Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 356023 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Rytoj turetu buti sauleta diena, tai letai pravaziuok pro Ausros prekibos centra ir pasigrozes i ratu atvaizda stikluose  :) Ratai 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 14, 22:12:19 sukūrė tomcikas »

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Rytoj turetu buti sauleta diena, tai letai pravaziuok pro Ausros prekibos centra ir pasigrozes i ratu atvaizda stikluose  :) Ratai  (y)
Geriau pro biblioteką :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Istikruju ant masinos tikrai ledovai atrodo, kai ne ant masinos juos idejai tai man be rysio buvo, bet ant masinos labai tinka. Dar tau cia papriekaistausiu kad dirbi nevisai saugiai :D ble tas pakrypes donkratas kad ir kalade pakista bet nelabai sexovai atrodo  :-] :-] O siaip ,dar ta prieki sureguliuok ten kad lempos tiesiai ir visas priekis tiesiai butu ir turesi graziausia neprigaidinta nesamoniu ir neapkrauta a4 forume :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
jau šiandien gal tris keturis kart grožėjausi :D dar tanagra ir veterinarinė vaistinė basanavičiaus g. rodo gėrį :D
šekit dar :D

jau beveik verta šio ženkliuko, tad....

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Trūksta tik nusiplaut a4-ą ir padaryt NORMALIĄ fotosesiją  :D
P.S. dėl to dope ženkliuko, jei tikrai jis tave traukia, ta igeriau užsisakyk iš kokio ebay'aus silikoninį, rimčiau atrodys, nes ta nakleika tai asmeniškai nelabai.  :)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Ratu vaizdas tai super (y) o del lipduko tai manau gausi pylos nuo forumieciu kai kuriu :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
gerai bus nakleika :) na dar nerimts aš fotografas, tik mokinuosi mėgėjiškai, tad gražių foto nelabai dar ir padarau :D
NORMALI fotosesija tai kaip profas fotkina??? :think:

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
gerai bus nakleika :) na dar nerimts aš fotografas, tik mokinuosi mėgėjiškai, tad gražių foto nelabai dar ir padarau :D
NORMALI fotosesija tai kaip profas fotkina??? :think:

Jo, kokiam rimtam fotografui su technika priduot ją reiktu, atsiminimui turėt. Kaip, kad ir vestuves, gali juk ir pats su muiline pasifotkint,bet...  :bedantis:
Ai, dar numerio apšvietimo lemputę pasikeisti prieš tai reiktų... Biški čia draugiškai papriekabiavau, nesupyk  :goodboy:. O reziume, tai vaizdas liuks. (y)

Neprisijungęs lloud

• Įrašai: 381
    • Žiūrėti profilį
o kodel ratu "spikiai" vienoj pusei vienaip, kitoj pusei kitaip?

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Tai visada taip būna, ir padangas visas vienodas gamina kad ir ant kurios pusės užmausi. Pvz porsche ratai irgi visi vienodi būna vienoj pusėj vienaip kitoj kitaip.

Neprisijungęs lloud

• Įrašai: 381
    • Žiūrėti profilį
nu nezinau, bet tikrai esu mates kad butu viskas vienodai.. o ant padangu kiek pastebejau raso inside ir outside..

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Jo, kokiam rimtam fotografui su technika priduot ją reiktu, atsiminimui turėt. Kaip, kad ir vestuves, gali juk ir pats su muiline pasifotkint,bet...  :bedantis:
Ai, dar numerio apšvietimo lemputę pasikeisti prieš tai reiktų... Biški čia draugiškai papriekabiavau, nesupyk  :goodboy:. O reziume, tai vaizdas liuks. (y)
na ne muilinė pas mane, o nikon'as d3100, bet kadangi objektyvas kitinukas, tai foto ne kažką :D
aplamai foto čia daryto murzinom rankom pakeliui link MAISTO namo :D visą dieną nevalgęs knisausi :D:D:D:D
na mažai matęs lloud tu, nes nesiskirsto ratai į kurią pusę dėti... visi būna vienodi ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 14, 22:32:47 sukūrė Rencius »

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
viskas labai liuks, gal tik truksta ratam grazesniu palangiu, nes dabar kaip oksidavusios atrodo? ir gumos  galetu but ant 35. (kaip tik tavo ismeru reikia man, o man is vokieciu atveza 35aukscio:D kurios man netinka)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
ė Redai tai 235X40 turiu 6vnt :D kada tau atveža? nes aš ryt mastau lėkti pasikeisti į 225x40 :think:

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
ė Redai tai 235X40 turiu 6vnt :D kada tau atveža? nes aš ryt mastau lėkti pasikeisti į 225x40 :think:
o koks rastas? man reikia 4vienodu.

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
yra 4 vienodos nexen n3000 ir dvi kitokio rašto

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
kokie tais merso ratai (nors jie lyg be palangės originalniai) su porsche ženklu ant avdi :think: :O kolonos kad sužymėtos, turbūt viena tokia aikštelė mieste (pnvž ir tokios nėra...)
meistras rožės dar tas gamini?

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
:-] hania savam stiliuje :D kolkas nutraukta rožių gamyba ;) capsai posche geriau manau nei MB ;) o ir lipukus tokius lišnus turėjau...

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
O koks tiksliai siu ratu modelis? Geruliai

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
zejau tokius ant savo b6 ir vis galvojau ar tiktu jie :D
Na neblogai atrodo ant taviskes  (y)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Cia lorinser replica. Tau pades google siuo klausimu

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Prie "Dope" ženkliuko numeriu apšvietima riektu susitvarkyt :D Ką aš galiu pasakyt, Ratai įspudingi!

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
:D dar pamirsai pamineti, kad reik i plovykla