Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C6 3.0 TDI chipas  (Skaityta 7870 kartus)

Neprisijungęs Bondas_007

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
A6 C6 3.0 TDI chipas
« Topic Start: 2013 Rugpjūčio 08, 07:07:17 »
Sveiki,

Nesenai nusipirkau A6 C6 3.0 TDI 165kw, norejau paklausti forumieciu ar esate kas cipave si modeli, turiu drauga kuris vazineja kelis metus jau cipaves, klausiu nes idomu kiek realiai pasijunta skirtumas, tiek galios tiek sanaudu prasme, siek tiek bijau grandiniu tad buciau dekingas uz vairuotoju kurie ta dare atsiliepimus, kur dare, kiek mokejo. Veiksmas konkreciai mano atveju butu Kaune;

Girdejau Starline neblogai daro kaip ir, o kaip is tiesu?

Neprisijungęs Edgaras7777

• Įrašai: 470
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 C6 3.0 TDI chipas
« Atsakymas #1: 2013 Rugpjūčio 08, 12:31:01 »
Esu cipavesis startline saviski nestandartini golfa, tai ka galiu pasakyt, tikejausi daug daugiau is ju. Irgti prisiskaiciau kad tipo cia va gerai daro ir pan bet as nusivyliau, isspaude tikrai maziau negu kad pats motoras gali, nesutvarke programiskai uzsivedimo (nes manau tingejo biski pasikrapstyt programoje), nesugebejo mapo priprogramuot kad rodytu realybe, del motoro galingumo aiskinosi kad tipo va cia bus daug dumu, tipo kaip visus gale dumuose skandinsi, perkaito interkuleris daugiau nebeisspausim tau (cia tikrai ne pasiteisinimas, plunzerinis motoras meta duma tada kaip uzmyni gerai, o ne pastoviai), ir seip pries cipavima sukimo momentas buvo virs 400nm, o kaip pacipavo gavosi 355nm, del uzsivedimo tipo aiskino va bandem bandem, nieko geriau nesidaro (nors pasijunges vag coma ar koki auteli gali paziuret startini kuro kieki, o gi jis net nepaliestas pas mane), prasiau kad dyno stendo parodymus atspausdintu, tai pasimete, pradejo aiskint nu va bus laiko tai el pastu atsiusim, jau daugiau kaip puse menesio, nesiuncia, nereaguoja kaip rasai i el pasta ir prasai kad atsiustu, zodziu nezinau kame beda bet prasisuko tuom kad duok pinigu, o mes minimaliai savo darbo idesim, zodziu nusivyliau, ir dar is vln pas juos i kns variau 2kart.
Cia plunzerinis motoras, 4 kausai, degimo kampas, kuro kiekis ir turbinos slegis, viskas
O apie tavo CR sistema, ten visai kas kita, taip kad mastyk, man nieko gero is plunzerio nepadare, o pas tau CR tad ziurek....
Galejau pas "pasikelusiji" Vimota Vitolda nuvaryt, pas man panasus setupas, ir jis virs 200ag ir virs 400nm prisukes sau...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 08, 12:34:59 sukūrė Edgaras7777 »

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Rugpjūčio 08, 14:38:25 »
As irgi tik vimota rekomenduociau kiek cipsaves niekas geriau nepadares kaip jis nes kiti tik daug sneka bet nelabai ka padaro

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Rugpjūčio 08, 14:57:16 »
As irgi tik vimota rekomenduociau kiek cipsaves niekas geriau nepadares kaip jis nes kiti tik daug sneka bet nelabai ka padaro

Gali vaziuot kur nori, bet kai auto yra techniskai netvarkinga ir yra ribojamas kuro kiekis, tau niekas nepadarys, kad ji vaziuotu :) Siuo atveju tau buvo pasakyta kur ieskot problemos.
(h)
Sveiki,

Nesenai nusipirkau A6 C6 3.0 TDI 165kw, norejau paklausti forumieciu ar esate kas cipave si modeli, turiu drauga kuris vazineja kelis metus jau cipaves, klausiu nes idomu kiek realiai pasijunta skirtumas, tiek galios tiek sanaudu prasme, siek tiek bijau grandiniu tad buciau dekingas uz vairuotoju kurie ta dare atsiliepimus, kur dare, kiek mokejo. Veiksmas konkreciai mano atveju butu Kaune;

Girdejau Starline neblogai daro kaip ir, o kaip is tiesu?

Darosi sitos 3.0 labai gerai, zinoma priklauso kas daro. Del grandiniu patarciau nebijot, nes pacipavus ar nepacipavus joms jokio skirtumo. Kiek esam dare visi buvo labai patenkinti yra keli zmones ir is forumo :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Rugpjūčio 08, 15:00:33 »
As tau nieko ir nesakau kita savaite varau kad paziuretu kas jai ira ir bus matyt tada

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Rugpjūčio 08, 15:06:11 »
As tau nieko ir nesakau kita savaite varau kad paziuretu kas jai ira ir bus matyt tada
tai ko skubotas isvadas pateikei apie vimota :bedantis::goodboy:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Rugpjūčio 08, 16:13:13 »
Dieselburner, gal tu zinosi, ar skiriasi kuom nors kuro siurbliai 66kw nuo 81kw, ir ar skiriasi vnt20 turbinu geometrijos nuo 110kw ir 132kw? turbo servise teigia kad skiriasi ir nuo 132kw vn20 yra geresne?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Rugpjūčio 08, 17:36:43 »
siurbliai realiai nesiskiria :) del turbinu nezinau.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Rugpjūčio 08, 18:14:55 »
Gali vaziuot kur nori, bet kai auto yra techniskai netvarkinga ir yra ribojamas kuro kiekis, tau niekas nepadarys, kad ji vaziuotu :) Siuo atveju tau buvo pasakyta kur ieskot problemos.
(h)
Darosi sitos 3.0 labai gerai, zinoma priklauso kas daro. Del grandiniu patarciau nebijot, nes pacipavus ar nepacipavus joms jokio skirtumo. Kiek esam dare visi buvo labai patenkinti yra keli zmones ir is forumo :)
O gal matavot kokie rezultatai gavosi? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Rugpjūčio 08, 19:29:42 »

2.0 ir 1.9 esam matave. 3.0 bandysim matuoti menesio gale, vaziuosim iskart su keliom auto. Savininkas perdarineja duslintuvus, auto jau pacipuota ir vaziuoja tikrai ispudingai.

Neprisijungęs Bondas_007

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Rugpjūčio 08, 21:05:04 »
hm, na as susisiekiau su startlineu, pagalvosiu ir pasiderinsiu ir jei nuvarysiu rezultatus butinai pridesiu, nes nieko tokio konkretesnio kaip ir neradau;

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Rugpjūčio 08, 23:49:51 »
hm, na as susisiekiau su startlineu, pagalvosiu ir pasiderinsiu ir jei nuvarysiu rezultatus butinai pridesiu, nes nieko tokio konkretesnio kaip ir neradau;
automatas ar mechanine? jei automatas tai super stebuklu nebus nes deze turi savo kompa ir Nm limiteri jame, iki limiterio dar yra vietos ~90 Nm, limiteri taip pat galima pakelti, bet po to jau niekada nezinosi kada perplis deze :) jei mechanine tai galima labai smagiai padaryti, jei noresi galesiu duoti vilniecio airijole tel nr. A4 3TDI quatro avant daryta su viskuo stock, buvo 204ag, dar kolkas nematuota nes dar tobulinama, pakeista turba i GTB, bet dabar jau golfeliai R32 su stock 260ag graudziai ruko :D

Neprisijungęs Bondas_007

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Rugpjūčio 09, 07:25:35 »
At deze pas mane, nepasakyciau kad smarves ar galios dabar truksta, bet teke vaziuoti su cipinta tokia pacia, draugas turi, tad skirtumas net ir nesistengiant bet jauciasi. Pasak chipuotoju 25-30kw pakankamai padoriai dasideda ir apie 70nm kazkur, visai manau pasijustu tai kad ir kaip ten bebuve.

Na reikes pamastyti, sakau nera kad draginsiu su ta masina, bet kai zinai gal gali ji vaziuoti kiek geriau tai susimastai kodel gi ne :) Pranesiu temoje apie rezultatus, nes kol kas linkstu link cipavimo, gal tik dvejoju dar apie vieta kur tai daryti...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Rugpjūčio 09, 09:37:34 »

O aš rekomenduočiau DieselBurner šeimyną. Pas jo tėvuką variau, už jį niekas geriau kol kas man nėra buvęs padaręs, nors čipavęs esu visus turėtus dyzelius beveik. Vimotai tolokai iki jų ir bendravimo, ir kultūros, ir supratimo, ir kainos prasme...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Rugpjūčio 09, 11:25:54 »
O kur diezel burn seimyna randasi?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Rugpjūčio 09, 13:53:15 »
Su matavimu viena problema. Kaune nei Vimota nei StartLine negali matuoti Quattro,tik viena asimi varomas auto...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Rugpjūčio 09, 16:21:40 »
Startline kaip buvau sake planuoja isigyti keturiem varomiem ratam stenda, su priekyje imontuodu ventiliatoriumi, kad ausintu interculeri ir tipo rodytu realu galinguma

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Rugpjūčio 09, 20:12:31 »
O aš rekomenduočiau DieselBurner šeimyną. Pas jo tėvuką variau, už jį niekas geriau kol kas man nėra buvęs padaręs, nors čipavęs esu visus turėtus dyzelius beveik. Vimotai tolokai iki jų ir bendravimo, ir kultūros, ir supratimo, ir kainos prasme...
As taip pat rekomenduociau diesel burner, beveik 3metus vazineju po chipavimo pas ji ir jokiu problemu neturejau ir neturiu.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Rugpjūčio 09, 20:17:35 »
as rekomenduociau jo teva,jie abu dar nera tokie kompetetingi...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Rugpjūčio 09, 20:35:12 »
as rekomenduociau jo teva,jie abu dar nera tokie kompetetingi...

Asmeniskai as irgi laukiau, kol jo tevukas Gintaras grizo i Lt. Nutaikiau momenta ir pats jis man padare.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Rugpjūčio 14, 22:22:11 »
tau matyt pasiseke aiku gal kad tevukas dare tai gerai padare nes as po jo cipsavimo ir pasakojimo kad pas mane kazkas su masina negerai sendien persicipsavau kitur ir dabar jau patenkintas kaip masina vaziuoja ir pasirodo viskas tvarkoj buvo pas mane

Neprisijungęs Gintas496

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Rugpjūčio 14, 22:27:28 »
kur jau cia tau taip gerai padare? juk visad gali nusiust Gintarui log'us, paziures kaip yra pakomentuos bei patars, aisku jei tures laiko ;) pirma karta girdziu, kad kazkas yra nusivyles ju darbu ;)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Rugpjūčio 14, 22:35:28 »
kur jau cia tau taip gerai padare? juk visad gali nusiust Gintarui log'us, paziures kaip yra pakomentuos bei patars, aisku jei tures laiko ;) pirma karta girdziu, kad kazkas yra nusivyles ju darbu ;)
tai tu logu siusta nezinau kiek buvo sake su masina netvarkoj ale srautas hujovas buvo pakeistas naujas srautas niekas nepasikeite kol kitur nepersidariau atsibodo ieskot gedimu ten kur ju nera, nenoriu varyt ant zmogaus gal paprasciausei nepasiseke bet reikia pripazint klaidas

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 768
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Rugpjūčio 14, 23:41:36 »
tai tu logu siusta nezinau kiek buvo sake su masina netvarkoj ale srautas hujovas buvo pakeistas naujas srautas niekas nepasikeite kol kitur nepersidariau atsibodo ieskot gedimu ten kur ju nera, nenoriu varyt ant zmogaus gal paprasciausei nepasiseke bet reikia pripazint klaidas
Kodel gi nepavarius :) tu jau varai :) parodyk nauja loga ir bus aisku pasikeite kazkas ar rasai is nuobodulio, taip pat visiems idomu kur tas "kitur" ;)