Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 2002 2.5tdi quatrro maziau kaip puse bako degalu gesta  (Skaityta 5566 kartus)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu toki klausima,gal jau ir buvo apie tai kalbeta,bet as naradau tai va.a6 2002 2.5 tdi kai tik rodikle nukrenta uz puse kuro bako talpos masina gesta ir rodo,kad kuro nera nors jo ten tikrai yra,kur cia problema ar sunku ir brangu ja pasalinti? is anksto aciu uz patarymus

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Durniuja bake esanti plūdė. Automatiškai gesinamas variklis, nes smegeninė galvoja, kad nebėra kuro.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
man kzka sake,kad bakas padalintas i dvi dalis nes quatrro ir antroi bako pusej yra kazkoks siurbliukas kuris perpompuoja ta kura ar taip gali buti? ale jis neveikia ir todel durniuoja?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o pries uzgestant pakaitinimas nepradeda mircioti? bake yra daviklis kompui, kuris pas tave greiciausiai grybauja, tik nezinau ar jis keiciasi atskirai, ar su visa plude. jei atskirai, toki davikli turiu.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Buvo tokia pati bėda draugui, bet jam užteko tik išvalyti sietelį bake ir susitvarkė viskas.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
kiek teko dometis quattro modeliuose stovi du kuro siurbliukai vienam is ju mirtis todel taip ir buna,pasidomek kazkada atsimenu buvo jau apie tai diskutuota ir beda buvo siurbliuko gedime

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
gal kas galetu patart kaip suzinot ar tai tas perpumpavimo siurbliukas kaltas ar ta plude su davikliu kalta?nesinori vel uzorint sistemos :-)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
siap kiek suprantu jei plude grybautu tai nesvarbu kiek to kuro bake ar pilnas ar puse matytu ale tuscias bakas ir gesintu ir turetu rodikle rodyti,kad tuscias arba jei tas siurbliukas tai tiesiok greitai kristu rodikle nuo pilno iki nulio nes tik viena puse bako naudotu ar as kazka ne taip suprantu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Plude ir kuro daviklis du atskiri dalykai.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai ar daviklis ar plude gribauna nepriklauso kiek kuro bake? o kuro kieki matoja tik toi pusei i kuria perpunpuoja ar per abu bakus?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reikia , kad elsoje kas nors paziuretu, nes pagal autodata nera ten jokio antro siurblio, papildomas tik kuro ausinimo siurblys, o daviklis tik vienas butent kuris ir atjungia siurbli bake kai jo per mazai. Atsisuk dangteli prie siurblio ir paziurek kokios ten jungtys yra, bus aiskiau.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
o pagal VIN koda galima nustatiti ar yra tas antras siubliukas? WAUZZZ4BZ2N002304

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nėra ten jokio antro siurbliuko, bent jau neteko tikrai sutikti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada viskas paprasta, atjungi daviklio jungti, dedi 400 omu varza ir kompas matys visa laika pilna baka, tada jeigu neuzges zinosi kame beda buvo.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai kiek supratau cia pagal vin suzinojote,kad ten nera siurbliuko?gal galit atsiusti visa info pagal vin jei nesunku is anksto aciu uz pastangas

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
nera jokio siurblio antro ira tik vienas siurblys ir trys matuokles, viena desnej pusej kartu su siurbliuku kita kairej pusej ir trecia is bagazines prieini per vidury,

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada viskas paprasta, atjungi daviklio jungti, dedi 400 omu varza ir kompas matys visa laika pilna baka, tada jeigu neuzges zinosi kame beda buvo.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
jums viskas paprasta o as visai susipainiojau jau atsirado rtys matuokles,kitas sakot nuimti jungti ir uzdeti varza nei as elektrikas nei zinau kas tai nei kaip atrodo,tai jei atjungus ta jungti nuo matuokliu rodys pilna baka  ir neges tai kaip ir dalis problemos isspresta,bet vel nezinau kuri matuokle ar daviklis pjauna gryba,kad sutvarkit normalei  keisti viska taip iseina?tai iskart galiu viska keis ir be jokiu varzu bus gerai :-) o diagnostika parodis kur beda?seip kai pirkau voketijoj tai ten pasake,kad sugedes antras kuro siurbliukas,kad kuro turi but nemaziaukaip puse bako iskur istrauket,kad jo ten nera nelabai supratau :think:pagal VIN?

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
grybaujat papolnai, quattro kaip ir kitom masinom stovi tik vienas bakas,vienas siurblys, issivalyk baka.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
tai norit pasakit,kad pas mane puse bako siuksliu :-],kad ant nulio gestu tai suprasciau a kai puse bako :think:?arba uzsisikus sietelis butu tai ar puse ar pilnas tas pats

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
matau kie zmoniu tiek nuomoniu be normalaus meistro ar diagnostiko nieko cia nebus :-/

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tada reiketu ivardinti kas tas normalus meistras. Jeigu tau sunku atsukti trys varztus ir nuimti dangteli, ten nufotkinti kokios jungtys, pasakyciau kur jungti ta varza, tuo budu suzinotum kas kaltas ,ar pats siurbliukas, ar daviklis. Kaip rasiau nemaisyk skirtingu davikliu, yra kuro kiekio kur tau rodo skydelyje, taip ju buna net keli ir yra dar vienas atskiras, kuris baigiantis kurui atjungia siurbliuka, kuris pompuoja kura i talpa is kurios jau siurblys prie variklio traukia kura. Talpa reikalinga, kad baigiantis kurui neuzsiorintu sistema , jis tada ir gesina varikli. Pasijungus diagnostika tau jeigu ir parodys klaida, tai nezinosi ar tai pats siurbliukas ar daviklis, tai nustatoma matuojant arba ekspermento budu. Jeigu ir dabar nesuprasi ar netinka atsakymas, tai ieskok meistro ir nesivargink.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
grybaujat papolnai, quattro kaip ir kitom masinom stovi tik vienas bakas,vienas siurblys, issivalyk baka.

Prie ko čia tas bako išvalymas, jei plūdė svaigsta ir dėl to variklis gesinamas!!! Eilinio 2,5 bėda, kas antrai auto su šiuo motoru tas pats anksčiau ar vėliau būna. Nereikia ieškoti sliekų, o bėdą šalinti.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
vienu zodziu buvau isrinkes tuos dangtelius vienoi pusej kaip supratau tik plude ir fiske ateina is dvieju laiduku,bet vidui ta pati plude prie jos ateina laidai ir ateina ten vidui bake du slangai plasmasinei vienas storesnis kitas plonesnis kiek supratau ten nera jokio sirbliuko o tie slangai ateina is kito bako gal? tai gal tas pagrindinis siurbliukas perpunpuoja degalus? o tas kitas dangtelis tai ten tikra santechnika pamaciau atidarius kaip ten kas yra nelabai supratau gal kas is foto gales paaiskint? dar bandziau eksperementuot nuemiau fiske  nuo to pirmo dangcio kur ji viena tai man rodo tuscia baka o kai nuemiau nuo kito kur tas pagrindinis siurbliukas stovi tai man nieko nepasikeite tai gal ta plude neveike?

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 29, 16:28:50 sukūrė Norbertas »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Antra nuotrauka, maza jungtis, cia ir yra kuro kiekio daviklis siurbliukui. Daryk viska kaip pries tai rasiau ir zinosi kame beda. Gerai butu to daviklio varza dabar pamatuoti.