Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1780712 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #12900: 2009 Rugsėjo 25, 09:00:41 »
o tu man gali paaiskint, jei jau tavo tokia ledine kaip tu rasai, tai kodel pats nevazineji ir derini tai patrakusios tai jaunelio... man biski idomiai skamba  :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12901: 2009 Rugsėjo 25, 09:03:33 »
beje, su daug kuria gali vaziuot 10k km, tik klausimas kaip tu nori vaziuot... pvz man turi but idialiai tvarkinga... nepatinka nei varvantys tepalai is matoro, nei barskanti vaziuokle, nei siaip kokios smulkmenos kurios nervina... zinau viena veikeja... jis su mazda f323 vazineja... karoc atvazinejo 2 metus sako matai kokia gera masina, nieko nereikejo daryt is vis jai per tiek laiko.. tik va kuras ir tepalai... o kai nuvaziavo i servisa bendra samata uz remonto darbus gavos didesne nei tos masinos verte...  ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12902: 2009 Rugsėjo 25, 09:05:44 »
beje prie savo masinos defektu nepaminejau, kad keisiu stabdziu diskus :D nes ju cypimas mane is proto varo...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12903: 2009 Rugsėjo 25, 09:11:03 »
o tu man gali paaiskint, jei jau tavo tokia ledine kaip tu rasai, tai kodel pats nevazineji ir derini tai patrakusios tai jaunelio... man biski idomiai skamba  :V

:-] :-] mano sena ir plika komplektacija. as jau su ja nemazai atvazinejau, o dabar taikau proga atsinaujinti, bet zvalgaus i s6, nes man universalas labiau prie sirdies :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12904: 2009 Rugsėjo 25, 09:12:16 »
beje, su daug kuria gali vaziuot 10k km, tik klausimas kaip tu nori vaziuot... pvz man turi but idialiai tvarkinga... nepatinka nei varvantys tepalai is matoro, nei barskanti vaziuokle, nei siaip kokios smulkmenos kurios nervina... zinau viena veikeja... jis su mazda f323 vazineja... karoc atvazinejo 2 metus sako matai kokia gera masina, nieko nereikejo daryt is vis jai per tiek laiko.. tik va kuras ir tepalai... o kai nuvaziavo i servisa bendra samata uz remonto darbus gavos didesne nei tos masinos verte...  ;)

na apie mano tech bukle viska pasako pries 2 savaites praeita TA :V :V

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12905: 2009 Rugsėjo 25, 09:14:50 »
tas ta tai ir nerodiklis dar cia su drauges masiniu praeidinejau ta tai sako numerio apsvietimas ir sarnyras vienas kliba, nuvaziavau pakeiciau lemputes o sarnyro nejudinau tai atvaziavus patikrino kitas ir sako kad vis kas ciki va tau tech apziura  (!?)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12906: 2009 Rugsėjo 25, 09:17:46 »
tas ta tai ir nerodiklis dar cia su drauges masiniu praeidinejau ta tai sako numerio apsvietimas ir sarnyras vienas kliba, nuvaziavau pakeiciau lemputes o sarnyro nejudinau tai atvaziavus patikrino kitas ir sako kad vis kas ciki va tau tech apziura  (!?)

man i varikli ir i deze nelindo, bet tu man atvaryk 15m senumo ir 300tkm prabegusias 10 auto, tikrai manoji nebus pati prasciausia tarp ju pagal stovi.

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12907: 2009 Rugsėjo 25, 09:27:19 »
skambino cia vienas zmogutis del masinos pirmas klausimas kiek prabegus as jam ir sakau nu kiek norisi tiek ir padarysim bet lietuvoje standartine rida 160k  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12908: 2009 Rugsėjo 25, 09:31:47 »
skambino cia vienas zmogutis del masinos pirmas klausimas kiek prabegus as jam ir sakau nu kiek norisi tiek ir padarysim bet lietuvoje standartine rida 160k  :-]

:-] o koki cia auto pardavineji?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12909: 2009 Rugsėjo 25, 11:01:33 »
juk jis savo a8 stumdo :D gal nori pirkti? :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12910: 2009 Rugsėjo 25, 11:11:52 »
gal kam reikia oro filtro nuliovo supakuoto? parduociau gerokai pigiau nei parduotuvej.

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12911: 2009 Rugsėjo 25, 11:50:14 »

:-] o koki cia auto pardavineji?

savo esu i skelbima imetes bet kazkaip jei ir atsirastu klientas nzn ar parduociau kazkaip gaila tiek pinigu ir darbuo sukista.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12912: 2009 Rugsėjo 25, 11:57:28 »
gal kam reikia oro filtro nuliovo supakuoto? parduociau gerokai pigiau nei parduotuvej.
kiek nori? koks gamintojas?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12913: 2009 Rugsėjo 25, 12:11:48 »

:-] :-] mano sena ir plika komplektacija. as jau su ja nemazai atvazinejau, o dabar taikau proga atsinaujinti, bet zvalgaus i s6, nes man universalas labiau prie sirdies :V

Niekada neduočiau už tavo 12k lt... (-) Kokius 6-7k lt...
Ir teisingai woodooo sako, TA ne rodiklis..Kas ten žino už kiek lt tu ją praėjai.. :D :D

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12914: 2009 Rugsėjo 25, 12:22:19 »
as turejau galvoj kad ne uz lt padare bet kad ten daug vepliu dirba.
beje jei kam reikia TA galiu suorganizuot.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12915: 2009 Rugsėjo 25, 12:26:28 »
kiek nori? koks gamintojas?

30 mahle ar kaip ten jei tox yra

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12916: 2009 Rugsėjo 25, 12:28:02 »
as turejau galvoj kad ne uz lt padare bet kad ten daug vepliu dirba.
beje jei kam reikia TA galiu suorganizuot.

Aš supratau, tik pridėjau dar ir tokią galimybę.. ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12917: 2009 Rugsėjo 25, 12:29:04 »

Ir teisingai woodooo sako, TA ne rodiklis..Kas ten žino už kiek lt tu ją praėjai.. :D :D

volume zino :-] o siaip nei cento nedaviau niekam ir niekada neduociau, nes saugumo nenusipirksi.  Kada paimtum maniske, jei atiduociau uz 7000? :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12918: 2009 Rugsėjo 25, 12:45:43 »
karoc, kainos klaikios ju dabar.. bet kas is to... ner tikslo net diskutuot, kitaip nebus..tegul issipardavineja visi gezai kurie kuro neturi uz ka pilt, gal biski pasikeis masinos ivaizdis...
kas del v8 ir a8 tai du skirtingi modeliai, ir jei v8 butu tiek kiek dabar a8 tai paziureciau kokia ju kaina butu, nors praverciau specialiai skelbimu puslapius, tai autopliukas kazko is vis nieko nemeta... o autogidas ismete 17 variantu.. neskaitant imesto longo, tai brangiausia 15k lt ir tai 4.2 mechanika... o siaip eilines, tai brangiausia 9k lt... pigiausia 1.8k lt... nepasakyciau, kad jos kazka labai kainuoja. tai vidurki paimk, uz 5 k gali drasiai kazka pasiimt... ir kuo toliau tuo labiau jos pigs, kaip ir astunkes... ir visos kitos masinos... tokie rinkos desniai. aisku bus variantai tokie kaip, kad tas mechanas kur 15k stovi, ar siaip kiti tvarkingi auto, kuriais vazinejo entuziastai ir juos ledinius padare. taip pat kaip ir su astunkem... as dabar savo astinkes be kokiu 25lt neparduociau... zinau, kad niekas uz ja tiek nemokes, todel ir nepardavineju ;) nes praktiskai viskas sutvarkyta nuo iki... like du galvos skausmai, tai vairo stiprintuvas kuris sneka jau, ir deze kurios likimo nezino nei vienas astunkininkas :D

(y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12919: 2009 Rugsėjo 25, 12:56:38 »
teisingiau butu sakyt kur neturi uz ka remontuoti nes pas ka dujos tai vaziuoja ne ka brangiau nei visokie marozai su kregzdem ar golfais :D
p.s as uz 39 gaunu nauja oro filtra :D

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12920: 2009 Rugsėjo 25, 13:14:31 »
Uz lietuviska oro filtra didmenine kaina mokejau ~ 15 LT  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 25, 13:16:17 sukūrė markou »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12921: 2009 Rugsėjo 25, 13:19:48 »

volume zino :-] o siaip nei cento nedaviau niekam ir niekada neduociau, nes saugumo nenusipirksi.  Kada paimtum maniske, jei atiduociau uz 7000? :V

Nei ji man reikalinga, nei ką.. :D Imk mano, už 15..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12922: 2009 Rugsėjo 25, 13:21:03 »
perziurejau pliusa, tai pvz s6 nera pasirinkimo ir kainos palyginus su astunkiu :O :O :O :O :O

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12923: 2009 Rugsėjo 25, 13:34:29 »
offroad,gal nustok verkt del tos astunkei kainos,kiekviena diena ta pati tema pas tave...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12924: 2009 Rugsėjo 25, 13:36:43 »
offroad,gal nustok verkt del tos astunkei kainos,kiekviena diena ta pati tema pas tave...

:-] :-] :-] as neverkiu o dziaugiuos, nes brangesnes astunkes (feisliftai) salyginai daugiau pinga negu ir taip jau beveik bevertes senosios (h)