Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1802471 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1675: 2008 Sausio 19, 20:47:13 »
nenusikalbam ;)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1676: 2008 Sausio 19, 23:49:13 »
Ne tokiu metu masinos,kad kompais pasitiket,pas mane kartais ir rodo lyg su golfiu vaziuociau...  :-],o del tu apskaiciavimu kompiuterio formules geriau neisradinet.... :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1677: 2008 Sausio 19, 23:51:00 »
rodo jie +- gerai, plius yra nustatymai jo apytikslei reiksmei tiek i +% tiek ir i -% bet pradziai reikia aplamai suprasti kaip anas veikia, nuo ko ir t.t. o ne prisimastyti savo ismanymu ir jais klaidinti zmones :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1678: 2008 Sausio 20, 00:02:48 »
Egis  ;) del tavo visu nesikurimo priezasciu tikrai buvo kaltas neteisingai ystatytas siurbliukas?man ydomu,nes pats nezinau ar gerai ystaciau,nes nenoriu rizikuot iki galo benzina isvazinet..

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1679: 2008 Sausio 20, 00:04:52 »
Nu as butent apie tai.. :D (y)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1680: 2008 Sausio 20, 01:14:31 »
o kiek km galima pravaziuoti kai uzsidega borto kompe kad benzinas eina i pabaiga? :)
p.s zinau kad siurbliui nesveika kai bake mazai kuro.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1681: 2008 Sausio 20, 01:50:34 »
iki 100km bet iki reiskia super taupiu riezimu ir tai ne visoms auto.

O siurblio idejimas ioms auto labai svarbus, negi nori kad butu toks nekaltas nuotykis kai ties puse baku benzino pasibaigia kuras :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1682: 2008 Sausio 20, 11:02:40 »
buvau cia kaune dienele, tai buvau su arunu susitikes, nu pas ji ten apie masina nieko nerasysiu, nes ten kosminis laivas turbut daugiau, siaip zmogus turbut kad pinigai nepelytu prisidejo aparaturu ir siaip beleko, kad tik daugiau litu isleist  :-] bet siaip tai aisku superine audine, mazai tokiu pasitaiko  (o) (o) (o) nors pas ji ir a8, bet man nelabai aktuali ji buvo, nes net is toli nera ka lygint su manaja.
Taigi, o va susitikus su maxtor, tai pas ana jau buvo ka lygint, metai panasus  (+) Siaip kilometru prasukus maziau jauciu ant kokiu 50stuku pas ji, nes matosi is salono kazkiek kad graziau islaikytas, gal net tikra rida rodo pas ji 180stuku  :O tai vo, tik sake kad bajoras jam padejo pirkti masina kazkiek, taigi idomu ka bajoras mano, ar nepastebejo, apie ta svilpimo garsa is motoro? Blemba kazkoks zyzimas uzimas svilpimas, nu ar tai guoliui ten kazkokiam chana, ar kas ten galetu buti? nu tikrai ne toks garsas kaip turetu buti  (z)  (-) , toliau dar tas keistas suklanksejimas, jungiant is pavaras is D i R, ten kas suklanksi,ir ten ar nebus su deze bedu kokiu?
Bet siaip masinyte grazi, vairas daug laibesnis (o) - neaisku del ko  (!?) gal kad pas mane 225 ratai, nu bet abejoju, gal siaip vairo stiprintuvas maziau nusmaukytas, daug minkstesne  (o) - speju del to kad pas mane sumesti visi dujiniai amortikai  :[  priekinis ir galinis stiklas tonuotas  (o)
na bet siaip visos astunkes panasios, nebent lavonas konkretus koks tada i remus netelpa. o siaip norejau stot paziuret kuri greiciau begejasi, taciau kur ten kaune prie megos sustosi  (v)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1683: 2008 Sausio 20, 11:35:20 »
Rafinuotas kad pas mane ir padangos 225 tik kad ne R17 o R16 :D Kas del to tokio dar gana nedidelio klinktelejimo jungent is D i R tai manau kad bus kaip pas mano buvuse C4. Ten kardanas kazkoki laisvuma turi ar kazka tokio nes vaziuojant atbulam i garaza ir zaidzent su sankaba pas C4 ir budavo panasus klinksejimas tik dar didesnis. :) Kas del to uzesio tai sakiau reiktu pameginti traumpam generatoriaus dirza nuimti ir uzvesti paziuret ar tas uzesiukas yra nes siaip jis dar ne taip galyngai uzia kaip pas draugeli bet uzia. Siaip jei spydikas neatsuktas ir serviso knyga tvarkingai ten pildyta tai pilnas aptarnavimas per kuri keiciamas paskirstymo dirzas buvo darytas ties 110k vokieciuose. O per paskutini aptarnavima kuris pazymetas serviso knygoj raso kad jos kilometrazas buvo 162k km o po 4 men po sio serviso ji jau buvo lietuvoj ir technikinio lape raso kad kilometrazas 165k km. Dabar po 2 metu eksplotavimo lietuvoj ja kai paemiau rodo kazkur 173k km tai greiciausiai kazkiek bus atsuktas spydikas nors savininkas sake kad ta masina beveik metus stovejus :D Siaip gal ir stovejus jei neblogai kalta buvo nes senam draudime radau zyma kad ji aptuturejo auto ivyki :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1684: 2008 Sausio 20, 12:26:58 »
O ka man manyti apie svilpima... Ji girdejome, guolis o kuris reik atsikasti. O kiek pamenu tai jungianst i R i D garsas ties galu, tai 95% kardano gumos gali buti. Bet cia nera ta problema del kurios neverta uz tokius pinigus prikti masinos. Perkant masina privaloma del sventos ramybes pasikeisti visus dirzus, guolius ir t.t. pasikeisti, tad cia ir zmogaus asmeninis reikalas keisti ar ne, bet tai nera priezastis del ko nepirkti maisnos ;) Pats matei kaip ji atrodo, kiek kainuoja, pats ieskojai ir zinai kokios metosi ;) Tad pasakyk pats- butum pirkes tokia ar ne su tuo svilpimu :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1685: 2008 Sausio 20, 12:29:21 »
o tai tie pinigai kokie ?? ?? ?? kokie pinigai už A8  (v)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1686: 2008 Sausio 20, 12:43:07 »
o tai tie pinigai kokie ?? ?? ?? kokie pinigai už A8  (v)

tokie pinigai kurie sakei kad per mazi A8 pirkimui. :D nors aisku dar tik pirmo dienos kai ja turiu tad niekuon negaliu skusti. :) kolkas as ja labai  :H (o)

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1687: 2008 Sausio 20, 13:38:34 »
Kai pradzioj nusipirkau pas mane begiai persijunginejo kuo graziausiai,bet biski palakscius ir atsirado tas trinktelejimas permetus y R,tai issigandau,kad deze bus,tai nulekiau pas drauga y servisa patikrint tepalo lygy dezej,tai tetruko 0,5l,paskui jis sako,kad reikia patikrint tepalo lygy kardane,o as net nezinojau,kad ir ten pilasi tepalai...bet mum nepavyko jo atsukti,ten toks varztas su zvaigzdute atsisuka,tai palikom pavasariui,kai vaziuokle tvarkysiuos,tai bus lengvesnis priejimas,tai jis ir rado laisvuma kardane ar pusasyje,tai tas trinktelejimas lenvas tikrai ne deze,o paprasciausias laisvumas,kury ir as stenksiuos pasalint :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1688: 2008 Sausio 20, 15:03:02 »
O ka man manyti apie svilpima... Ji girdejome, guolis o kuris reik atsikasti. O kiek pamenu tai jungianst i R i D garsas ties galu, tai 95% kardano gumos gali buti. Bet cia nera ta problema del kurios neverta uz tokius pinigus prikti masinos. Perkant masina privaloma del sventos ramybes pasikeisti visus dirzus, guolius ir t.t. pasikeisti, tad cia ir zmogaus asmeninis reikalas keisti ar ne, bet tai nera priezastis del ko nepirkti maisnos ;) Pats matei kaip ji atrodo, kiek kainuoja, pats ieskojai ir zinai kokios metosi ;) Tad pasakyk pats- butum pirkes tokia ar ne su tuo svilpimu :)

tu bisk ine taip mane supratai, as juk nieko nesakau kad tu praziopsojai kazka ar pan, nusimanai tikrai daug,tavo kompetencija neabejoju  nors ir galejo pasirodyti kitaip.  (!?)
o del masinos ka as galiu pasakyti, gavo gana pigiai, bet esme ta, kad as savo pries pusmeti, kai dar sitos masinos nedaug, bet kazkiek daugiau kainavo paemiau su dujomis ir r17 ratais. + 400lt kainavo salona pasikeisti. nu tai grubiai kaina apylige, tik kad su dujomis pas mane. o siaip privalumu nera pas ji daugiau nei pas mane  (-), nors nera pas mane uzuolaidu, gale sildomu sedyniu, bet taip pat kaip pas ji nera s vairo ir dar kazko, nu zodziu nenoriu lyginti savo su jo, nes paskui juk zinai kaip buna, visiem savos masinos geresnes, pigesnes, tvarkingesnes, daugiau valina.
bet betkokiu atveju kaina normali  (+)  ?!? tik reiketu tiketis kad ne paskirstymo dirzo guolius zyzia, nes pakeisti dirza jau kainuoja biski, o as kai savo pirkau, atkasiau buvusi savininka, nei tas, kuris man pardave pirkes masina pries menesi, tai anas pasake kada buvo dirzas keistas, ir siaip apie ta masina papasakojo si ta ana  :V tik del to ir pirkau as ja  (+) nes turbut perkant a8 labiausiai ir reikia atkreipti demesi i tai,jog ji butu tvarkinga, nes pinigu kisimas gali pakelti kaina iki feisliftintos a8  (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1689: 2008 Sausio 20, 15:32:07 »
na jei neva kaip sako keistas dirzas, bus pakeisti ir itempejai ir vandens pompa ir t.t. Tad belieka generatorius, klima....

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1690: 2008 Sausio 20, 16:36:33 »
bajoras tu ten pas save ardeisi visa prieki tai gal zinai ar norint nuimti generatoriaus dirza nereik priekio viso ardyti? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1691: 2008 Sausio 20, 17:46:11 »
nereiks priekio nuimti ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1692: 2008 Sausio 20, 18:06:23 »
gen dirza turbut uz keliasdesimt litu pakeistu  (h) tik kad jo pacio kaina virs simto, ar netgi visi 200.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1693: 2008 Sausio 20, 19:29:04 »
na savajai uz tiek nedeciau (-) :D :D  imantrumu su A8 nezinau... bet abejoju ar uz tiek palekeistu.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1694: 2008 Sausio 20, 23:05:24 »
siandien paemiau saviskei sakau paziuresiu kode tas kurio siurblys ten netraukia nuo puses bako... karocia biski iskeliau ziuriu kad ten jis jau nebeis lauk graziai, sakau nebekisiu ranku. o kai reikejo idet bl nors persk per bybi nu niekaip neilenda :) uzkisau su skurliu, ryt tempsim i servisa :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1695: 2008 Sausio 21, 01:12:09 »
gen dirza turbut uz keliasdesimt litu pakeistu  (h) tik kad jo pacio kaina virs simto, ar netgi visi 200.
Dayco diržas apie 40lt. (apie tai jau rašyta  ;) ) + jei dar nori su visu generatoriaus pakeitimu tipo servise dar + 80 lt.  (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1696: 2008 Sausio 21, 09:54:09 »
Jei jau netrauke nuo puses bako, vadinasi kazkas jau buvo ji isemes ir netiksliai istate ;)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1697: 2008 Sausio 21, 17:04:07 »
Yra ratai kaip ant šito Bentley. Kaip galvojete ar tiktų (dizaino atzvilgiu) ant A8?

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1698: 2008 Sausio 21, 17:11:20 »
As ir ilgai vargau kol jy ystaciau,bereikalo traukei,nes nesimato taip ar jis gerai ydetas ar ne,nes siurbliukas biski sone stovi,o per vidury kur atsuki,tai tik plude ir per ja nesimato ar y visus vamzdelius pataikyta..suzinot ar gerai ystatei tai gali tik surinkus,bandyt uzkurus laikyt ant apytuscio bako..plius ten tarpine tokia stovi gumine ant uzsukimo,ten su ja dar yra nemazai vargo... (z)

Neprisijungęs Auddziuss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1699: 2008 Sausio 21, 17:18:19 »
Patarkit,savaja uzkonservuoju apie trim menesiam y garaza,tai akumas tikrai numirs,tai geriau palikt,kad savaime sestu,ar iskart akuma atjungt?kompui tai neigiamu padariniu netures...? :V