Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1779997 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1125: 2007 Lapkričio 24, 17:15:19 »
kazkaip pastebejau kad kaip ir ceskej variklis neuzkaista iki 90 laispniu  (-)
pravaziuoju 50km trasoj ant 120km~ temp rodo apie 70laipsniu, mieste iki 80 pakyla.. ech tos audi su savo tais kvailais termostatais, arba per daug kaista arba per mazai  (+) nors man diskomforto nera, pasyla maisna po 3minuciu, o sikna kepina jau po vienos  (be)
tai diskomforto žinoma kad nėra, tik ant kuro sąnaudų daugiau išeina. O šiaip ir aš pastebėjau, kad pvz. ant BMW 5er su 4.4 varikliu
po kelių minučių jau apie 90 laipsnių ir visada kai įkalta  :V Oo)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
audi vs. bmw, arba 7er vs a8.
« Atsakymas #1126: 2007 Lapkričio 24, 19:11:29 »
BMW E38, E39 , t.y. 7er 5er didelis minusas tai, kad vienas gyventoju sluoksnis ja labai pagadina. Py...dina ka eina nuimt  :E. Cia ne is savo patirties, is kitu, draugu, pazistamu ir pan., ir siaip mieste daug matosi tai be buferio, tai be blizguciu ar dar ko kito.
Audi A8 siuo atzvilgiu geresnis variantas. Nors masinu paplitimas panasus. Tik kiek zinau audi A8 pvz. buferi taip lengvai nenuimsi kaip bmw 7er E38.
Kaip kazkas minejo didziausiu minusu audi A8 modeliuose pavadinciau automata, o bmw E38 elektra, kompai ir tie kiti mistiniai dalykai, kuriu gedimo prizastis labai nelengva surast.
Pakaba, abieju auto sakyciau ne is patvariuju, o varikliai sakyciau jei neuzdrozti ir priziurimi, tai abieju auto turetu vaziuot ir vaziuot.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1127: 2007 Lapkričio 24, 19:55:36 »
BMW E38, E39 , t.y. 7er 5er didelis minusas tai, kad vienas gyventoju sluoksnis ja labai pagadina. Py...dina ka eina nuimt  :E. Cia ne is savo patirties, is kitu, draugu, pazistamu ir pan., ir siaip mieste daug matosi tai be buferio, tai be blizguciu ar dar ko kito.
Audi A8 siuo atzvilgiu geresnis variantas. Nors masinu paplitimas panasus. Tik kiek zinau audi A8 pvz. buferi taip lengvai nenuimsi kaip bmw 7er E38.
Kaip kazkas minejo didziausiu minusu audi A8 modeliuose pavadinciau automata, o bmw E38 elektra, kompai ir tie kiti mistiniai dalykai, kuriu gedimo prizastis labai nelengva surast.
Pakaba, abieju auto sakyciau ne is patvariuju, o varikliai sakyciau jei neuzdrozti ir priziurimi, tai abieju auto turetu vaziuot ir vaziuot.

a8 du varztai bufery laiko,o sparno moldingus ir posukius lupa issisiepe nuo audelu...o man asmeniskai labiausiai MB imponuoja...:))

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1128: 2007 Lapkričio 25, 11:34:46 »

Atsiprasau, bet gal gerbiami moderatoriai galetu pasakyti, kas mano vardu postina, nes sito as nerasiau ir tokiu laiku net prie neto nebuvau..... Kaip cia taip yr????

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1129: 2007 Lapkričio 25, 11:55:58 »
Atsiprasau, bet gal gerbiami moderatoriai galetu pasakyti, kas mano vardu postina, nes sito as nerasiau ir tokiu laiku net prie neto nebuvau..... Kaip cia taip yr????
:-] :-] :-] gramatika tvarkinga, logika dėsninga.....tikrai nepanašu, kad būtum rašęs tokioj būsenoj, kad paskui galėtum sakyt, kad nepamenu, kad būčiau rašęs tokius dalykus  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1130: 2007 Lapkričio 25, 16:28:01 »
Na man sistema nefiksuoja nieko kuomet autorius raso savo nicku, tad arba palikai savo login'a ijungta  ir juo kazkas pasinaudojo arba tau tik atrodo kad ne tu rasei :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1131: 2007 Lapkričio 25, 17:36:01 »
Turėjęs abi, galiu tik pasakyti, kad 7er toli iki A8 ir patvarumu, ir važiavimo malonumu ir t.t.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1132: 2007 Lapkričio 25, 18:24:18 »
Cha, as jau aptikau dar ne savo rasytu zinuciu, gyriausi kad turiu A8 ir ka tais apie greiciu deze klausiau.....  :-]  :-{

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1133: 2007 Lapkričio 25, 21:48:16 »
 :[
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1613405

prarasim viena aktyvu astunkiu gerbeja  (z)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1134: 2007 Lapkričio 25, 23:35:27 »
tai gal jau ta nauja A8 jams. :D
Be ja gal kas nors buvot susidure su generatoriaus gedimu? visai akumo nekrauna.
Ai tiesa pas A8 prieki ten koks kablys isisuka nes skyle su sriegiu yra o kablio neradom tad didele problema apturejom su jos nugabenimu i saugesne vieta.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1136: 2007 Lapkričio 26, 00:10:46 »
tai gal jau ta nauja A8 jams. :D
Be ja gal kas nors buvot susidure su generatoriaus gedimu? visai akumo nekrauna.
Ai tiesa pas A8 prieki ten koks kablys isisuka nes skyle su sriegiu yra o kablio neradom tad didele problema apturejom su jos nugabenimu i saugesne vieta.

jokiu problemu,kabini uz lanzerono ir tempi ;)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1137: 2007 Lapkričio 26, 08:12:22 »

Nieko jūs neprarasit, jau kita į vietą užsakyta yra ;)

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #1138: 2007 Lapkričio 26, 08:30:29 »
Nu tai pasigirk, ka radai? :) Bandau atspet A8,4,2Q Long. :V

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1139: 2007 Lapkričio 26, 08:35:15 »
Pasigirsiu, kai tiksliai viskas bus pajamta tiksliai, nes db tik užsakytas reikalas čia.

Andriux001

• Svečias
« Atsakymas #1140: 2007 Lapkričio 26, 11:09:05 »
per vag com tokie dalykai gesinasi? nes pas mane tas 1n 2 irgi dega, bet nznojau ka reiskia :)
o siaip neilgai audi turetojas pabuvau.. nusprendziau parduoti ir jamti 3metu senumo masina (50proc masinos vertes) su garantija. greiciausiai tai bus pezas 407 arba vectra. nenuskilo cia man su ta masina, bedos ir bedos, tai tas tai anas..
o siaip dirza pagrindini neuzkalnu keisti reikia, tai dar 1000svaru pasidet jau rankos nekyla kai ta dze bet kuria diena gali uzsilenkt. o dirbt tik del to kad masina islaikyt tai nu nafik :) siaip kompanija mano siulo astra visiskai nauja duot, bet dar apgalvosiu, nes yra isipareigojimu :)
nu bet cia tik siaip pasipasakojau, gal dar neparsiduos ir vazinesiu, nes uz dyka tai atiduoti jau nenoriu :)

na jei rimtoj imonej dirbi anglijoj ir nesugebi islaikyt a8, tai uu :D tikrai ta cholera brangi :D

cia ne apie sugebejima islaikyti ir branguma kalba eina, o apie laika ir islaidas kurios yra neadekvacios automobilio vartojimui :) islaikyti as ja aisku kad sugebu ir sugebeciau, bet paprasciausiai buciau kvailas jei leisciau tiek pinigu masinai. lietuvoj ten viskas paprasciau, normaliu kainu gali rasti, galu gale deveta kazka gali is sroto pasijamti, ci tokiu dalyku nebuna. audi dealeriai ir psio :)
kazkada skaiciau sita tema ir buvo pamineti panasus zodziai apie islaidas masinai ir ta ka ji tau atnesa, tuo metu man dar jie i galva labai neistrigo, bet siai dienai suprantami jau :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1141: 2007 Lapkričio 26, 13:22:40 »
 ;)
kas ten jai dabar - diržo keitimas ant nosies ane ?? Kiek minusuoji jei be ratu devyniolikinių ??
ir dar - kokie tų ratų išmatavimai ??
P.S. vienas kolega ruošias pirkt aštunkę - pabandysiu sudomint šita, bet jis tik už savaitės parsiras į Lietuvą

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1142: 2007 Lapkričio 26, 14:03:15 »
;)
kas ten jai dabar - diržo keitimas ant nosies ane ?? Kiek minusuoji jei be ratu devyniolikinių ??
P.S. vienas kolega ruošias pirkt aštunkę - pabandysiu sudomint šita, bet jis tik už savaitės parsiras į Lietuvą

Diržui dar kaip minimum 45000km. Ratai 8,5colių, R19, Et35 ir t.t. Padangos nuliovos 255/40 R19 dunlopai. Krč kaina, kiek prašau, yra dar kokiais 3000e per maža, kiek esu sukišęs.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1143: 2007 Lapkričio 26, 14:09:01 »
;)

Diržui dar kaip minimum 45000km. Ratai 8,5colių, R19, Et35 ir t.t. Padangos nuliovos 255/40 R19 dunlopai. Krč kaina, kiek prašau, yra dar kokiais 3000e per maža, kiek esu sukišęs.

niekada negausi tu pinigu kuriuos visada sukisi i masina :(

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1144: 2007 Lapkričio 26, 14:10:09 »
Žinau, jau 4 mašinos taip... :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1145: 2007 Lapkričio 26, 14:14:13 »
Pas mano audikę kai užvedu pradeda mirksėt užrašas in 2, čia prie kilometražo...Bet paskui perstoja...Ką reiškia?...Jaučiu pareina laikas kažką keisti ane?.... ff

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1146: 2007 Lapkričio 26, 14:18:29 »
Pas mano audikę kai užvedu pradeda mirksėt užrašas in 2, čia prie kilometražo...Bet paskui perstoja...Ką reiškia?...Jaučiu pareina laikas kažką keisti ane?.... ff

Įspėja, kad laikas keisti diržus, skysčius ir t.t.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1147: 2007 Lapkričio 26, 14:40:26 »
tai skelbime esi parašęs: "Kaina gali būti derinama priklausomai nuo komplektacijos,
t.y. galiu parduoti be audio sistemos, ratų ir t.t."

tai aš ir klausiu, kokia kaina be tų 19" ratų ??

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1148: 2007 Lapkričio 26, 14:42:28 »
tai skelbime esi parašęs: "Kaina gali būti derinama priklausomai nuo komplektacijos,
t.y. galiu parduoti be audio sistemos, ratų ir t.t."

tai aš ir klausiu, kokia kaina be tų 19" ratų ??

Be ratų kokie 6400e.

Andriux001

• Svečias
« Atsakymas #1149: 2007 Lapkričio 26, 15:10:45 »
pas mane siand ant kompo junge del to bairio, nes as savo pardavineju, tai sakau atbaidys pirkeja, bet bl - nesugebejo panaikinti..  tipo kompas ismeta kad negali ir psio..