt savo kalkuliatorių, Ne statinis adresas ne įrodymas, be to nemanau kad pretekstas banui. Tuo pačiu adresu gali naudotis bendradarbiai, šeimos nariai, o kai kuriais atvejais ir mažas miestelis :) Be ISP duomenų- didelis raguotas briedis. Vat rašau iš mobilaus ir taškas, IP whoisas rodys Omnitel kaip ISP šioje žinutėje :) Zuzu dabar man alaus :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 01, 14:47:57 sukūrė Laimoks »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22418: 2014 Spalio 01, 15:49:17 »
Ne tik alaus bet ir ta kalkuliatoriu reiketu dar paimt :))

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22419: 2014 Spalio 01, 17:09:05 »
Pas mus paprasta liaudis, tai išversiu :D Zuzu, gali pardavinėt savo kalkuliatorių, Ne statinis adresas ne įrodymas, be to nemanau kad pretekstas banui. Tuo pačiu adresu gali naudotis bendradarbiai, šeimos nariai, o kai kuriais atvejais ir mažas miestelis :) Be ISP duomenų- didelis raguotas briedis. Vat rašau iš mobilaus ir taškas, IP whoisas rodys Omnitel kaip ISP šioje žinutėje :) Zuzu dabar man alaus :D

Oi tu profesoriau profesoriau

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22420: 2014 Spalio 02, 08:45:02 »
nu jūs čionainas pavarėt :D ačiū, bet nieka nieka nieka nieka nesupratau, tai įmanoma sugaudyt tokius targavotojus ar neįmanoma?

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22421: 2014 Spalio 02, 08:46:55 »
Laimi, a tu gali man padaryt kad darbe veitų jutūbe? Mega nedaro (-) :D

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22422: 2014 Spalio 02, 09:00:50 »
o iphone neuztenka youtubes? :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22423: 2014 Spalio 02, 09:02:03 »
:O

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22424: 2014 Spalio 02, 09:03:20 »
zuzu, turėdams laiko va čia pasigilink, mažum prigalvosi kas ir kaip http://www.targeted.org/htthost/