Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ARCIMAS" audi B4  (Skaityta 22699 kartus)

Tevukas

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #50: 2008 Birželio 04, 11:18:54 »
kas tam varikliui buvo? ;)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #51: 2008 Birželio 04, 11:25:10 »
net nezinau, vaziuojant imdavo ir paspringdavo, visiskai nelikdavo traukos net gesdavo... beto tuo metu salone paduodavo lyg kazkoki kvapa panasu i acetono  (!?)
tai vaziuodamas isjungdavau degima ir vel uzkurdavau ir vaziuoja kuri laika kol neuzspringsta... mieste tai isvis budavo beda jei uzgesdavo, poto kartais sunkiai kurdavos
beto dar jauciau kad buvo prapusta tarpine nes kompresija i antifriz varydavo, viena karta visa antifriza lauk isvare pakeliui i kauna  :-{

Tevukas

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #52: 2008 Birželio 04, 11:37:58 »
:O tai kaip jis susitaise sita beda del springimo?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #53: 2008 Birželio 04, 11:50:14 »
na parduodant ji buvo salta, o tai pasireiksdavo tik esant karstam varikliui...

isbande trauka sko gera.. patiko iskart, paeme ir isvazevo, kita diena jis man skambina :D sako kas jei yra kad vos i namus gryzau, visa springsta  (z) as jam sakau kad lemda pasikeistu nes ji nudusus ( o ji pagal mane dar buvo gera, keiciau as ja pries metus iki pardavimo, tai jis man skambina po poros dienu pasake kad pasikeite lemda ir prasivale kuro purkstukus, o jie buvo labai uzsinese, viskas susitvarke tada jam  :-{

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #54: 2008 Birželio 05, 11:08:16 »
negrazu apgaudinet taip pardavinejant masinas, kiek masinu esu pardaves visada pasakau kas jai yra, jei ka reikia tvarkyt nuleidziu kaina. Paskui zmogu sutikes nereikia akiu kavot, karta net brendzio buteli zmogus nupirko susitikes mane po pusmecio. Sako mldc gera masina pardavei :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #55: 2008 Birželio 05, 11:17:11 »
na matai kad lemda kalta tai sakiau nors pats nebuvau garantuotas ar tikrai ji, bet jis pasikeite ir susitvarke, o del purkstuku tai as pats nezinojau... jis pats sugalvojo juos pravalyt ir geriau tada buvo, po to skambino sake kad viskas tvarkoje, dujas isides ir bus gera masina :)

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #56: 2008 Birželio 05, 11:22:52 »
neuzmusami tie 2,3 varikliai

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #57: 2008 Birželio 05, 11:25:55 »
na pas mane buvo pradejes jis kalent, vienam meistrui parodziau tai sako kad ideklai ant svaistiklio jau kala, nebegalima vaziuot...
bet kitam meistrui parodzius pasake kad vakumines pompos cilindriukas isdiles, tai ir kala jis, as ji isemiau velniop ir kalimas nustojo...

daugiau rimtu bedu ir nebuvo :)

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #58: 2008 Birželio 05, 12:06:50 »
tas kalimas cia kiekvienai penkiakausei, pas mane 2,3 irgi kalena salta, galvojau tas voztuvas bet isemiau ji vistiek kalena, garsas eina prie 1cilindro nuo variklio puses. Voztuvas gal koks nezinau, bet pasyla ir ok. Seniau buvau pavaikes po miesta didesnem apsukos tai pusmeti nekaleno, bet vel pradejo. Pas drauga Coupe GT tai padrozus gerai pradeda kalenk kaip pas mane, bet po to vel pradingsta tas garsas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #59: 2008 Birželio 05, 12:09:28 »
tai gal kompensatoriai kalena? neuzpupuoja tepalo atitinkamai ir kala. man ir taip retkarciais budavo, o tas cilindriukas vakumo tai neblogai kale, garzas gan didelis kalimo...

o kas per coupe GT?

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #60: 2008 Birželio 05, 12:19:25 »
Coupe GT tai cia B2 87m 2,3 gaila ne quattro.
O del kompensatoriu tai nezinau, grynai garsas is vieno cilindro. Gal ir kompensatorius vienas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #61: 2008 Birželio 05, 12:22:06 »
bet kompensatorius labiau caksi nei kala...

o ta vakumo cilindriuka esi isemes kaip sakei?

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #62: 2008 Birželio 05, 12:28:17 »
isemiau niekas nepasikeite tai atgal idejau :D
bet traukia tai gerai, vakar sakau pavaziuosiu ant benzino paziuresiu kaip eina, autostradoi 4u begiu 160 5o net nebejungiau :V

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #63: 2008 Birželio 05, 12:38:51 »
as su savaja ex vazevau 220 daugiau nespaudziau :D

o seip gal rimtai tau kokie indeklai jau isdile yra...  :V

Audi_Coupe

• Svečias
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #64: 2008 Birželio 05, 12:47:31 »
indeklu kalimas netoks, beto ir tepalo spaudimo nebebutu o veliau uzvilktu indeklus. :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #65: 2008 Birželio 05, 14:33:51 »
na tada rodik meistram kas per beda :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #66: 2008 Rugpjūčio 10, 01:46:06 »
Sendien susidejau i galine palange koloneles pirktas is Slimo, tikrai gerai groja,  8-P

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Re: ARCIMAS" audi B4
« Atsakymas #67: 2008 Rugsėjo 18, 00:03:12 »

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2008 Rugsėjo 18, 10:14:16 »
graziai nufotografuota... vaizdai kazkuo primena paskutinius NFS  :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2008 Rugsėjo 18, 10:15:22 »
o, maluna atstatineja jau... senai nebuvau toj pusej... kaip su siurbliu reikalai?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2008 Rugsėjo 18, 10:38:02 »
graziai nufotografuota... vaizdai kazkuo primena paskutinius NFS  :)

fotografuota tai su telefonu :d buvo foto baisios :D tada sioki toki efekta uzdejau ir taip gavosi :) jo dabar kaip priminei tai tikrai primena zaidimo grafika, P.S buvau isirases ta zaidima ka tik su audi pavazinet :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2008 Rugsėjo 18, 10:40:37 »
o, maluna atstatineja jau... senai nebuvau toj pusej... kaip su siurbliu reikalai?

jo maluna atstatineja, murine dali jau pabaige, liko uzdeti kepure ant virsaus ir kitus pribumbasus, beto kepure jau guli ant zemes salia maluno :) dar ir kitus pastatus atstatineja, bus grazu dvare, darbai vyksta tikrai rimti :) su siurbliu tai ne kas, vazinejau visa laik atjunges spidometro laida per ji vos negavau baudos latvijoi. vakar prisijungiau ir vel tampo. :(

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2008 Rugsėjo 18, 13:11:39 »

jo maluna atstatineja, murine dali jau pabaige, liko uzdeti kepure ant virsaus ir kitus pribumbasus, beto kepure jau guli ant zemes salia maluno :) dar ir kitus pastatus atstatineja, bus grazu dvare, darbai vyksta tikrai rimti :) su siurbliu tai ne kas, vazinejau visa laik atjunges spidometro laida per ji vos negavau baudos latvijoi. vakar prisijungiau ir vel tampo. :(
GPS kaip alternatyva tada naudok;) zinosi greiti ir dar parodys kur vaziuot:)
o pas mane irgi yra uzuomazgu su siurbliu(tampymusi), bet tos uzuomazgos jau 35k KM, tai nesuku galvos:) be to ne tiek jau daznai ant mazhu apsuku vazineju. virs 2k nesijaucia to. ir ant laisvu svariai dirba. bet jauciu cia laiko klausimas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2008 Rugsėjo 18, 14:02:54 »
GPS galvoju nusipirkt, bet pagalvojus kam man jo reikia vazinejant lietuvos keliais tai ir neperku :)

o man kartais patampo ir vaziuojant 5 begyje ~90 tada ir buna 2 k. apsuku, ir sutampo kartais,  :[

kuo tolyn tuo labyn man atrodo :(

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2008 Spalio 19, 01:08:47 »