Sios dienos MM metu reik iskelt klausima ar isvis kurnors vaziuojam kaip autoklubas, nes nuo praeitos ziemos situacija sparciai blogej pas mumis su lankomumu ir tuolabiau aktyvumu 
Dėl populiarinimo bei veiklos reikalas paprastas, tiesiog reikalauja kiekvieno audisto indėlio

Mano pasiūlymai/pasvaičiojimai būtų tokie:
1. Organizuoti viešą akciją - pakviesti kitus klubus ar valstybinius organus kaip policija. Surengti, tarkim, kažką panašaus į "saugok mane" su mažaisiais pėsčiaisiais. Arba kitokio pobūdžio akciją - aplinkos tvarkymą. Bus į naudą ir mum ir kitiem bus kaip pavyzdys. Į santarvę ar kitą žiniasklaidos vietą papultume.
2. Vykti reguliariai (sutart reiktų kas kiek laiko) į kokius žygius/turistinius/edukacinius maršrutus pėsčiomis/dviračiais/automobiliais.
3. Žiemą surengti organizuotą pasilinksminimą ant ledo/sniego. Dėl šito paprasčiau, nes daugumai tas įdomu

4. Šito net aš labai norėčiau, surengti visam audi klubui GM'ą mūsų regione. Kiek realiai mes galime važiuoti į kitą lietuvos galą? Manau visi pasistengtume ir padarytume kolektyvinį renginį aplink Mažeikius arba kur toliau. Visą esmę sudarytų - trasos suradimas. Bei didelis galvos skausmas - visos bandos sudrausminimas, suderinimas su Policija dėl palydos.
Dar turiu šiokių tokių minčių, bet ten apie jas vėliau

Reikia Jūsų, kolegos, minčių/pastabų ir imamės kažko neeilinio!