Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 47418 kartus)

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Man irgi iškart toptelėjo mintis kompresiją patikrint, o kaip bandant užtraukt kuriasi?
Bet po to kai uzsikuria ir antra karta bandant kurtis ji jau puikiai kuriasi. Ar cia tikrai kompresija? Man tai kazkaip labiau panasu i ora kuro sistemoje, bet jau nezinau kaip patikrint.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
negaletu buti jog purkstukai/purkstukas tiesiog nelaiko slegio darbinio? jis dirba normaliai ispurskineja kura kaip priklauso,bet kai ilgiau pastovi islasa ar kaip pavadint isvarva,to pasekoje salta masina sunkiau vedasi,nes siurbliui reikia vel isnaujo "uzpompuot" kad purkstukai/purkstukas dirbtu vel kaip priklauso...cia viena kaip is teoriju,yra buve ir is praktikos toks atvejis,purkstukai "geri",bet stende palaikius juos ilgiau ant slegio matosi slegio kritimas

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
negaletu buti jog purkstukai/purkstukas tiesiog nelaiko slegio darbinio? jis dirba normaliai ispurskineja kura kaip priklauso,bet kai ilgiau pastovi islasa ar kaip pavadint isvarva,to pasekoje salta masina sunkiau vedasi,nes siurbliui reikia vel isnaujo "uzpompuot" kad purkstukai/purkstukas dirbtu vel kaip priklauso...cia viena kaip is teoriju,yra buve ir is praktikos toks atvejis,purkstukai "geri",bet stende palaikius juos ilgiau ant slegio matosi slegio kritimas
na gal ir taip,bet mano atveju cia tikrai netas....viena ryta blogi purkstukai ir siurblys kita pasidaro jau geri....:-]

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
tada temperaturinis gal grybauja? :V

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Na temperatūrinis dyzelyj neturi tokios didelės reikšmės kaip benze. O kad išlaša dyzelis ir slėgis krinta, tai čia nesamonė, juk čia nei reika yra nei ką, kiekvienam cilindrui plundžeriai vis pernaujo spaudimą daro. Pradžiai bent grįžtamas šlangeles pasikeisčiau, tik normalias(auturoj yra continentalio), gal sukaulėjo per žiemą ir gaudo orą.
O jei meta baltą/melsvą dūmą, tai kaip ir kuras nesudega, kibe žvakės nešildo kelių cilindrų? :/

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
Na temperatūrinis dyzelyj neturi tokios didelės reikšmės kaip benze. O kad išlaša dyzelis ir slėgis krinta, tai čia nesamonė, juk čia nei reika yra nei ką, kiekvienam cilindrui plundžeriai vis pernaujo spaudimą daro. Pradžiai bent grįžtamas šlangeles pasikeisčiau, tik normalias(auturoj yra continentalio), gal sukaulėjo per žiemą ir gaudo orą.
O jei meta baltą/melsvą dūmą, tai kaip ir kuras nesudega, kibe žvakės nešildo kelių cilindrų? :/
Pas mane tai taip ir yra, meta baltą/melsvą dūmą po sunkaus uzikurimo. Bet tai zvakes keistos visos pries metus, su testeriu dar perejau, visos veikia, pasikeiciau kistukus kurie buvo suluze, bet vistiek taspats.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
na mano atveju tai net neisivaizduoju kas padejo,gal per viska perejas uzverziau kas nedasukta buvo,bet kaip ir nepastebejau,kad butu kas atsileide stiprei nors gal kur visai mazai truko ir gaude ora,o gal cia del to,kad saliaros prypiliau daugiau nei puse bako,o gal ,kad stovejo nuokalneje kaip only AUDI pasiule pabandyti :think: labai daug tu gal..... svarbu,kad sian uzsikure be jokio burbuliavimo ir dumijimo :D o toliau ziuresiu kas bus....radau is kur saliara bega :-{ man tie kreivarankiai turbut buvo bako dangti atsuke kur plude stovi ir neuzverze normalei tai pro ten ir varo kybirais :-{ o ar pro cia koki ora galejo gaudyti nezinau net....tiesa mano atveju ja kuriant ryte sukt ilgai nereikedavo keli varyklio sukei ir griebe tik burbuliuodavo ir dumindavo...o sian is puses abaroto ir jokiu dumu ;)

Neprisijungęs Andy

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
na del kompresijos tai manau verta pasitikrinti visiems ir zinoti auto bukle, juolab kad nekarve kainuoja. Jeigu kompresija kaip mano nukritusi, automobilis su tvarkingom zvakem turi kurtis, bet jeigu daugiau pakritusi, kas ten zino jau. Pravaziavus 400 su vienu supiltu RVS priedu pajauciau skirtuma, tyliau dirba variklis, trauka irgi pagerejo, lyg butu simtuka kilogramu audine numetusi..

offtopic apie kreivarankius: papasakosiu atsitikima koks man buvo nutikes: keite peugeotui kuro bake esanti siurbliuka ir blogai uzverze. Prisipyles pilna baka salerkos, ivaziuojant i zieda, kai automobilis pasikreipe, salerka pradejo begti ant galiniu ratu, ko pasekoj praradau sukibima ir ziede apsisukau aplink savo asi, kaip ziema su rankiniu. Idomus jausmas apeme, kai is po praietos dienos baliaus, baugštus uz vairo statai skersa ziede idealiomis sukibimo salygomis :)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
na del kompresijos tai manau verta pasitikrinti visiems ir zinoti auto bukle, juolab kad nekarve kainuoja. Jeigu kompresija kaip mano nukritusi, automobilis su tvarkingom zvakem turi kurtis, bet jeigu daugiau pakritusi, kas ten zino jau. Pravaziavus 400 su vienu supiltu RVS priedu pajauciau skirtuma, tyliau dirba variklis, trauka irgi pagerejo, lyg butu simtuka kilogramu audine numetusi..

offtopic apie kreivarankius: papasakosiu atsitikima koks man buvo nutikes: keite peugeotui kuro bake esanti siurbliuka ir blogai uzverze. Prisipyles pilna baka salerkos, ivaziuojant i zieda, kai automobilis pasikreipe, salerka pradejo begti ant galiniu ratu, ko pasekoj praradau sukibima ir ziede apsisukau aplink savo asi, kaip ziema su rankiniu. Idomus jausmas apeme, kai is po praietos dienos baliaus, baugštus uz vairo statai skersa ziede idealiomis sukibimo salygomis :)
Po to ivykio nebuvai su kirviu nuvaziaves pas ta meistriuka :bedantis: pas tokius idijotus yra dvi rankos ir abidvi kairios  :bedantis: cia jau gal ne iki juoko zmones gali nukentet per tokius :E

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Po to ivykio nebuvai su kirviu nuvaziaves pas ta meistriuka :bedantis: pas tokius idijotus yra dvi rankos ir abidvi kairios  :bedantis: cia jau gal ne iki juoko zmones gali nukentet per tokius :E

nesmerkit labai, pats toki ziopli buvau pagaves, atrodo tikrai gerai uzsisuko, net patikrinau, o pasirodo tarpine susiskersavo ir neprigludo. Ir uzpyliau pilna baka kuro  :facepalm:

Neprisijungęs Andy

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
norejosi nuvaziuoti pasiristi su juo, bet ai..nusispjoviau, pagalvojau geriausia ka galiu padaryti, tai nebesiremontuoti pas tokius daugiau niekada. Ir jeigu taip mastytu visi klijentai, kuriems padaromas prastas darbas, po kazkiek laiko meisteris liktu be klijenturos ir gurgiantis skrandis butu gera motyvacija uzsiauginti viena desne ranka :D

Tiesa, skaiciau jog RVS priedu yra ir siurbliam kuro, tipo jei kasnors ten padile, uzaugina metalo keramikos sluoksni... Gal verta pabandyti, nekarve kainuoja..

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį

Tiesa, skaiciau jog RVS priedu yra ir siurbliam kuro, tipo jei kasnors ten padile, uzaugina metalo keramikos sluoksni... Gal verta pabandyti, nekarve kainuoja..
[/quote]
As susipyles esu sita http://xado.lt/automobiline-chemija/metalo-kondicionieriai/atominis-metalo-kondicionierius-xado-maximum-1-stage net nezinau ar kas labai pasikeite.Siaip tepali neryja ant matuokles vienodas kiekis.Gal tai priedo deka taip yra.Poto nera jokiu dumu net ir gerokai uzminus pedala.Supyliau ir i baka xado prieda.Isvazinejau su juo baka.Irgi kazkokiu stebuklu neivyko.Sunku ka ir pasakyt apie tuos priedus.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
tie priedai stebuklu nepadarys bet profilaktiskai manau sveika susipilt ,gal sakau maziau dyla viskas paskui

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
tie priedai stebuklu nepadarys bet profilaktiskai manau sveika susipilt ,gal sakau maziau dyla viskas paskui
bent vienas tai supranta :H, kad jokie priedai neatgamins jokių nusidėvėjimų, nebent užkirs kelią tolesniam intensyviam dėvėjimuisi.

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
su tais purkstukais istorija buvo su 5 cil,v6 purkstukai irgi turi dirbti tokiu paciu principu(jei klystu pataisykit),tai paaiskink tada kodel taip negali buti? juk siurbliui reik daugiau pasisukt kad uzpompuot pernaujo(cia tik mano teorija)zinant kaip v6 siurblys jautrus betkokiems kuro nutekejimams tai mano galva lb tiketina,vien tik griztamo slangeles pakeitus,masinos gali nebeuzvest(kalbu apie v6 2.5tdi) :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 05, 08:46:06 sukūrė WIPas »

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
su tais purkstukais istorija buvo su 5 cil,v6 purkstukai irgi turi dirbti tokiu paciu principu(jei klystu pataisykit),tai paaiskink tada kodel taip negali buti? juk siurbliui reik daugiau pasisukt kad uzpompuot pernaujo(cia tik mano teorija)zinant kaip v6 siurblys jautrus betkokiems kuro nutekejimams tai mano galva lb tiketina,vien tik griztamo slangeles pakeitus,masinos gali nebeuzvest(kalbu apie v6 2.5tdi) :-]

Del griztamo slangeles, pas mane leidzia jau keli menesiai, laukiu siltesniu oru, kad susitvarkyti. A4 2,5tdi 132kw, AKE. Vedesi prie -20 be jokiu problemu. Tai tik pliotkai, kad v6 siurblys jautrus betkokiems nutekejimams. :goodboy:

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
Del griztamo slangeles, pas mane leidzia jau keli menesiai, laukiu siltesniu oru, kad susitvarkyti. A4 2,5tdi 132kw, AKE. Vedesi prie -20 be jokiu problemu. Tai tik pliotkai, kad v6 siurblys jautrus betkokiems nutekejimams. :goodboy:

negaleciau sakyt kad pliotkai,as kai pasikeiciau visas slangeles nezinodamas to teko masina ant buksyro uztraukt :-] dabar nesenai teko vel keist pora slanguciu tai sukiau ilgai starteriu kol uzgriebe,nzn gal mano siurblys pavarges ar kas bet prie visu salciu uzsivede kaip priklauso :think:

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
situacija vel ta pati ryte vel as savo tranto nebeuzkuriau..... :-{ turbut bus nutemptas i audi centra nes jau nebezinau kur kreiptis gedimui nustatyti ir svarbiausei pasalinti visiems laikams ne vienai dienai :-{

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
parasyk butinai koki gedima atras (+)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
parasyk butinai koki gedima atras (+)
butinai (+)

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
butinai (+)
Ir kaina :). Nes as irgi ja nebezinau ka daryt. Reik laukt algos ir vezt kur nors pas rimtus meistrus.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
man cia dar pasiule kreiptis pas kazkoki meistra maisiogalos 9a vilniuje kazkur netoli kalvaryju g. sake geras meistras tai gal pabandysiu jei ne tik audicentras liks nes daugiau nervu neliko....ir nusibodo tie meistru speliojimai ale tas....ale anas.....nieko konkretaus....:-{ lig tureciau kokia 2015m masina kurios dar niekas nemates stebuklas bl....:-{

Neprisijungęs thoughtful

• Žiūrėti profilį
man cia dar pasiule kreiptis pas kazkoki meistra maisiogalos 9a vilniuje kazkur netoli kalvaryju g. sake geras meistras tai gal pabandysiu jei ne tik audicentras liks nes daugiau nervu neliko....ir nusibodo tie meistru speliojimai ale tas....ale anas.....nieko konkretaus....:-{ lig tureciau kokia 2015m masina kurios dar niekas nemates stebuklas bl....:-{
Pritariu. Su tais speliojimais as jau vos ne visa varykli perrinkau...

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Kažkaip keistai čia pas jus, o ar audi centras padės šiuo klausimu įdomu. Tomcikas ir siurblį restauravo ir vos ne plundžerius keist buvo sumastęs, o bėda labai paprasta rasta ir jau susitvarkė :)
Pas mane niekad nebuvo bėdų su užkurimu, tik dabar šalta sunkiai kuriasi, kartais ir patrajilina prie didelių šalčių, žvakė gal viena-dvi dirba arba jau kompresija silpna, šalta šviesiai melsvai padūmina. Pirmoj vietoj starterį tvarkysiu, 2-rudeniop žvakes reiks keist tuo pačiu kompresiją patikrint, jei dar bus blogai kažkas, purkštukus ant stendo ar nemyža ir viskas, nelabai matau prie ko dar reiktų kibt šiuo klausimu.
Yra buvęs atvejis, kad žiemą niekaip negalėjo užkurt, atjungėm žvakių pypkes ir viskas ok užsikūrė, o prieš tai ir krokodilus bandė ir akumą keist.
Čia reiktų nuvaryt į servisą ar pas meistriuką kuris netingės žaist, o rast tokį manau sunkoka

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Kažkaip keistai čia pas jus, o ar audi centras padės šiuo klausimu įdomu. Tomcikas ir siurblį restauravo ir vos ne plundžerius keist buvo sumastęs, o bėda labai paprasta rasta ir jau susitvarkė :)
Pas mane niekad nebuvo bėdų su užkurimu, tik dabar šalta sunkiai kuriasi, kartais ir patrajilina prie didelių šalčių, žvakė gal viena-dvi dirba arba jau kompresija silpna, šalta šviesiai melsvai padūmina. Pirmoj vietoj starterį tvarkysiu, 2-rudeniop žvakes reiks keist tuo pačiu kompresiją patikrint, jei dar bus blogai kažkas, purkštukus ant stendo ar nemyža ir viskas, nelabai matau prie ko dar reiktų kibt šiuo klausimu.
Yra buvęs atvejis, kad žiemą niekaip negalėjo užkurt, atjungėm žvakių pypkes ir viskas ok užsikūrė, o prieš tai ir krokodilus bandė ir akumą keist.
Čia reiktų nuvaryt į servisą ar pas meistriuką kuris netingės žaist, o rast tokį manau sunkoka
prie ko cia tie purkstukai? viena diena ji uzsikure is puses abaroto ir be dumu,kita diena uzsikure bet trajilina biski,triacia diena ji neuzsikure vapsce....ketvirta diena vel viskas super...purkstukai cia neprie ko.....o ka gali padeti zvakiu atjungymas?