Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 60523 kartus)

kostis

• Svečias
Rafinuotai,kaip cia db toks perejimas nuo 5m ilgio limuzino,prie 4m sportinio 2viecio cupo ? :) man asmeniskai TT vienas graziausiu auto,jo net dizainas nepasenes  (o) tik vat paaiskinkit man kaip suprast : sedimu vietu skaicius 2+2? O clk irgi geras,patvarus,isskirtinis,sportiskas ir prabangus (o) laukiam vasaros bus :D

ai man zinok nesvarbu kiek tos vietos masinoj, nors as ir nesu labai mazas zmogelis, bet isirangau visose auto, jei atsitraukiu maximum kede visur isitaisau. O siaip masina visada pirkau todel kad grazi, pvz ceske buvo grazi, a8 irgi buvo man grazi, nu a8 ir dabar grazi dar yra :) o va toliau is audi arba neiperku arba nepatinka, o TT tai labai grazi, ir nekainuoja jos karves dideles, bet niekas neaisku, dabar pakolkas su gaidziu vazineju tokiu tai net geda merga i ji sodint :D
jap TT yra begalo grazi,o grozis yra viskas (o) :D tai kokis tas gaidys darbinis? :)

kostis

• Svečias
Beja c5 dar grazi,bet man jos kazkaip pasitikejimo nekelia (-)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
Jei ne paslaptis uz kiek atidavei?kaina as zinau kiek prasei,tai gali tik parasyt kiek nuderejo :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Jei ne paslaptis uz kiek atidavei?kaina as zinau kiek prasei,tai gali tik parasyt kiek nuderejo :)

kad nesiderejo beveik. jau telefonu sako a kaina paderinsim, sakau nu nezinau jei rasi kazka kas nepatinka galesim kazka bandyt derint. sako nu bet 500lt nuleisi, nu sakau ziuresim. tai dave 21 ir man gerai ir jam.

kostis

• Svečias

kad nesiderejo beveik. jau telefonu sako a kaina paderinsim, sakau nu nezinau jei rasi kazka kas nepatinka galesim kazka bandyt derint. sako nu bet 500lt nuleisi, nu sakau ziuresim. tai dave 21 ir man gerai ir jam.
dar gerai gavai :) tik ar vel autopliuse neatsiras kaip ir Evaldo :V

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
o rode pas tave ta saulute kai pardavinejai del stabdziu,ar kai buvo isnykus daugiau ir neatsirado?nes as jauciu bandysiu evaldo metoda,nes nervina ji mane.. :E

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
tai evaldo metodas veiks  (+)
pas mane uzvedi viskas OK pavaziuoji i kokia lengva duobe pisteli ir uzsidega saulute.  :f

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
pas mane nedega tol kol nesusuki vairo iki gailo ir tik i desine puse... galima sakyt laimingas as  :D  :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Gerai atrodo  ;) dar kiek pamenu replikas turi 19os.. vasara bus visai lafa..  8-P
veidrodeliai nikeliuoti nepakenktu..

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
gal gali issamiau,kokiu metu,koks variklis,komplektacija ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu cia praktiskai daug kas yra, dabar artimiausiu metu bus dedami r19 audi ratai su stipinais, tamsiai blizgus, dedama multimedia, ir 8000kelvinu xenonai, siokia tokia aparatura dedama i gala, palange sumontuota, pionier koloneles, stiprintuvas galinga imesiu, odel subo paziuresiu, nes nelabai patinka kai musha gala ir barska viskas is isores, gal pakaks ir paprastu 80 RMS vatu koloneliu, toliau jamu multimedia su dvd magu ir teliku ant paneles nu ir viskas, daugiau investiciju nebus. nebe4nt kazka pasiremontuot.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ai o masina, tai paprasta audi a8, nieko ispudingo, nu kas tne yra, odines sedynes, 4.2 kvatro LPG aisku, automatas, prieki ir gale elektrines sedynes, prieki gale sildomos sedynes nu ir ka as zinau visi kiti navarotai kaip pas a8 4.2, bet ten vebastos, parktroniko tai nera.

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
daili daili astunke ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
8000K ne per melynai jau svies? :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

norejau 10 stuku, bet labai retai kas turi. ne del apsvietimu perku, as ir be sviesu nakti sugebu vazinet :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį

norejau 10 stuku, bet labai retai kas turi. ne del apsvietimu perku, as ir be sviesu nakti sugebu vazinet :D

O del ko tu tokias imi?...Tipo grazu?... (!?)  :D man asmeniskai atrodo labai lievai, kaip kitaiskas tiurlingas...ir akina gan neblogai kitus, bet juk tokiems dafeni kad jie kitus akina, jie gi skaito kad tai a*ujenai grazu... :f :f sorry, bet plem negadink masinos... (-)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

O del ko tu tokias imi?...Tipo grazu?... (!?)  :D man asmeniskai atrodo labai lievai, kaip kitaiskas tiurlingas...ir akina gan neblogai kitus, bet juk tokiems dafeni kad jie kitus akina, jie gi skaito kad tai a*ujenai grazu... :f :f sorry, bet plem negadink masinos... (-)

mielasirdinga ponia, jus man galite pasakyti kaip akinimas priklauso nuo spalvos? ar bus 4300 ar 15000? Pirma reiketu pasidometi del ko akinama, o tada sneketi, GEDA!!!

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį

mielasirdinga ponia, jus man galite pasakyti kaip akinimas priklauso nuo spalvos? ar bus 4300 ar 15000? Pirma reiketu pasidometi del ko akinama, o tada sneketi, GEDA!!!

Visu pirma as ne ponia... (be) o vat taip ir priklauso, taip dar priklauso ir nuo pacio zibinto, kokiam lesiniam aisku ne taip akins...bet kuriuo atveju, man melyna spalva, o tavo atveju netgi sakyciau violetine, slyksciai atrodo ant tokiu graziu masinu... :)  (h) bet del skonio tsakant nesigincyjama, tai mes cia to ir nedarysime... (h) ir nelabai supratau del ko man geda?... :D
peace (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
patrakus jei viskas gerai sureguliuota tai neturetu akinti ir be to pas A8 juk lesines faro stovi tad cia tik vaizdas kitoks bus. ;)
p.s sau kaip tik galvoju deti 5000k kad butu kuo geresnis kelio apsvietimas nes sviesos tam ir skirtos ;)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Rafinuots, o tai kodel pardavei savo senaja A8 ir vel pajamei A8 tokia pacia?  :V Galvojau jau imsi kazka visai kito, o pajamei tokia pat. Tai persasi isvada, kad jau kazkas negerai su senaja buvo... Man tai vienodai sviecia, tik idomu, ar del gedimo ar kitu sumetimu... :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
papuole geras varantas todel ir pasiemiau dabartine a8  (h)
su ana buvo viskas labai gerai  8:8

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Bet tai vis tiek nesuprantu... Su senaja buvo viskas OK, bet sugalvojai parduot... Papuola geras variantas ir vel nuperki tokia pat.... Nebent tau jau seniau ja pasiule, tai tu sena pardavei, nupirkai nauja ir dar liko $... Ne, nu siaip tiesiog smalsu...

Ar pardaves senaja visai neplanavai jamti A8, bet gavosi visai kitaip?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
reikejo tuo momentu pinigu, tia pardaviau masina, o paskui vel atsirado pinigu vel nusipirkau masina  :G
o del xenonu tai patrakusi nu logikos jokios nera ar 10000kelvinu, ar 4300kelvinu, tik kad 10 stuku kelvinu sviesa melynesne, o 4300 - sviesa baltesne, automatiska ir matomumas geresnis, taciau melyna sviesa atrodo graziau. niekas nekalba apie turlinigi apsvietima, apsvietimas bus melsvas ir grazus, o su lesiais akinti kitus yra praktiskai neimanoma, aisku nebent nesusireguliaves esi sviesu.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
rafi - jei nepaslaptis keik sumokejai? ir ka duju ji walgo?