Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1791095 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2275: 2008 Kovo 04, 09:15:27 »
nu jo su kvatro irgi reik ismokt. su praita a8 as ten prisimokines buvau kad jau kazkas traskejno slystant, nu tipo gal granata, bet sonini slydima pagavus dar dar dar, gal padangos ten neaisku, bet budavo ir ant asfalto su praita paskersuodavau  :D - galios tikria uztenka, tik gaila mazgu.  (v)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2276: 2008 Kovo 04, 12:56:38 »
beje siandien teko pagaliau pasidziaugt q :) karmelavoj visas mazesnes gatveles ismaliau  :G nerealus jausmas... tik dar ko nesuprantu, tai kad jei susuki vaira ir uzmini gaza, tada ji sukas panasiai kaip galu varoma, bet jei tik atleidi gaza, jinai visa sonu slysta  (!?) nu jauciu teks laukt kitos ziemos ir tobulint vaziavimo igudzius su q :)

viskas normaliai cia ;) jei mini be konkroles tai ir vaziuoja, kai vairuoji su kontroliavimu- tada ir valdosi puikiai ;)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2277: 2008 Kovo 04, 13:26:30 »
nu man kazkaip per mazai erves rimtesniem pasimokymam ir eksperimentam buvo... tai tiesiog siaip pabandziau pasisukinet ir tiek... reiks kogero laukt kitu metu ziemuzes, kad i kokia didele aikstele isiraut, ar ant kokio ezero...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2278: 2008 Kovo 04, 13:45:11 »
nu man kazkaip per mazai erves rimtesniem pasimokymam ir eksperimentam buvo... tai tiesiog siaip pabandziau pasisukinet ir tiek... reiks kogero laukt kitu metu ziemuzes, kad i kokia didele aikstele isiraut, ar ant kokio ezero...

Man gaila, kad žiemos nebuvo tik dėl to, kad ant ežero neteko palakstyt... :-{ :-{ :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2279: 2008 Kovo 04, 13:55:15 »

Man gaila, kad žiemos nebuvo tik dėl to, kad ant ežero neteko palakstyt... :-{ :-{ :D

nuskest nebijai ? :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2280: 2008 Kovo 04, 14:06:30 »
Man cia teko su ja biskuti anksciau ant sniego pasisukinet tai labiau patiko nei su tureta C4. :) Kazkaip geriau skersa statosi :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2281: 2008 Kovo 04, 14:45:42 »
tai blin nereik varyt ant ezero kai uz lango -5.. bet va kai kokia savaitele kita -10 ir daugiau tai nematau problemu...

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2282: 2008 Kovo 04, 14:51:33 »
blecha mucha kas zino is kur gauti juodus porankius i a8 nach, nerandu niekur :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2283: 2008 Kovo 04, 15:33:42 »
blecha mucha kas zino is kur gauti juodus porankius i a8 nach, nerandu niekur :)

O tau kokių reikia senesnių siaurų ar platesnių naujų?...Nes man irgi reikia vieno siauro, ale jaučiu nieks neparduos vieno... :-{

P.S.Nuskęst bijau, bet dzin, užtat koks malonumas.. (pasisukiot ant ežero turiu raumeny :D :D) :G :G (o)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2284: 2008 Kovo 04, 15:38:43 »

O tau kokių reikia senesnių siaurų ar platesnių naujų?...Nes man irgi reikia vieno siauro, ale jaučiu nieks neparduos vieno... :-{

P.S.Nuskęst bijau, bet dzin, užtat koks malonumas.. (pasisukiot ant ežero turiu raumeny :D :D) :G :G (o)

a man abieju reikia blia, siauru tu :( :( nu niekur nera nors uzsi**sk :( bandysiu nest savo gavrikam i aliuminio cecha, gal suburs ka nors ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2285: 2008 Kovo 04, 18:20:29 »
nusipirkt medziaginius ir aptraukt oda.  (h)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2286: 2008 Kovo 04, 21:35:18 »
blemba bet benza srebia mano aparatas tolka tak, nors sirdis tiksi ant duju  (!?)
skaityk per menesi apie stuka kilu pramyniau tai pasieme benzino apie 30ltr. ir dar bajke buvo yra dabar daugiau nei puse bako benzo, tai pastaciau masina i toki gera kalniuka, tai grizau prie masinos bandua uzvesti nichuja nesiveda nors tu ka  :O nu galvojhu negali buti, o ir dacikas rodo daugiau nei puse bako, gal 3/4, tia zodziu jungiau i n ir nuriedeti turejau nu kalno kad uzsivestu  :-] :-]

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2287: 2008 Kovo 04, 21:50:22 »
tai va siandien pasventinau savo audine akropolio aiksteleje :( ne daug bet vis tiek nemalonu :(

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2288: 2008 Kovo 04, 21:57:00 »
blemba bet benza srebia mano aparatas tolka tak, nors sirdis tiksi ant duju  (!?)
skaityk per menesi apie stuka kilu pramyniau tai pasieme benzino apie 30ltr. ir dar bajke buvo yra dabar daugiau nei puse bako benzo, tai pastaciau masina i toki gera kalniuka, tai grizau prie masinos bandua uzvesti nichuja nesiveda nors tu ka  :O nu galvojhu negali buti, o ir dacikas rodo daugiau nei puse bako, gal 3/4, tia zodziu jungiau i n ir nuriedeti turejau nu kalno kad uzsivestu  :-] :-]
va pas mane panasei rafinuotas...ir benziuka megsta,nes sildo tik benzu ir kuria tik juo ir kai gerai uzsuki ir permeta benza,tai gerai jo paryja,net kartais pradzioj nustepdavau kur jo tiek dingsta..juk dujos pas mane... :D,gal atsilus orams sumazes biski,nes ne tiek ilgai reiks laukt kol pasieks reikiama temperatura,kad dujas permestu.. :V
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 04, 22:00:29 sukūrė Auddziuss »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2289: 2008 Kovo 04, 22:00:55 »
jo pas mane irgi jei matau potencialus lenktynininkas stovi prie sviesaforo, tai del viso ko perjungiu i benza, nes ant duju jei saunu iki raudono, tai pradeda permetinet ant benzo, taip ir pralaimiu pries visokius lohucius  :D pas tave irgi turbut kai uzmini dugna permetineja ant duju.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2290: 2008 Kovo 04, 22:02:13 »
tai va siandien pasventinau savo audine akropolio aiksteleje :( ne daug bet vis tiek nemalonu :(
pats kaltas?
as jau pasventinau irgi is garazo vaziuojant sparna priekini kur arka yra nutarkavau su garazo vartais :D :D tai su skiedikliu valiau valiau tai nusivale garazo dazai, tai biski dabar tokie iki grunto nueja ibrezimai liko bet , ant sidbrines netaip matosi.

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2291: 2008 Kovo 04, 22:05:19 »
tai matai ne pas viena mane taip..galvojau gal cia netvarkoj su dujom kas kad taip daro.. ?!?,uztat ir dingsta to benzo tiek,nes ant geru apsuku jy degina ir turetu nemazai degint :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2292: 2008 Kovo 04, 23:41:15 »
pats kaltas?
as jau pasventinau irgi is garazo vaziuojant sparna priekini kur arka yra nutarkavau su garazo vartais :D :D tai su skiedikliu valiau valiau tai nusivale garazo dazai, tai biski dabar tokie iki grunto nueja ibrezimai liko bet dzin, ant sidbrines netaip matosi.
deja as kaltas :( norejau kuo arciau sustoti ir kaip kaip tik atsilaisvino vieta ir ten atbulas duodamas sone stovincia masina truputi kabinau.:( pas mane beveik nieko o jam tai dazai nuo buferio atsoko. Bandziau tartis savininko sulaukes bet ten pasirodo ne jo o systros masina tad uzsigedojo 400lt ir tipo mano visus kontaktus uzsiraso kad jei ka dar damoku tad grazioj formoj pasiunciau n..ui ir iskvieciau mentus. :) Taip pigiau bus :D bauda nuo 100 iki 200 + kazkiek draudimas pabranks bet vis ne 400lt tik va kas labiausei dabar biesina tai laikinos teises.
p.s bet patiko man to bachuro reakcija kai suzinojo kad cia mano nuosava masina nes turbut mane kad tevu ar pan :D :D :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2293: 2008 Kovo 05, 00:27:28 »
nu jus duodat:))) as savo prabraukciau,tai nusisauciau...butu reikeje gaudyt zmogu kad lygiai tokius pacius dazus sumaisytu...:)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2294: 2008 Kovo 05, 07:57:47 »

buvai kada nors isvazinejes benza iki galo kad rodykle jau nuli rode ir kompas rode kolonele? jei ne - sveikinu, tau irgi bus nushokes siurblys ish vietos (bent jau pozymiai kaip pas mane buvo) :D :D :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2295: 2008 Kovo 05, 08:00:11 »
nu jus duodat:))) as savo prabraukciau,tai nusisauciau...butu reikeje gaudyt zmogu kad lygiai tokius pacius dazus sumaisytu...:)

kai darais dazus masinai, visada pasidaryk daugiau ir juos kur tamsiai tamsiai pasidek gerai uzdares :D :D nes ble kartais reikia tik tiek ka nors patashkuot ar padazyt ir pizdauskis nebeina dazu atrinkt atgal :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2296: 2008 Kovo 05, 11:17:41 »

kai darais dazus masinai, visada pasidaryk daugiau ir juos kur tamsiai tamsiai pasidek gerai uzdares :D :D nes blin kartais reikia tik tiek ka nors patashkuot ar padazyt ir pizdauskis nebeina dazu atrinkt atgal :D

turu bisky nes 4 kilus emiau :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2297: 2008 Kovo 05, 11:52:11 »
o kiek is tu 4 kilu liko?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2298: 2008 Kovo 05, 12:13:49 »
nzn,bet neperdaugiausiai...pora simtu gramu gal...o ka?

P.S Arvis,parasyk man zinia vakare kad absyvkes nepamirsciau:)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2299: 2008 Kovo 05, 12:20:10 »
nieko siaip idomu kiek dazu suejo dazymui... o kelinta val tau ta zinia rasyt?

« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 05, 12:25:32 sukūrė jaunelis »