Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5 TDI 132kw AKE Sunkiai kuriasi ziema ryte  (Skaityta 47364 kartus)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
"C" cia originalus o "CX" cia jau skaitosi restauruotas gamykloje

Kai siurblys buvo nuveztas tvarkyti i Mazeikius, tai meistras ir sake, kad jau tvarkyta elektrine dalis.
Kiek teko skaityti tavo postu forume, tai matosi kad neblogai rauki siuose dalykuose. Kaip manai, ar cia tam plunzeliui kaput, ar dar kas gali buti su kompais negerai? Nes jau kaip minejau anksciau, suputus cipuota softa kuro norma nepadideja. Laikant gaza dugnais buna 32-34ml, bet ijungus laisva begi pries sukant posuki ir uzspaudus gaza dugnais kuro norma pakyla virs 40ml ir laikant toliau gazas dugnas ji vel krenta :-/

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Kai siurblys buvo nuveztas tvarkyti i Mazeikius, tai meistras ir sake, kad jau tvarkyta elektrine dalis.
Kiek teko skaityti tavo postu forume, tai matosi kad neblogai rauki siuose dalykuose. Kaip manai, ar cia tam plunzeliui kaput, ar dar kas gali buti su kompais negerai? Nes jau kaip minejau anksciau, suputus cipuota softa kuro norma nepadideja. Laikant gaza dugnais buna 32-34ml, bet ijungus laisva begi pries sukant posuki ir uzspaudus gaza dugnais kuro norma pakyla virs 40ml ir laikant toliau gazas dugnas ji vel krenta :-/

nes maniske perdaryta is automato i mechanika ir meta ABS klaida

Variklio kompas kaip mechano sukoduotas? Eini į 6789 grupes, nepamenu tiksliai kuri, ten bus driver request IQ, torque limiter IQ, smoke limiter IQ, ir dar keletas, nedažnai tenka tuos kanalus žiūrėt, tai nepamenu. Šiaip jei turi galimybę padaryk tų kanalų log'a. Arba susižiūrėk kuris rodo tiek pat, kiek yra IQ

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
nes maniske perdaryta is automato i mechanika ir meta ABS klaida

Variklio kompas kaip mechano sukoduotas? Eini į 6789 grupes, nepamenu tiksliai kuri, ten bus driver request IQ, torque limiter IQ, smoke limiter IQ, ir dar keletas, nedažnai tenka tuos kanalus žiūrėt, tai nepamenu. Šiaip jei turi galimybę padaryk tų kanalų log'a. Arba susižiūrėk kuris rodo tiek pat, kiek yra IQ

Pirmadieni leksiu, kad visa tai suziuretu. Dekui uz info (h)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
as dabar pabandziau kurti po nakties tai uzsikure,bet kazkaip keistokai is pat pradziu ismete melinu dumu ir kazkaip pasikalatojo kokias 5sek. lyg koks cilindras vienas nedadirbtu,o paskui viskas ciki ir trauka ir jokio  dumo ;) tai dabar galvoju gal kokios zvakes nedasildo? ar tas purkstukas su laidu gal suda mala? tik keista,kad viskas po remonto tas islindo :think: nes pries tai viskas ciki buvo su kurimusi saltam varikliui iskart svarei dirbdavo, o gal kur ora biski gaudo net nezinau ka dabar tikrint ir nuo ko pradet :think:

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Turiu dar toki klausima del to kurimusi ant salto,kad jis kalatojasi ir trajilina,gal man tas meistriukas ant kokio davyklio fiskes neuzmove?ir kur tas davyklis stovi kur atsako uz pakaitinimo zvakiu darba?gal man tiesiog nesildo zvakes?nes uzkurus po keliu min.darbo varyklis dirba kuo puikiausei ir kuresi is puses abaroto...

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Turiu dar toki klausima del to kurimusi ant salto,kad jis kalatojasi ir trajilina,gal man tas meistriukas ant kokio davyklio fiskes neuzmove?ir kur tas davyklis stovi kur atsako uz pakaitinimo zvakiu darba?gal man tiesiog nesildo zvakes?nes uzkurus po keliu min.darbo varyklis dirba kuo puikiausei ir kuresi is puses abaroto...

Pas mane tas pats ir manau, kad tai del vienos neveikencios zvakes. Zinau kad ji bloga, bet neissisuka. Tad pasitikrink jas dar karta

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats ir manau, kad tai del vienos neveikencios zvakes. Zinau kad ji bloga, bet neissisuka. Tad pasitikrink jas dar karta
tai cia aisku bus patikrinta,tik keista,kad va taip staiga nuduso tos zvakes ipac po to remontuoto siurblio :think: man tiesiog persasi mintis,kad tas meistriukas ko nebutu pridarias :think:

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
tai cia aisku bus patikrinta,tik keista,kad va taip staiga nuduso tos zvakes ipac po to remontuoto siurblio :think: man tiesiog persasi mintis,kad tas meistriukas ko nebutu pridarias :think:

Va ir turi meistriukas pastovu klienta :-]

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
nes jis man dar toki finta padare :A kai pasiemiau masina viskas kaip ir gerai buvo kol nepravaziavau kelis km.pradejo masina trukcioti ir kaskaip saliarka pradejo smirdeti,tai sustojau atidariau kapota ir pamaciau nekoki vaizdeli :A visas varyklis apsipyles saliara,tas by....neuzsuko 2 cilindro purkstuko vamzdeli iki galo atsileido ir pradejo man kura varyti bl....gerai,kad raktas buvo uzsukau...tai man nieko keisto nebus jei jis kokio daviklio fiskute galejo pamirst uzmaut,ar gal koki degima nureguliavo :think: bet trauka kaip ir pries remonta gera....tik tas purtimasis ir dumijimas tik uzkurus.... :-{

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Va ir turi meistriukas pastovu klienta :-]
man jau nejuokinga :-{ rankas tokiems tik nusukt...

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
man jau nejuokinga :-{ rankas tokiems tik nusukt...

Nesiparink, nes nuo to geriau nebus.

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Nesiparink, nes nuo to geriau nebus.
cia tu teisus ;) tik norisi sumokejus pinigus gauti rezultata arba moketi tam kuris padaro gerai neeksperementuodamas ;)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
cia tu teisus ;) tik norisi sumokejus pinigus gauti rezultata arba moketi tam kuris padaro gerai neeksperementuodamas ;)

Noretusi, bet ne visada taip buna... Suremontavo siurbli, o pasirodo ne jame beda buvo, reikia kompa perprogramuoti, bet jis napasiduoda tam. Tai va ir raganeju dabar, nes b... zino ka daryti. Va cia va tai beda , tai ne pas tave :-]

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Noretusi, bet ne visada taip buna... Suremontavo siurbli, o pasirodo ne jame beda buvo, reikia kompa perprogramuoti, bet jis napasiduoda tam. Tai va ir raganeju dabar, nes b... zino ka daryti. Va cia va tai beda , tai ne pas tave :-]
na uzuojauta....,bet neaisku dar kas pas mane :D o tu nezinai diagnostika ka gali paroditi del to kurimosi?nes atvaziuosi su silta masina o tada buna viskas ciki?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
na uzuojauta....,bet neaisku dar kas pas mane :D o tu nezinai diagnostika ka gali paroditi del to kurimosi?nes atvaziuosi su silta masina o tada buna viskas ciki?

Zvakes pradziai pasitikrink ;)

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu ir as panasia beda.2001m. 2.5 d 132kw Masina stovi garaze, kuriame per salcius ir veja buvo apie -7/8.Veliau prie darbo, per visa diena. Tas kurimas saltos kazkoks keistas, reik jai padet truputi su starteriu.Nera to svaraus uzsikurimo.Jei atleidi rakteli, tai ji pasikuria, bet burbuliuodama keleta sekundziu.Tuo metu vercia pilkus dumus, atrodytu, kad kuro perpiltu.Po kelliu sekundziu viskas issilygina ir tampa tvarkingas darbas, be jokiu dumu, net gerai pergazavus.Zvakes pakeiciau, filtras irgi naujas.Jei uzgesini ir vel kuri, tad uzsikuria idealiai.Ir siaip silta kuriasi be problemu.Bet tas rytinis kurimas prie minusiuko kazkoks keistas.As ja turiu neseniai, tai pirmi salciai buvo.Nezinau kaip ji elgesi pries tai.Gal koks temperaturinis grybauja, labai uzriebina misini?Akumas irgi naujas 3men.jam.Ir nezinau ar normalu, bet kai gerai nuspaudi gaziuka, masina trukteli gerai, bet pasigirsta toks astrus garsas, kaip butu ankstyvas degimas.Neiskart, tik kai labiau apsukos sukyla.Ar turi taip buti?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 02, 19:40:54 sukūrė Ramunas23 »

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Jei atleidi rakteli, tai ji pasikuria, bet burbuliuodama keleta sekundziu.Tuo metu vercia pilkus dumus, atrodytu, kad kuro perpiltu.

Cia ne kura perpila,o keli cilindrai dar buna neuzsikure ir ju saliarka dumija ikaitusi,paskui pagauna visi cilindrai ir issilygina.

Neprisijungęs Ramunas23

• Žiūrėti profilį
Cia ne kura perpila,o keli cilindrai dar buna neuzsikure ir ju saliarka dumija ikaitusi,paskui pagauna visi cilindrai ir issilygina.
O kas gali itakot ne visu darba, zvakes visos naujos susuktos.Purkstukai?

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Purkstukai,kompresija,gal siurblys...

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Purkstukai,kompresija,gal siurblys...
na jei taip tai tokius gedimus su diagnostika pamatysi?

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
be to mano manimu jei butu purkstukai ar kompresija tuo labiau,tai ji ir salta ir silta suda maltu nemanau,kad biski padirbus varikliui susitvarko purkstuko mizymas ar tuo labiau atsiranda kopresija ar as klystu?

Neprisijungęs Ramunas23

• Žiūrėti profilį
be to mano manimu jei butu purkstukai ar kompresija tuo labiau,tai ji ir salta ir silta suda maltu nemanau,kad biski padirbus varikliui susitvarko purkstuko mizymas ar tuo labiau atsiranda kopresija ar as klystu?
Va tas ir nervinalabiausiai, kodel padirbus kelias sekundes ji toliau kursis kaip laikrodukas, kad ir po pusvalandzio ar poros valandu.Reik pilnai jai atsalti, kad pasireikstu tokie simptomai.Butu benzas, tai labai nestu i temperaturini.Reiks ji ryte atjungti ir kurt, jei bus ok, tai valio, o jei ne, tai lauksim vasaros :)

Neprisijungęs Norbertas

• Žiūrėti profilį
Va tas ir nervinalabiausiai, kodel padirbus kelias sekundes ji toliau kursis kaip laikrodukas, kad ir po pusvalandzio ar poros valandu.Reik pilnai jai atsalti, kad pasireikstu tokie simptomai.Butu benzas, tai labai nestu i temperaturini.Reiks ji ryte atjungti ir kurt, jei bus ok, tai valio, o jei ne, tai lauksim vasaros :)o kur tas daviklis randasi gal kas gali foto imest?

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Ka gi...Pasikeiciau as siurbli pas save (110kw AFB) ir nifiga kurtis geriau nepradejo. Viskas tas pats...Jau nebeturiu minciu kas blogai. Zvakes keistos, purkstukai tikrinti, siurblys keistas, kuro filtras keistas...Viskas keista, o ant salto labai sudinai vedasi...P...dec kazkoks tai (!?)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ka gi...Pasikeiciau as siurbli pas save (110kw AFB) ir nifiga kurtis geriau nepradejo. Viskas tas pats...Jau nebeturiu minciu kas blogai. Zvakes keistos, purkstukai tikrinti, siurblys keistas, kuro filtras keistas...Viskas keista, o ant salto labai sudinai vedasi...P...dec kazkoks tai (!?)

Nebus kaip cia forume, viska dare , bet salta nedirba , dumija, o tik paskui paraso, kad kompresija 15.