Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 3.0 TDI chipas  (Skaityta 7888 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C6 3.0 TDI chipas
« Atsakymas #25: 2013 Rugpjūčio 14, 23:42:55 »
Ryt padarysiu ir galesiu parodyt i dariau marijampolej pas toki zmogeli

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2013 Rugpjūčio 15, 09:50:13 »
Kodel gi nepavarius :) tu jau varai :) parodyk nauja loga ir bus aisku pasikeite kazkas ar rasai is nuobodulio, taip pat visiems idomu kur tas "kitur" ;)
duok emaila atsiusiu loga

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2013 Rugpjūčio 16, 10:13:14 »
O aš rekomenduočiau DieselBurner šeimyną. Pas jo tėvuką variau, už jį niekas geriau kol kas man nėra buvęs padaręs, nors čipavęs esu visus turėtus dyzelius beveik. Vimotai tolokai iki jų ir bendravimo, ir kultūros, ir supratimo, ir kainos prasme...
O aš nerekomenduočiau Gintaro GT. Pasikeičiau antgalius ir bandėm tartis, tai kai konkrečiai pradėjau klausti ar galės pačipuoti ir tartis apie sumą - pradėjo ignoruoti, rašiau ir per kitą forumą - nulis reakcijos.

O kitas dalykas, nėra tokios kompetencijos kokią turi malonetuning.com.
Pavyzdžiui nežino, kad AFN ir AHU/1Z siurbliai skiriasi, ir kas būtent skiriasi:
siurbliai realiai nesiskiria :) del turbinu nezinau.

Neprisijungęs Gintas496

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2013 Rugpjūčio 16, 11:11:44 »
radai ka lygint, zmogu, kuris tuo uzsiima savo malonumui ir zmones, kurie is to gyvena :)

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2013 Rugpjūčio 16, 13:39:04 »
radai ka lygint, zmogu, kuris tuo uzsiima savo malonumui ir zmones, kurie is to gyvena :)
Sutinku.

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2013 Rugpjūčio 16, 20:55:29 »
O aš nerekomenduočiau Gintaro GT. Pasikeičiau antgalius ir bandėm tartis, tai kai konkrečiai pradėjau klausti ar galės pačipuoti ir tartis apie sumą - pradėjo ignoruoti, rašiau ir per kitą forumą - nulis reakcijos.

O kitas dalykas, nėra tokios kompetencijos kokią turi malonetuning.com.
Pavyzdžiui nežino, kad AFN ir AHU/1Z siurbliai skiriasi, ir kas būtent skiriasi:
Oi Juozai Juozai :D gerai, kad bent supratai, kad ignoruoju, taip ir darau, tik gaila, kad nesupratai del ko :D kai prirasei istoriju apie "drauga" kuris copy/pastina zemelapius is vieno softo i kita ir supratau, kad tas "draugas" esi tu tai kazkaip nelabai norejosi, kad "draugai" vogtu mano darba :D ir tau gi ne tuningo reikejo, o jau gatavu, suprogramuotu chipu, klausinejai kaip as tau juos atsiusiu, buciau prie telegramos priklijaves :D nelabai turi pagrindo kalbeti apie mano kompetensija nes neesi mates ir nepamatysi nei manes nei mano darbu, malaciai Evka su Laisvydu, jie turi su kuo palyginti, dar forume yra Liudzmaris kuriam kompetetingiausio tunerio darba taisem (ir ne tik jam) nes po darbo iki taisymo nelabai sekesi vaziuoti :D idesiu dar viena kompetetingiausio tunerio darbo  taisyma, taip vaziuoja Passat 1.9TDI 74kw po taisymo :D (passat savininkas neleis meluoti nes jis jau yra i cia, pries ~2 men nusipirko A6 C6)
o tu tikrai neturi pagalka vertinti, bet lieji pykti kazko negaves :) del siurblio skirtumu tai as tau nieko nerasiau, jei netiki tai pasitikrink dar karta :D kai man reikia skirtumu as juos susirandu, o jei rimatai tai man tie pokario "technologiju" skirtumai ir neidomus, tos "technologijos" jau praeitis kuri niekada negris, dar idomu kaip ivertinai tuneriu kompetensija is tos nuorodos kuria idejai? bent susikalbetum su jais? jei ten siulo 2TDI stage2 170ag, kompetetingi sakyciau :D mes burnerio A6 su stage 0000,0000 ir sena sankaba padarem 177ag :) taip kad geriau jau nevertink, nes neturi tam kompetensijos, gali neatsakineti nes vistiek esi ignoruojamas ;)

Neprisijungęs Gintas496

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2013 Rugpjūčio 16, 21:01:08 »
Man irgi Gintaras pataise programa po vienos garsios Vilniaus imones darbo,( tik ne audi automobiliui). Praejo jau metai po korekcijos,o  vaziuoju toliau laimingas :D

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2013 Rugpjūčio 16, 21:06:23 »
kur jau cia tau taip gerai padare? juk visad gali nusiust Gintarui log'us, paziures kaip yra pakomentuos bei patars, aisku jei tures laiko ;) pirma karta girdziu, kad kazkas yra nusivyles ju darbu ;)
:goodboy: spakainiai  nebenoriu prisimint kiek reikalu su jais buvo...sakysim is ju triju,tevas turi galva....

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2013 Rugpjūčio 16, 21:48:04 »
:goodboy: spakainiai  nebenoriu prisimint kiek reikalu su jais buvo...sakysim is ju triju,tevas turi galva....
geriau butu jei prisimintum :D bet viska nuo pradziu ir paskutine zinute fanu forume, ta kur rasei, kad del tuningo pretenziju neturi :) dar gali prisiminti su kokiu kompu pas mus atvaziavai ir kad butent del to 100x lituoto kompo ir buvo visos bedos ir   dar prisimink kad mes tau ji pakeitem geru :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 16, 21:49:49 sukūrė GintarasGT »

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2013 Rugpjūčio 16, 22:15:57 »
nu ok,papasakosiu mano istorija chipavimo: is pirmo karto jusu chipo iskart pasakyta kad masina kaip vaziavo taip vaziuoja ir buvo paprasyta atkeist programa,bet del laiko stokos(nes  ten ta mikrika lituojat min 3val):-]  turejau dar karta atvaziuot,reziume antra kart perlitavus kompas uzlinko... po 8val zaidimo ir vazinejimo pirmyn atgal(nes kazkodel chipavimo vieta pasirinkta buvo kazkokios pardes aikstute,o darbus daret nzn kur) nieko nesigavo,nutarta ieskot kito kompo ir palikt masina pas jus.ant rytojaus gavau zinia,kad viskas ok galiu pasiimt masina.na ir ka,masina vaziuoja,uzsiveda viskas ok sumoketa suma,palikta ale chipuota ir vazinejau gal po sav ar daugiau zmona pasivazinejo,ryte kurt nesikuria...nu ka jungiam kompa ziurim-pamesti kodingai kompo...paskambinus jum,jusu jauniausias chipuotojas pareiske,kad cia dzin masina turi kurtis,na as ir supratau,kad kompetencija :F nutemta meistrui sutvarkyta atsiejo 150lt meistro zodziai:smarkiai prigrybauta...bet pervaziavo paziurejo,sako pati programa normali nera ko pertaiso,taip ir vazineju po siai dienai,tiesa masina sakysim kuro suvartoja maziau.reziume jei kompas buvo s nereikejo pirma kart list,arba apie tai informuot mane,nes db sakyt kad 100k lituotas,kai patys viena kart gerai perlitavot,o antra kart(jaunelis litavo greiciausiai)teko ismest tai galvot galima ka nori.gal reiktu tiesiog kartais pripazint klaidas,mano atveju gedimus sutvarket savo saskaita-liuks uz tai,bet darbas nebuvo iki galo atliktas... ;)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2013 Rugpjūčio 16, 22:29:29 »
mes ir pripazinom klaida ir ja istaisem, kad kompas buvo neaisku kuo, kiek ir kaip lituotas tu pats puikiai zinai, musu klaida, (jaunelio) kad kiso nagus prie tokio kompo (tai buvo paskutine tokio pobudzio klaida/pamoka, daugiau prie jau "chipuotu/remontuotu kompu nei istolo) mes ji pakeitem ir uz tai pinigu net neklausem, o kitos dienos teko laukti todel, kad kompu sandelio nelaikom, gavai masina sugrizti namo ir net kuro pilti nereikejo, o tavo masina taip pat atvarem iki vilniaus, pats sakai, kad masina vaziuoja gerai, kuro ryja maziau, tai ko dabar bandai stumti? o del "dingusiu" kodingu tai taip nebuna ir as ta tema daugiau nediskutuosiu :)

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2013 Rugpjūčio 16, 22:34:01 »
nu as ir sakau ,kad tevas galva turi,o sunums yra kur tobulet...visgi jei permestum temos 1psl pamatytum,jog rekomendacija nuo manes buten tevui del programavimo.... ;)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2013 Rugpjūčio 16, 22:47:08 »
nu as ir sakau ,kad tevas galva turi,o sunums yra kur tobulet...visgi jei permestum temos 1psl pamatytum,jog rekomendacija nuo manes buten tevui del programavimo.... ;)
na va dabar jau daug geriau nei "nenoriu prisiminti"  :D o kad as mokau sunus, o ne jie mane tai to niekas ir neslepe, mokintusi dar geriau jei zinociau kaip alaus kranelius prisukti, bet nezinau :D

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2013 Rugpjūčio 17, 10:24:21 »
Ta va man ir dare kazkoks vaikas ant pardes aiksteles ir nesigavo, kiek suprantu tai tik pas teva eina kreiptis

Neprisijungęs juozasu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2013 Rugpjūčio 19, 17:17:46 »
Oi Juozai Juozai :D gerai, kad bent supratai, kad ignoruoju, taip ir darau, tik gaila, kad nesupratai del ko :D kai prirasei istoriju apie "drauga" kuris copy/pastina zemelapius is vieno softo i kita ir supratau, kad tas "draugas" esi tu tai kazkaip nelabai norejosi, kad "draugai" vogtu mano darba :D
Pasirodo Jūs turite ypatingai lakią vaizduotę. Gaila, kad nevykusiai.
Jei aš turėčiau programatorių ir mokėčiau naudotis softu, neprašyčiau, kad čipukus į Lietuvą siųstumėte. Ir iš vis kam tada tartis dėl sumos, mokėti pinigus Jums, jei norėčiau, kaip rašote "pavogti Jūsų darbą". Todėl VISIEMS rekomenduočiau atsargiai su šiuo žmogumi, nes neaišku ką prisigalvos.

Štai mano laiškas. Iš kurios eilutės matosi, kad noriu pavogti?
Sveiki, norėčiau kreiptis i Jus dėl REMAP, aisku, jeigu sutiktumete ir jeigu suderintume kaina.
Beto rasiau, kad planuoju deti K03/K04 hibrida, kiek kW is jos gautume su mano .216 antgaliais?

O Jus kaip padarytumete remap'a, is pirmo karto viskas ok butu, ar dar reikia kelis kartus važinėti, daryti LOG'us ir vėl derinti?
Ir kaip Jus programa (chipukus) perduotumete i Lietuva?

Aciu is anksto.

Dėl siurblio skirtumo, tai ne Jus citavau. Tačiau Jūs irgi nežinojote dėl ko pump voltage visos reikšmės didesnės AFN už AHU. Tikrai ne dėl to, kad AFN kalibracija iki 60 mg. (be to buvo AFN su kalibracija ir iki 51 mg.)

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2013 Rugpjūčio 21, 22:43:12 »
Tai kajp supratau 96m. Passato 81kw afn kiekis eina jau iki 60mg? Ar dar 51mg?