Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi from Norway  (Skaityta 533968 kartus)

Neprisijungęs snerkius

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi from Norway
« Atsakymas #1000: 2011 Gruodžio 17, 19:04:45 »
pas mane ilgalaike darbo sutartis, tai ir idomu ar galiu cia vazineti nors kiek su lt numeriais ar ne.

o tai tiesiog neina su darbdaviu susitart kad jis tau kontrakta parasytu vienu metu ? ir vazineji sau su masina su lt numeriais , paskui vel pratesia ir sau varineji davolnas
susitarti galima butu be problemu, bet jei muitinei ar kur kitur mane patikrintu per kompa tai tada jau ragai.  geriau taip nerizikuoti nes baudos fantastiskos :-]

Neprisijungęs Martcius

• Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1001: 2011 Gruodžio 17, 19:07:44 »
taigi muitine mato pagal asmens numeri, kiek ilgai cia jau esi. kontraktu perrasinejimas neissigelbejimas...

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1002: 2011 Gruodžio 24, 20:32:20 »
Pusiaunakčio tyla,
Tik šerkšnas krenta.
Kažkur žvaigždynų
Mirgantis lietus.
Išeikim į Kalėdų naktį,
išeikim į Naujus Metus.
Tegul jie bus
Ir saulėti, ir šviesūs,
Šakelėj eglės vasaros dainuos.
Tegul atneš
Ko metų metais ieškom
Ir laimė mus lydės
Visuos keliuos.
Linksmų šv.Kalėdų  :)

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1003: 2011 Gruodžio 24, 20:56:37 »
nu prasmukau siena, pasirodo visi svencia :D as jau svedijoj, ryt i kelta :)

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1004: 2011 Gruodžio 24, 23:05:39 »
nu prasmukau siena, pasirodo visi svencia :D as jau svedijoj, ryt i kelta :)

o kaip tau gerai, as sianakt nakti irgi jau vaziuosiu i stokholma, susitariau su muitine, tai galiu drasiai lekt per siena  :D

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1005: 2011 Gruodžio 24, 23:18:28 »
Eglutės skarotos
Miške jau nėra,
Išsivežė dėdė
Su Audi nauja   <o> <o> (f) o_o  (r) ;)  Linsmu svenciu linki Panevezio Audiklubo kolektyvas  :)

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1006: 2011 Gruodžio 26, 13:20:24 »

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1007: 2011 Gruodžio 27, 14:15:17 »
Lietuva manes tikrai pasiilgo, tik ikeliau koja i ja  :D

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1008: 2011 Gruodžio 27, 14:22:43 »

geras  :-]

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1009: 2011 Gruodžio 27, 16:09:47 »

geras  :-]
Na reikia truputi ir LT paremti :)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1010: 2011 Gruodžio 27, 21:13:48 »
Tai visgi pagavo :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1011: 2011 Gruodžio 27, 21:15:32 »
Tai visgi pagavo :D
aha iskart, kai vapsva prie medaus prikibo  :G

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1012: 2011 Gruodžio 27, 21:16:28 »
del ko cia?

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1013: 2011 Gruodžio 27, 21:29:11 »
norgei puse metu pravazinejau ir tik karta per reida tesustabde. o lt tik gryzau tai 3 kartus per diena teko pabendraut su pareigunais :s turbut nujaucia jie ka is norges gryztam ir prie piniga esam :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1014: 2011 Gruodžio 27, 21:46:53 »
Kolegos, atsibodusi tema, bet visgi dėl lt mašinų Norvegijoje. Jei aš oficialiai įsidarbinu NO, o mano žmona nedirba ir namie vaiką augina, ar galima rasti kažkokią landą ir su lt numeriais tenai trintis. Esmė, kad šiandien gavau gan solidų pasiūlymą, tai dabar stipriai svarstomas išsikėlimo klausimas su visa šeimyna.

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1015: 2011 Gruodžio 27, 23:00:53 »
Kolegos, atsibodusi tema, bet visgi dėl lt mašinų Norvegijoje. Jei aš oficialiai įsidarbinu NO, o mano žmona nedirba ir namie vaiką augina, ar galima rasti kažkokią landą ir su lt numeriais tenai trintis. Esmė, kad šiandien gavau gan solidų pasiūlymą, tai dabar stipriai svarstomas išsikėlimo klausimas su visa šeimyna.
Galima butu jei tu dirbtum norgej o zmona su vaiku butu lietuvoje ir daznai gryzinetum namo ju aplankyti :)

Neprisijungęs Evaldas 2,7tdi

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1016: 2011 Gruodžio 27, 23:02:18 »
nzn ar cia teisybe ar ne bet domejausi siuo klausimu ir man pasake , kad is savo savivaldybes t,y mazeikiu turi isiimti pazyma, kad turi nepilnameti vaika lietuvoje. todel daznai turi vazinetis i lt todel reikalingas automobilis su lietuviskais numeriais...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1017: 2011 Gruodžio 27, 23:06:45 »
Galima butu jei tu dirbtum norgej o zmona su vaiku butu lietuvoje ir daznai gryzinetum namo ju aplankyti :)

O tai kaip patikrins jie, ar šeima LT, ar NO? Va o su ta pažyma jau įdomiau, reiks pasidomėti.

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1018: 2011 Gruodžio 27, 23:11:47 »

O tai kaip patikrins jie, ar šeima LT, ar NO? Va o su ta pažyma jau įdomiau, reiks pasidomėti.
Turesi irodyti popieriais, zodziu bus daug popierizmo, geriau pirk masina norgei arba persiregistruok ten

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1019: 2011 Gruodžio 27, 23:14:50 »
Bijau pagalvoti apie persiregistravimus... Dar mintys sukasi važiuoti tenai su kokia auto, ant kurios vokiški nr ir kuri ant kokio vokiečio kaba. Tipo burti,kad varau mašiną šiaip pardavimui ar kažką tokio :V Na bet tikiu, kad lietuvaičiai jau viską apgalvoję, jei būtų taip paprasta, tai seniai pramušę būtų :V

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1020: 2011 Gruodžio 27, 23:20:49 »
Bijau pagalvoti apie persiregistravimus... Dar mintys sukasi važiuoti tenai su kokia auto, ant kurios vokiški nr ir kuri ant kokio vokiečio kaba. Tipo burti,kad varau mašiną šiaip pardavimui ar kažką tokio :V Na bet tikiu, kad lietuvaičiai jau viską apgalvoję, jei būtų taip paprasta, tai seniai pramušę būtų :V
Yra tik dvi galimybes jei nori vazinet su lt registruota auto: 1. jei turi zmona ir vaika lt, 2. jei turi laikina kontrakta ne ilgiau  kaip vieneri metai.  ir viskas. Pats buvau preita savaite nuvares i toll dramene. tai paaiskino, db perregistruosiu savo masiniuka, nes baudos tai nesveikos jei pagautu. ir tai sake jog db kazkaip labiau pradejo gaudyti masinas su kitu valstybiu numeriais. geriau nerizikuot.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1021: 2011 Gruodžio 27, 23:24:02 »
Na jei jau tektų registruoti auto ant NO numerių, tai ant savo nekabinčiau, geriau jau imti kokią apynaują, kad po to keisti nereiktų. Dar ir šiaip neaišku, kas ir kaip, bet anketą jau nusiunčiau, iškart po naujų pokalbis. Galvoju, kur čia tos norvegų kalbos pasimokyti, būtų gerai kažkokius pradmenis turėti. Buvau prieš visus išvažiavimus, bet kai tokias sąlygas pasiūlė, tai nejučia su šeima susimąstėm, kad gal vertėtų pabandyti :V

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1022: 2011 Gruodžio 27, 23:26:34 »
Na jei jau tektų registruoti auto ant NO numerių, tai ant savo nekabinčiau, geriau jau imti kokią apynaują, kad po to keisti nereiktų. Dar ir šiaip neaišku, kas ir kaip, bet anketą jau nusiunčiau, iškart po naujų pokalbis. Galvoju, kur čia tos norvegų kalbos pasimokyti, būtų gerai kažkokius pradmenis turėti. Buvau prieš visus išvažiavimus, bet kai tokias sąlygas pasiūlė, tai nejučia su šeima susimąstėm, kad gal vertėtų pabandyti :V
ten masinu kainos tai nesveikos  :D  as zinau kad kongsberg mieste norvegu kursai prasideda po nauju metu

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1023: 2011 Gruodžio 27, 23:28:26 »
Gal pigiau pirkti pas vokietį ir registruoti pačiam? Man snukis atvipo, kai vasarą pas draugą Osle buvau. Už tokį juokingą remontą ford mondeo mokėjo 19000kr ir tris savaites tvarkė, kur LT būtų per dieną sutvarkę ir man štuką nulupę :)

Neprisijungęs snerkius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1024: 2011 Gruodžio 27, 23:32:40 »
Gal pigiau pirkti pas vokietį ir registruoti pačiam? Man snukis atvipo, kai vasarą pas draugą Osle buvau. Už tokį juokingą remontą ford mondeo mokėjo 19000kr ir tris savaites tvarkė, kur LT būtų per dieną sutvarkę ir man štuką nulupę :)
ziurint kokia auto pirksi, jei geru metu, plius galingas variklis tai neapsimoka, as savo a3 2004 metu registruosiu tai man dar apie 23 stukes litu reikes sumoket :-] cia gali pasiskaiciuot http://www.toll.no/templates_TAD/RegistrationTax.aspx?id=79&epslanguage=en
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 27, 23:39:18 sukūrė snerkius »