Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1782390 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11525: 2009 Liepos 20, 12:34:02 »
Į kokius džipus siūlo?... :) Gal man savo įkelti pasikeisti...Kokį neblogą džipuką priglauščiau... (+)

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11526: 2009 Liepos 20, 12:38:34 »
Į kokius džipus siūlo?... :) Gal man savo įkelti pasikeisti...Kokį neblogą džipuką priglauščiau... (+)

Siule i Dodge durango keist, vienas ish rimtesniu buvo Grand Cherokee  :) visu neatsimenu pasiulymu.. ir beto, neturiu ash rancos kokios kad man to dzipo reiktu.. ;) audine man dzipa atstoja kol kas neblogai ;]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11527: 2009 Liepos 20, 12:49:41 »
jauciu tik esemesina tave. o tie dzipai tikriausiai lizinginiai lavonai.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11528: 2009 Liepos 20, 12:49:55 »
daug skambuciu sulauki? :D

Skambuciu - 0 :) Idiotiski pasiulymai keist i dzipus vien.. bet kazkaip uzh pigiau butu jau gaila atiduot ;] Na gal ir gerai ishtikruju, nevisai noriu ash ja parduot.. Buvo pyktis paemes viena vakara ant jos ir idejau..  :V

kau jau padare kad taip supykde? :D

Neprisijungęs zondas

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11529: 2009 Liepos 20, 12:51:55 »
zondas ir gal toks biskuti per vaira klibejimas juntamas?
labas. šiaip tai vairo laisvumas labai nedidelis, galima sakyti jo nera, bet kai bilda, tai lygtai ranka jaučia šiokius tokius smūgius į vairą, bet kiek iš patirties žinau, tai naturalu, kad pataikius į duobę sudreba visas auto. Ir kas keisčiausia, kad dažnai dideles duobes praleki normaliai, minkštai, o permažas subilda kaip reikiant :-{ . O dėl suportų, tai šiandieną specialiai aplink rotušę ratą apsiksiu ir pasitikrinsiu.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11530: 2009 Liepos 20, 12:57:53 »
zondas ir gal toks biskuti per vaira klibejimas juntamas?
labas. šiaip tai vairo laisvumas labai nedidelis, galima sakyti jo nera, bet kai bilda, tai lygtai ranka jaučia šiokius tokius smūgius į vairą, bet kiek iš patirties žinau, tai naturalu, kad pataikius į duobę sudreba visas auto. Ir kas keisčiausia, kad dažnai dideles duobes praleki normaliai, minkštai, o permažas subilda kaip reikiant :-{ . O dėl suportų, tai šiandieną specialiai aplink rotušę ratą apsiksiu ir pasitikrinsiu.
juokingai nuskambejo :D

Neprisijungęs zondas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11531: 2009 Liepos 20, 13:03:04 »
 :D :D :D (aa) , nu jo, ko nepripaistysi katik pabudęs,  (aa) (aa) (aa)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11532: 2009 Liepos 20, 13:05:24 »
mano ir testavimo poligonas buvo rotuse :)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11533: 2009 Liepos 20, 13:21:03 »
tai reiskia ir pas mane kolonkes laisvumas yra :D arvis kada sau rosiesi pasiverzinet kolonke? :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11534: 2009 Liepos 20, 13:31:10 »
nzn, noriu siek tiek platesnio aprasymo kaip kas ka... nes baisu, kad neprisidaryt bedu... bet vos tik gausiu info, tai jauciu kad ir ta pacia diena :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11535: 2009 Liepos 20, 13:37:59 »
nzn, noriu siek tiek platesnio aprasymo kaip kas ka... nes baisu, kad neprisidaryt bedu... bet vos tik gausiu info, tai jauciu kad ir ta pacia diena :D
kai verzinesi pranesk gal prileksiu paziuret kaip ten kas :D

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11536: 2009 Liepos 20, 15:29:55 »
daug skambuciu sulauki? :D

Skambuciu - 0 :) Idiotiski pasiulymai keist i dzipus vien.. bet kazkaip uzh pigiau butu jau gaila atiduot ;] Na gal ir gerai ishtikruju, nevisai noriu ash ja parduot.. Buvo pyktis paemes viena vakara ant jos ir idejau..  :V

kau jau padare kad taip supykde? :D

cia kaip laukine kumele ta mashina.. ash su ja visada graziai, pasikalbam mes kartais net, viskas kas tik geriausia jai yra skiriama, priziurima, bet ji vistiek rodo savo kaprizus ir charakteri.. paskutinis lashas buvo kai vairo kolonele pradejo leist tepala.. supykau tada labai ant jos ;} beje jei cia apie paverzimus kalbat, tai pas mane irgi tas bildejimas jautesi per mazas duobikes.. nieko nebandziau varzyt, tik va dabar restoruoju kolonele  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11537: 2009 Liepos 20, 15:36:56 »
ir ka kainuos restauravimas?

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11538: 2009 Liepos 20, 15:40:11 »
ir ka kainuos restauravimas?

Siauliuose 700 lt su pakeitimu ir visais skysciais.. Ir dar busiu metam garantuotas, kad galesiu nebesukt del sios vietos galvos.  (aa)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11539: 2009 Liepos 20, 15:43:01 »
pigiai (+)

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11540: 2009 Liepos 20, 15:48:43 »
pigiai (+)

Siauliuose visur panasias kainas pasake kiek teko aplekt servisu.. sakyciau kaip tokiai masinai tikrai nera brangu

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11541: 2009 Liepos 20, 15:54:55 »
as ir kartais pasikalbu kai skubu o auto nenori uzsikurti nes imobilaizeris puliuoja :D
Cia bairis buvom kai lekem prie juros viena savaitgali kad labai jau daug bruzint reikejo ta spynele kad uzsivestu bet va i vakara jau reik skubeti link kelto kad keltis link klaipedos o laiko jau nera nes po 22 jau jokio alaus nenusipirksi tai tik isedau i masina pirma karta pasukus rakteli ziuriu neveikia tad is kart taip spontaniskai gavosi kad pasakiau NU MAZYTE UZSIKURK NES ALAUS NESPESIU NUSIPIRKT tair kaip manot is kart uzsivede :D net draugelei zvengti pradejo tik pana i mane kazkaip keistai pasiziurejo :D

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11542: 2009 Liepos 20, 16:06:42 »
Bet ishtikruju yra gyvenimiskas zapadlo su tom masinom.. Kuo masina labiau priziuri, rupinies, tuo ji labiau linkus gest...  (!?) Buna kad zmogus nusiperka masina, lauzo, netvarko, nepriziuri o jai nieko.. Man taip buvo su pirma masina Calibra.. be tepalu ir antifryzu lakstydavau ir nieko jai neatsitikdavo.. ;] o db.. viena gala sutvarkai, kitas subyra.. cia kaip draugui buvo su X5.. zmogus taip masina myledavo, sako jei paspausdavau ash su ja daugiau nei 50 mieste, drebet pradedavau.. darbe kas 2h prieidavo prie masinos pasiziuret ar nebega niekas, ar tepalu ir antifryzo normaliai yra.. nu vnz.. ir su tokiu vaziavimu ir meile sugebejo motora uzhkalt  :D nu tai kur teisybe tada!

Neprisijungęs zondas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11543: 2009 Liepos 20, 16:07:56 »
as ir kartais pasikalbu kai skubu o auto nenori uzsikurti nes imobilaizeris puliuoja :D
Cia bairis buvom kai lekem prie juros viena savaitgali kad labai jau daug bruzint reikejo ta spynele kad uzsivestu bet va i vakara jau reik skubeti link kelto kad keltis link klaipedos o laiko jau nera nes po 22 jau jokio alaus nenusipirksi tai tik isedau i masina pirma karta pasukus rakteli ziuriu neveikia tad is kart taip spontaniskai gavosi kad pasakiau NU MAZYTE UZSIKURK NES ALAUS NESPESIU NUSIPIRKT tair kaip manot is kart uzsivede :D net draugelei zvengti pradejo tik pana i mane kazkaip keistai pasiziurejo :D
:D :D :D :D :D :D. Aš tai "savają" pakolioju kartais (+) :D

Neprisijungęs zondas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11544: 2009 Liepos 20, 16:12:03 »
Bet ishtikruju yra gyvenimiskas zapadlo su tom masinom.. Kuo masina labiau priziuri, rupinies, tuo ji labiau linkus gest...  (!?) Buna kad zmogus nusiperka masina, lauzo, netvarko, nepriziuri o jai nieko.. Man taip buvo su pirma masina Calibra.. be tepalu ir antifryzu lakstydavau ir nieko jai neatsitikdavo.. ;] o db.. viena gala sutvarkai, kitas subyra.. cia kaip draugui buvo su X5.. zmogus taip masina myledavo, sako jei paspausdavau ash su ja daugiau nei 50 mieste, drebet pradedavau.. darbe kas 2h prieidavo prie masinos pasiziuret ar nebega niekas, ar tepalu ir antifryzo normaliai yra.. nu vnz.. ir su tokiu vaziavimu ir meile sugebejo motora uzhkalt  :D nu tai kur teisybe tada!
čia tinka rusiškas posakis "čem bolše ženščinu my liubim, tem menše nravimse my jei"  (+), arba atvirkščiai  (+) :D :D :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11545: 2009 Liepos 20, 16:14:34 »
as sitos dar nesu taip koliojas ar dauzes kaip seniau tureta C4 :D stengiuosi graziuoju sugyvent bet kaip Carls sake kuo labiau rupiniesi tuo labiau tau padaro zapadlo :D

Neprisijungęs zondas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11546: 2009 Liepos 20, 16:32:31 »
Aš tai per spynelę reguliariai perp...su, kai ožiuotis pradeda (aa), ir kas snarbiausia padeda (+) :D. varysiu šendien pirkti to purškalo kontataktams, bandysiu išsiardęs spyną visą išpurkšti ten išplauti viską.... :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11547: 2009 Liepos 20, 16:35:57 »

Senai tu čia su juo krušiesi... :D :D :D :D :D :D :D Nesinori keisti...?.. :D :D :D

Aš tai saviškę labai myliu, bet jin mane nervyja... :D :D :D :D :D :D Atsibodo ji man jau...Nors kai važiuoti reikia su ja, tai iškart rėkiu "aš vairuosiu" :D :D :D :D :D patinka ją vairuoti... :D :D :D :D :D :D bet atsibodo.. (z) :D Ir taip ji pas mane rekordus muša, greit 2m bus kaip ji mane ir aš ją darau... :D :D :D :D :D :D :D Galvoju, turbūt dėl to ir parėjo šita kryzėėėė :D :D :D :D :D :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 20, 16:38:13 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11548: 2009 Liepos 20, 16:40:20 »
patrakus zinok labai retai uzeina taip kad ilgai bruzint reiktu ta spynele bet kartais jau kai pradeda savo kapryzus rodyt tai uch.... pana net tiek nesilauzo kaip sita :D :D :D :D :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11549: 2009 Liepos 20, 16:41:51 »
gal ir nupirkciau patrakusios auto :V