Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 27672 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
kazkokia nelaimiu juosta prasidejo  (z)
Aš šiandien čiut su draugu ir motociklu neprisiplojau į tokią debilo mašiną , kuris , žinoma , turbūt nematė mūsų ir išvažiavo iš šalutinio kelio , o vakare aišku pažymėjau ratlankį į bordiūrą - rytoj vežu taisyt  (!?)
blemb visi audi megejai bukit atsargus važinekit ramiai matau ne mane viena paliete juodoji juosta kazkas čia netaip po saules užtemimo viksta  :V (z)
Svarbiausia NEĮSIKALBËT ;)
Kaip atrodo taviškės stogas ir tarpai tarp durų ir stogo?

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
nieko nera tokio ko lietuvos auksarakiai nesulybdytu tik klausimas ar dar bus saugu su ja vazuoti :)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
o gal ja dalim leisi ?

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
o gal ja dalim leisi ?
o tau jau daliu reikia? :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
bus daugiau foto is visu pusiu čia tiek kiek spejau su nusedusiom batarkem pafotkint o reziume tokia lanzeronai isejo pagribaut i kaire puse ir taip ziaurei kad aš dar nemates bardačiokas nebeusidarineja nes spina nepataiko i vieta apie 2 cm priekinis stiklas net nesuskilo  (z) duris usidarineja normalei kaip ir buvo na gal keleivio puse pradejo geriau atsidarinet, stakanai tai žiuri i skirtingas puses vienas smarkei i kaire kitas i viršu jei nors kiek kuro patektu ant akomuliatoriaus jau nebutu ko fotkint nes kai variklis pakripo i šona su isiurbimoi koliku paliete + ir ant koliko liko nebloga zime kad buvo neblogas hujakšt akumas skilo vienoj vietoj ir nuluzo + galvute nznau kas su vibro škivu nutiko jei nepakripo tai bus gerai nes ten daug vargo ji pastatyt teisingai o ant variklio matosi kolkas tokie defektai luzo laikiklis generatoriaus bet generas sveikas iš išores atrodo ir luzes laikiklis kuro filtro tiesiog plišo 1,5mm storio aliuminis  (z) ryt vel vaziosiu i garaza ziuresiu kas ten dar netaip

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
salonas ir variklis pasilieka visa kita ant daliu  :/ seip dar pats nezinau ka parduosiu ka ne kai ardysiu bus aišku deze suportus plude bake, liukas tai parduodamas visa kita reik žiuret
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 28, 00:15:58 sukūrė Emer »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Aš šiandien čiut su draugu ir motociklu neprisiplojau į tokią debilo mašiną , kuris , žinoma , turbūt nematė mūsų ir išvažiavo iš šalutinio kelio , o vakare aišku pažymėjau ratlankį į bordiūrą - rytoj vežu taisyt  (!?)

Nu tau kaip visada :D :D :D

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1692
    • Žiūrėti profilį
Užuojauta del silkės gaila tokio aparato :/

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį

Nu tau kaip visada :D :D :D

Baig tu ji p...  :D

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
reiketu variklio pravodkes ir kompo kad sudet viska i kita masina

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
taigi visa masina yra

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Kraupu. Sėkmės perkant naują..

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dek  ;)

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
o kiek uz visa auto tu nori ?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o ka tu man uz ja duosi  :V
kuro siurblis man 600 atsistojo el dalis nauja kuro siurblio 1300 jau iseina 1800lt salonas oda su pravodke ir el pakelejais ir visom rankenom ir knopkem 250 + el odinissalonas geros bukles nesuplesitas nznau kiek dar bet jei viska sudet dar ir variklio kaina pridet kuris mano manimu vapse neikainomas yra tai nznau turbut aš jos tada neparduodu :) o pasiliksiu projektui   ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 29, 14:05:08 sukūrė Emer »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
gal geriau neparduok :D nes kai reiks po to nupirkt gailėsies, kad pardavei, visada taip būna  :V

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta  :H suprantu ka reiskia kai taip atsitinka  :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ačiu ;)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
dizelio ragiukai tame ir yra,kad remonto kastai juodai dideli. uz ta 1300 suma benzinui atmosferikui kapitalinis remontas su detalem ir darbu iseina. o jei dar dizeliukui forsunkes pareina,tada tai isvis i banka vartojamosios reikia. dar kazkas minejo,kad dizeli pasirinko del ekonomiskumo (sutinku) ir del ekologiskumo (nesutinku) kazin ar tuose juodu dumu kamuoliuose yra didesnis ekologiskumas,nei benzine.
visiškai sutinku tik mano atveju kuro sanaudos neatitikdavo galingumui

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
šeštadieni buvo atliktas nelengvas darbas ištrauktas motoras iš mano šimtines  :/ toliau darbo eiga matysis ant foto daug ko buvo prispaude todel teko lbai daug pjaut pabaigoj liko tik stakanai  (z)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas