Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mobilūs telefonai ir jų peripetijos  (Skaityta 755146 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Viber pamėgink
jai skypes nepaveza viber ir nepavez
o is tikro jai nori turet normalu telefona tai tik iphone

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
kazko ir as linksti link blacberry, bajorai, kiek zinau tu blackberrius eksloatuoji. kaip batarkes ju?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta Blackberry fanams :D
http://www.gizmodo.co.uk/2012/10/be-nice-to-your-sad-friends-with-blackberries/

ir pradekit skirt telefonus nuo smartphone. Blackberry tai kazkoks nesusipratimas esantis per viduri.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Uzuojauta Blackberry fanams :D
http://www.gizmodo.co.uk/2012/10/be-nice-to-your-sad-friends-with-blackberries/

ir pradekit skirt telefonus nuo smartphone. Blackberry tai kazkoks nesusipratimas esantis per viduri.

Antrą savaitę naudoju, gavau darbinį naują BB 8520. Kol kas galiu teigti, jog tai vienas patogiausių darbui ragelių (drįsčiau teigti ir apie kitus analogiškus BB), aišku nuo nokia perlipus buvo neįprasta, nes tai buvo pirma pažintis su BB, bet turbūt jokiu būdu nesirinkčiau darbui tapšnoklio, ne kai reikia greitai pasinaudoti - swipe swipe... ir nepavyksta taip greit. Pramogauti su tapšnokliais tikrai smagu, bet ne darbas su jais, kai reikia dažniau paskambinti, peržiūrėti ar atraštyti laišką...

p.s. teisingam suvokimui, asmeninį-pramoginį turiu Huawei u8800pro.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 22, 22:12:44 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kazko ir as linksti link blacberry, bajorai, kiek zinau tu blackberrius eksloatuoji. kaip batarkes ju?
Skaičiuoju kiek ju turejau... gal 4-5 pats praleidau per eile metu
Nupirkti darbui ir kolegoms.
Be lietimui jautraus ekrano laiko 3-8 dienas (pagal modeli), niekada nestringa, tiesiog ijungi ir .... po eiles metu pasikeiti i kita ir vel ijungi.... ir... iki begalybes.
Darbui nuostabus, paprastas ir labai patikimas telefonas.
Zaidimui, apssams, pramogom nera tinkams telefonas - kam ko reikia, tas ta perka.
Meniu ju kiek savotiskas, jei cia zmones kelia prioritetus (giliai landzioti po telefono smegenis) gali ir nepatikti.

Ai ir dar... zmones kurie dirba prie telefonu, imkime bet kuri tinkla - faktiskai visi naudoja BB nors rinktis gali bet ka. Manau ne seip.
Minusas: reiks uzsakyti BB plana papildomai, kad veiktu pastas (kas yra nuostabiai suderinama), taciau yra tame pliusas, nes neto duomenu naudoja ~5 kartus maziau nei iprastas internetas.

Zodziu, ne visiems tokie telefonai tiko, tinka ir tiks. Man kone idealiausias telefonas, o tais smartfonais lai kiti megaujasi.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ir aciu dievui toks nuostabus dalykas yra. Visai tupa plyta telefonas netinka, smarfonus palikime ir atitinkamai publikai.
Yra pakankamai saugus, stabilus, patikimas, neluztantis protu telefonas, kurio galima tiketi ir pasitiketi. Tai nuostabu kad yra vidurys ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
BB 8520
yra du pirkti telefonai, tad turiu nuomone apie juos. Vadinkime ji tiesiog rageliu... jis senas, paprastas ir is pigios serijos telefonas. Kazko tiketis tikrai neverta (y)

• Žiūrėti profilį
tai kad neaukštos jis klasės ir pats supratau :D mūsų darbe taip jau išskirstytos kastos... :D vadybininkai ir daug maž kas tame lygmenyje - curve, o jau vadai vadukai ir vadovėliai - bold (9xxx) :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kas iznot kokai programele kad skaiciuotu MB? turiu nemokama tik 1gb, o tele2ske neteikai toksio paslaugos kaip 1gb pasibaigimo proga uzkaltu limita.. nesinori uz 1mb/50 ct primoket :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
As turiu irgi BB 9780 darbini - nu email patikrint ir atrasyt tai ok ir baterija laiko amzinybe, bet daugiau niekam tikes daiktas - nei internete panarsysi, nei ka irasysi. As daugiau savo asmenini HTC naudoju darbui nei ta BB.

Naujesni BB jau ir ant baterijos chalturint pradejo, vos 2-3 dienas belaiko.

Kiekvienam pagal poreikius, del manes nors ir 3310 nokias pirkit.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kas iznot kokai programele kad skaiciuotu MB? turiu nemokama tik 1gb, o tele2ske neteikai toksio paslaugos kaip 1gb pasibaigimo proga uzkaltu limita.. nesinori uz 1mb/50 ct primoket :)
noreciau paziureti kaip BB ta 1GB išnaršai  :goodboy:

Orzo, man ir vienodai kas ką turi, naudoja. Tik čia kalbame apie nuomones, tad ją ir pateikiu. Batarkė nelaiko su Torch 9810 modeliu, tiksliau tik 2-3 dienas kaip ir sakai, taciau nulipkime i paprastesnio ekrano segmenta, rasime savaite darbo laiko. Uz patogumus, malonumus mokamame, o gal yra koks smarfonas kuris laiko savaite naudojantis juo? Abejoju.

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
sveiki, reik patarimo. biudžete  numatyta 800-1000 lt.. norai tokie, kad būtų galima normaliai naršyti internete, kad galėčiau juo naudotis ir per wifi, skype nėra būtinybės, bet būtų gerai ir viskas. Įmanoma?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
4 arba 4s  :D

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
nea  (-) :) yra galimybė rinktis tarp samsung, sony.. nokia galbūt.. :V

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
4 arba 4s  :D
A tau panasu kad I toki maza ekrana akis uzraukus patogu narsyt ? po ineterneta ? minimum 4" turi but.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
nea  (-) :) yra galimybė rinktis tarp samsung, sony.. nokia galbūt.. :V
nu jau jai is situ tai gal samsungas

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
samsungu daug, ar imti tą kuris kainuoja apie 900? :V jau matau, kad patarimas bent 4", ačiū  (y)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
4 arba 4,3" didesni jau nelabai bent man i delna lipa :) bet jeigu tavo ranka didele tai gal patogiai stovi :) As pats naudoju xperia s ;) dar nepasenes nes gaus ir naujausia android atnaujinima JB.

• Žiūrėti profilį
Ar yra forumiečių (būtų geriau vilniečių) galinčių pagelbėti su Android operacinės perrašymu? šiek tiek suprantu, esu update'inęs kažkada ankstesniam rageliui, bet dabar noriu dabartiniam iš GingerBread (2.3.5) atsinaujinti į IceCreamSandwich (4.0). Yra androidmanijoj bronxitas instrukcija, tačiau mano ragelis jai nepaklusta, arba kažką netaip darau.
Help, ir galima jau į PM ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
Ar yra forumiečių (būtų geriau vilniečių) galinčių pagelbėti su Android operacinės perrašymu? šiek tiek suprantu, esu update'inęs kažkada ankstesniam rageliui, bet dabar noriu dabartiniam iš GingerBread (2.3.5) atsinaujinti į IceCreamSandwich (4.0). Yra androidmanijoj bronxitas instrukcija, tačiau mano ragelis jai nepaklusta, arba kažką netaip darau.
Help, ir galima jau į PM ;)
tai parasyk koks ragelis :) gal sugebesim padet kaip nors.

• Žiūrėti profilį
tai parasyk koks ragelis :) gal sugebesim padet kaip nors.

Huawei U8800Pro.

androidmanijos diskusija-instrukcija:
http://www.androidmanija.lt/forum/viewtopic.php?f=36&t=6035&sid=031d46be7e2d7e43d7c0e5123e57f085

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Turit gal kas nokia E6-00 ? Nebuvo problemų dėl jo spartos? Po udate'tinimo pradėjo žymiai lėčiau suktis (arba toks sutapimas)  :V

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
uz kiek siuo metu gaima paimti nauja galaxy S3, ?

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
sveiki, reik patarimo. biudžete  numatyta 800-1000 lt.. norai tokie, kad būtų galima normaliai naršyti internete, kad galėčiau juo naudotis ir per wifi, skype nėra būtinybės, bet būtų gerai ir viskas. Įmanoma?
na, pasirinktas s2, su sąlyga, kad pavyko sutilpti į 1000 lt  :)