Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 370340 kartus)

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #1450: 2013 Birželio 04, 23:02:24 »
ant mtb kojele neskirta, taskas;) yra kaip yra,pasiziurek visur jei taip sunku suprasti:) o kad jus uzsidejot ar desit tai man galvos neskauda tik akis biski  :-]
Na aš pakartosiu, kad savo dviratį naudoju ne tik į mišką nuvažiuot, važinėju visur, netgi į darbą važiuoju, kadangi varžybose nedalyvausiu, tai ta kojelė man netrukdo, o jei kam trukdo, tai man nerūpi

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1451: 2013 Birželio 04, 23:16:30 »
o kaip skaitai ta isvaziavima i miska? isnaudoji dviracio galimybes? spec pedalai ir batai yra? kokiu tempu vaziuoji? ir duok koki misko pavyzdeli kur vaziuoji;)

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1452: 2013 Birželio 05, 00:07:54 »
Nesuprantu koks tau išvis skirtumas kur ir kaip aš važinėju, prikibai prie kojelės, dabar susidaro įspūdis, kad prikibsi prie to kodėl išvis mtb dviratį pirkau. Juk sakiau varžybose neketinu dalyvaut, kam man tų spec aksesuarų, turiu šalmą, pirštines ir man gana. O kalbėdamas apie mišką, tai ir turėjau omeny mišką, o ne gražius parko takelius.

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1453: 2013 Birželio 05, 00:50:28 »
nesinervuok taip,pilkosios nervu lasteles neatsisto  :-] vazinek kur tu nori,nesivaikysiu gi taves,nebijok;) siaip idomu ka tu skaitai misku,gal kokiu geru trasu zinai. As isbandyciau jas

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1454: 2013 Birželio 05, 01:01:53 »
Aš visai nesinervuoju, tik keisti klausimai pasirodė :V deja, trasų pas mus nėra, jei dar koks keliukas mišku būna, tai ir viskas, bet ir tai paskutinį kartą kai važiavau vienu tokiu miško keliuku, tai provėžos vos ne metro gylio buvo, neįsivaizduoju kaip tokias padarė :-]
Beje, ar kas plaunat dviračius? kokias priemones naudojat? nes vien valymu nelabai eina viską gražiai išvalyt :)

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1455: 2013 Birželio 05, 01:08:08 »
kercheris ir pirmyn, tik ne  ant rimciausiu mazgu kaip kasete ir kranksetas ar vairo kolonele, na o po to sutepimas ir blizga kaip naujas  ff

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1456: 2013 Birželio 05, 08:08:52 »
kercheris ir pirmyn, tik ne  ant rimciausiu mazgu kaip kasete ir kranksetas ar vairo kolonele, na o po to sutepimas ir blizga kaip naujas  ff
kiek žiūrėjau video, tai ir kasetes ir kitas tokias vieta plauna, tik pirma duoda chemijos kažkokios ir po nuplovimo sutepa (H-) tarkim vat vienas video apie tai http://www.youtube.com/watch?v=wadJMR4PvMA#ws
iš esmės tokias vietas irgi reikėtų nuplaut manau, nes ten prisirenka daug nešvarumų ir šiaip sau neišvalysi :V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1457: 2013 Birželio 06, 08:47:23 »

kol ta kasete ir visa kita su kercheriu isplausi, puse pasaulio vandens sunaudosi :) , o kad ten 5-10 sekundziu paplausi su spaudimu nulis emociju mazgams, o svara garantuota. 

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1458: 2013 Birželio 06, 09:10:36 »
Esme i guolius tiesiai nepurkst, o i kasete kad purksit tai nulis sveiku jai ;) tas pats kas sakyt kad nuo plovimo kercheriu sugadinsim masinos ratulankius :)

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1459: 2013 Birželio 06, 13:54:27 »
kol ta kasete ir visa kita su kercheriu isplausi, puse pasaulio vandens sunaudosi :) , o kad ten 5-10 sekundziu paplausi su spaudimu nulis emociju mazgams, o svara garantuota. 
o tai kokia chemiją naudojat kasečių išplovimui? kad su šepetėliais vlayt reikia ,tai aišku ,bet kaip tarkim visus nešvarumus išplaut iš jų, nes tarkim jei žvyriuko gauna, tai gan sunku išvalyt :V
na ir apskritai gal kas galit pasidalint dviračio valymo "receptu" 8:8

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1460: 2013 Birželio 06, 13:57:05 »
Zibalas tepaluotoms vietoms ir grandinems, po to kercheris ir sampunas. Tada nusausinu ir ledas.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1461: 2013 Birželio 08, 20:13:20 »
pajamiau šiandien naujus ratlankius. Pažiūrėjau, tai špykiai kaikurie mažiau įtempti nei kiti. Kaip suprantu, būtų gerai visus paveržt vos vos, taip?

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1462: 2013 Birželio 08, 20:41:52 »
nu jei ratlankis nelankstytas - netiesintas, tai spykiai turetu visi daug maz vienodai sutampyti but :D  o paverzimui vos vos tai rekia spykrakcio ir jei ne stakliu, tai bent isistatyk rata i sake ir ikabines stabdzius verzk, kad pagal tarpa tarp kaladeles ir ratlankio orientuotis :D

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1463: 2013 Birželio 08, 23:19:54 »
ratlankis iš turgaus už 48lt, tai dar reik džiaugtis kad išvis tie špykiai visi :D paspaudinėjau aš juos, tai keli laisvesni yra. Kai tiesinau seną ratą, tai prie stalo priekinę šakė prisukau, tai gavosi geros staklės visai :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1464: 2013 Birželio 12, 18:24:59 »
na va mano vielikas :A neizpudingas, bet vienas is stangresniu mano turetu, toks nie kazkas braska, net traska nei smagiai po kalveles vazinejant 'skystai' dirba.. jauciasi 'raumenys' :) pilnas deore'as, visi permetejai, ratai, magura stabziai su praktiskai naujom kaladem, padangos naujos, tik vat kas per sake nelb zinau, bet kiek nusimanau tai nebus ispudinga.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1465: 2013 Birželio 12, 18:37:50 »
ratlankis iš turgaus už 48lt, tai dar reik džiaugtis kad išvis tie špykiai visi :D paspaudinėjau aš juos, tai keli laisvesni yra. Kai tiesinau seną ratą, tai prie stalo priekinę šakė prisukau, tai gavosi geros staklės visai :D
na suvarzes spikius sumesi rata ;) nebent esi dares arba peprasi kaip tai daroma :D bet idomu :D

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1466: 2013 Birželio 12, 22:32:07 »
Nu dviratistai, kas dalyvausit?  http://www.mtb.lt/index.php/pageid/266

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1467: 2013 Birželio 12, 22:44:13 »
Nu dviratistai, kas dalyvausit?  http://www.mtb.lt/index.php/pageid/266

Šalmo neturiu :D

bet pažioplinėti aplink būtinai pabandysiu nulėkti, gal ką galėsiu pamatyti gero, pasikrauti ryžto ir motyvacijos dalyvauti kitiems metams :)
Bet tai kad, žioplinėtojams (mėgėjams) vyrams nėra išskirtos grupės, tai spėju ten bus mažai "nosis-burna" reikalais užsiiminėjančių dalyvių ;)

Neprisijungęs knerka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1468: 2013 Birželio 12, 22:49:44 »
Šalmo neturiu :D

bet pažioplinėti aplink būtinai pabandysiu nulėkti, gal ką galėsiu pamatyti gero, pasikrauti ryžto ir motyvacijos dalyvauti kitiems metams :)
Bet tai kad, žioplinėtojams (mėgėjams) vyrams nėra išskirtos grupės, tai spėju ten bus mažai "nosis-burna" reikalais užsiiminėjančių dalyvių ;)
Salma gali uz 20 - 30 lt turguj deveta pasiimt, yra megeju grupe, nebutina uzimt pirma vieta, vaziuok del malonumo.... :-)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1469: 2013 Birželio 12, 23:15:22 »
Salma gali uz 20 - 30 lt turguj deveta pasiimt, yra megeju grupe, nebutina uzimt pirma vieta, vaziuok del malonumo.... :-)

Permažai treniruočių pastaruoju metu buvę :D
Dar pirmąkart reikia pažiūrėti, kaip vyksta iš arčiau tokios varžybos :) o tada... jau čiupti Focus'ą už ragų :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1470: 2013 Birželio 13, 10:53:19 »
Vakar prasimyniau 13km ~30km/h vidurkiu, kartkartėmis pamindavau iki 37-38, tai šiandien jausmas nekoks. :D Tiesa, vakar mynėsi irgi ne itin lengvai, bet manau, kad pabėgiojimas ir kasdieninis pasimynimas toks tą padėti ištaisys. :think: :bedantis:

Neprisijungęs knerka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1471: 2013 Birželio 13, 11:16:50 »
Vakar prasimyniau 13km ~30km/h vidurkiu, kartkartėmis pamindavau iki 37-38, tai šiandien jausmas nekoks. :D Tiesa, vakar mynėsi irgi ne itin lengvai, bet manau, kad pabėgiojimas ir kasdieninis pasimynimas toks tą padėti ištaisys. :think: :bedantis:
gali jau i varzybas mint :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1472: 2013 Birželio 13, 11:49:01 »
Pirma iki dviračio reiktų nueit :-]

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1473: 2013 Birželio 13, 12:32:18 »
Kaip padaryti, kad kinietiškas spidometras iš maksimos normaliai veiktų, nes dabar jaučiuosi taip  :curse:. Niekaip neišeina nustatyti normaliai, greitį rodo, max greitį irgi, odometras sukasi. Bet važiavimo trukmės, vidutinio greičio neskaičiuoja.  Pagal instrukciją nepavyksta nustatyti, spaudžiu tą set mygtuką ir vistiek nepradeda fiksuoti duomenų. Net laikrodžio neina nustatyti, mirksi skaičiai, bet nepasikeičia. Praeitą vasarą normaliai dar veikė. Nebent vienkartinis daiktas buvo.  :curse: :curse: :curse:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1474: 2013 Birželio 13, 13:24:36 »
kiek mokejai uz  ji?siaip pats paprasciausias sigmos nebeka kainuoja jau