Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Taivaniški priekiniai žibintai - už ar prieš?  (Skaityta 2191 kartus)

Neprisijungęs Carlos

• Įrašai: 435
    • Žiūrėti profilį
Kuriu šią temą norėdamas sužinot, kas esat keitę savo "Audi" priekinius žibintus į taivaniškus (Depo ar Tyc ar pan.). Įdomu, kaip šie žibintai šviečia ir reguliuojasi. Klausimą sugalvojau dėl to, nes mano senutės Audi lešiai jau pagyvenę 20 metų ir nei žibintų valymas, nei įvairių lempučių kaitaliojimas nepadėjo išgauti gero apšvietimo  (n)  Tai mastau, ar bent metus kitus nauji žibintai švies geriau už 20 metų atidirbusius senuosius? :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 21, 11:24:52 sukūrė Carlos »

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
Buna kad ir nesvieca buna kad sviecia kur nori sureguliuot neina buna trumpos su ilgom sumaisyta as nusivyliau:)
Zinau kas uzsiema ju chromavimu pnv yra zmogelis karstam rankenas chromuoja tj karts nuo karto ir farom relfektorius kepa peciui:) yra gal ir kitokiu budu:)
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi už senų restauravimą ;)

Neprisijungęs saulyooz

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
buvo keista passatui b5, tai pirmą TA praėjo be problemų, dabar buvo antra TA tai nelabai noriai praleido, neva negražiai šviečia, kas toliau bus - neaišku.. Manau, geriau susirasti originalias arba restauruotis  (+) O šiaip palyginus tuos Depo su savo A2 šviesom, tai jie jokių šansų neturi.

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
turejau tokia beda ir as,ir nusprendziau nusipirkt depo...nepatiko,daugiau nepirkciau ir nepirkau dabar,nes vel kitoj audi identiska beda,prastokai sviecia.restauravau reflektorius,bet dar nesusidejau ju.restauracija nepigu-komplektas 250lt gavos.(aisku pats keisiu)jei priduodi faras,pasiemi atrestauruotas 550lt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O kur reflektorius atnaujina? Juolab yra daug ir plastikiniu, tad i peciu neikisi :D

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
O kur reflektorius atnaujina? Juolab yra daug ir plastikiniu, tad i peciu neikisi :D
Jei tau reikes duosiu zmogiuka ir už abi lempas c6 ima 250, ir sudeda reflektorius naujus

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
Jei tau reikes duosiu zmogiuka ir už abi lempas c6 ima 250, ir sudeda reflektorius naujus
man ir pasirode,kad biski daugoka-bet pamatytumet kiek uzsiverte ten jie darbais...jei tas tavo zmogelis uz 250 dar ir sudeda, plius naujus-piguma neispasakyta.kazko nesitiki...nes juos pakeist pakankamai nemazai darbo yra.(o ir nauji kokybiski reflektoriai ne 100lt kainuoja)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 21, 23:16:10 sukūrė gramelis »

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
man ir pasirode,kad biski daugoka-bet pamatytumet kiek uzsiverte ten jie darbais...jei tas tavo zmogelis uz 250 dar ir sudeda, plius naujus-piguma neispasakyta.kazko nesitiki...nes juos pakeist pakankamai nemazai darbo yra.(o ir nauji kokybiski reflektoriai ne 100lt kainuoja)
Faktas kaip blynas, pats dariausi

Neprisijungęs Mariusrr

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Tai gal kas parasys kur atnaujinti reflektoriu? Xenonai.lt ten viskas aisku, reikia pigesniu variantu..

Neprisijungęs edas66

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
na pries pora metu, as kitaip išsprendziau sita problema, radau pas šrotnikus dauztu lempu, ir prisirinkau geru 2vnt reflektoriu, stiklus pirkau garažu gvej kaune, naujus orginal, kazkas po 100lt, paskrapsciau diena, rezultatas gavosi puikus, pas mane a 100 su lesinem...

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
o kur cia pnv juos taip gerai daro,nes man paciam kai reikejo,tai keliem skambinau,tai jama pinigus gerus,o kai paklausiau apie kokibe tai pamikciojo ir viskas,o apie kinietiskus tai ,esam sudeje 2 komplektus depo i t4,ir vienus tyc i a4 b5,tai 3 metai ir viskas ok,sviecia gerai,susireguliuoja gerai,o apie depo tai nei sureguliuot nejo ju,nei spindulys geras buvo