Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1788712 kartus)

Nerkas

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1900: 2008 Vasario 05, 12:27:44 »
bijau pameluoti bet jei gerai pamenu tai pas ja tikrai tik galas buvo nezstiprei dauztas nes seniau pats sekdavau kas JAV aukcionuose naujo atsiranda. :) O kuom blogai kad masina buna perdazyta? juk visos daugiau maziau dauztos pareina tad ner ko noret. Pvz as tai labai noreciau saviske pilnai persidazyti nes dabar man ji kaip koks margutis kai nuplauni net slykstu ziureti :(

as nesakau kad blogai kad perdazyta. o jei perdazyta reikia atidziai ziureti kaip tai padaryta. nes paskiau niuansu visokiu oj :)
Nu tikiuosi su penzeliu garaze netepliojo :-] Patiokai nebus nuvarveje  :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1901: 2008 Vasario 05, 12:33:31 »
Nerkas > audi coupe ir C4 nuo A8 diagnsotikos srity skiriasi kaip balta nuo asfalto spalvos, o nuo 2002 skiraisi kaip balta nuo juodos :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1902: 2008 Vasario 05, 12:35:46 »
jau geriau vienas kitas patiokas negu spalvu kontrastai nors aisku ledinis variantas lieka lediniu :D

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1903: 2008 Vasario 05, 12:40:47 »
Nerkas > audi coupe ir C4 nuo A8 diagnsotikos srity skiriasi kaip balta nuo asfalto spalvos, o nuo 2002 skiraisi kaip balta nuo juodos :D

As tikiu....... Tik tiek kad pas ji pats visada varydavau ir matydavau kokias masinas pas ji atvaro. Tai ir A8 ir BMW7 ir dar visokie panasus variantai.
Na jis man budavo visada saziningas ir padedavo su dalim ir pan...... Na tikiuosi kad taip ir toliau viskas tesis.........

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1904: 2008 Vasario 05, 12:43:51 »
arba anas BOSCH universalia iranga naudojasi arba prisipirkes ivairiu irangeliu. uzmesk aki su kuo diagnozuoja, nes universalus daigtas yra universalus ir apie juos turiu savo nuomone ;)

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1905: 2008 Vasario 05, 12:45:12 »
a, dar vienas klausimas dle tamsintu stiklu. Ten visi tamsinti. Galvoju ka daryti jeigu imsiu, ar plest lauk, ar yra koks budas su jais vazineti. Nu viena buda mes visi zinom, tai moketi abonenta zaliesiems draugams.
Bet gal girdejote kas nors ar dar yra galimybe issipirkti koki leidima ar pan.
As buvau nugirdes viena ausim toki bajery: Jeigu turi savo imone ir tenka vezioti pinigus i banka, inkasuoti, tai gali reikalauti tokio leidimo kaip inkasatoriai turi. Tik automobilyje, bagazineje turi buti seifas pagal ju standartus.
Na jeigu taip iseitu, tai galimybe turiu  :)

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1906: 2008 Vasario 05, 12:45:45 »
arba anas BOSCH universalia iranga naudojasi arba prisipirkes ivairiu irangeliu. uzmesk aki su kuo diagnozuoja, nes universalus daigtas yra universalus ir apie juos turiu savo nuomone ;)

Bajoras: BOCH iranga

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1907: 2008 Vasario 05, 13:13:03 »
a, dar vienas klausimas dle tamsintu stiklu. Ten visi tamsinti. Galvoju ka daryti jeigu imsiu, ar plest lauk, ar yra koks budas su jais vazineti. Nu viena buda mes visi zinom, tai moketi abonenta zaliesiems draugams.
As buvau nugirdes viena ausim toki bajery: Jeigu turi savo imone ir tenka vezioti pinigus i banka, inkasuoti, tai gali reikalauti tokio leidimo kaip inkasatoriai turi. Tik automobilyje, bagazineje turi buti seifas pagal ju standartus.

Pirmą kart girdžiu tokį dalyką... ?!? jei galima, tai aš irgi vežiosiu seifą... :D :D tuščią aišku... :D

O dabar atsiprašau kad ne į temą, bet labai labai rimtai reikia jūsų pagalbos...Gal kas iš Panevėžiečių (ir ne tik) ką nors žinote apie Pauliukonio šeimos kliniką (randasi panevėžyje, stoties g., geri-blogi atsiliepimai, gerai-blogai darbus atlieka ir pan...)..Būčiau be galo dėkinga jei kas ką žinote ir man brūkšteltumėte... :H

Nerkas

• Svečias
« Atsakymas #1908: 2008 Vasario 05, 13:17:38 »
Na tai vat del tu tamsintu stiklu as irgi dabar galvojum ar cia koki tai S**** girdejau ar visgi yra kokia galimybe

Kas kaip manote, kas ka girdejote?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1909: 2008 Vasario 05, 13:22:05 »
Pirmą kart girdžiu tokį dalyką... ?!? jei galima, tai aš irgi vežiosiu seifą... :D :D tuščią aišku... :D
prieš šešetą-aštuonetą metų tai buvo nesudėtinga, keletas draugų turėjo tuos leidimus, bet priedo, jei gerai pamenu, tai ir ginklą reikėdavo turėt (žinoma ir leidimą tam ginklui)  ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1910: 2008 Vasario 05, 14:01:27 »
Jau del tu tamsintu langu ir leidimu simta karta diskutuota. :D
patrakusi del tos klinikos manau daugiau info rastum kokia mamu forume nes cia vargu ar kas ka zino :) nors aisku pamegnt pasiklausinet visur galima ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 05, 14:03:18 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1911: 2008 Vasario 05, 14:04:52 »
dabar pažystamas darėsi S8 oficialiai su garantijom - jei turės kokį lapą (nenustebčiau kad neturės) būtinai pateiksiu santrauką  ;)
o to draugo idomi butu ir kaina uz visa ir tik darbo :D
va kokia pirminė info iš serviso darbuotojo (prie auto nieks nebuvo darbų eigoj pasižiūrėt, apart serviso darbuotojų)  :D :D :D
roliko vieno ant diržo visai beveik nebuvo, diržas ir beveik kaput, belekada galejo nutrūkti. Rado iš kur antifrizas bega, vamzdukas tepalų ausintuve skilęs buvo, nu vobščiem ačiu dievui.
paryškintu teiginiu esu tiesiog s u ž a v ė t a s  (aa) (aa) (aa)
P.S. užbėgsiu komentarams už akių: iš variklio skyriaus jokių netgi mažiausiai įtartinų garsų nebūdavo

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1912: 2008 Vasario 05, 14:07:43 »
itariu kad tik pinigus padare is tos S8 nes kas su tokia vazineja galvoja ir lt labai daug turi :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1913: 2008 Vasario 05, 14:08:24 »
kažkaip niekada nesidomėjau šiuo reikalu, nes man neaktualu, tai ir brūkštelėjau....... :V daugiau nebesivelsiu į tai :-]
patrakusi del tos klinikos manau daugiau info rastum kokia mamu forume nes cia vargu ar kas ka zino :) nors aisku pamegnt pasiklausinet visur galima ;)
gal kokiam www.supermama.lt  :V :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1914: 2008 Vasario 05, 14:09:53 »

Bajoras: BOCH iranga

ja, universali. Paskui eina pagal klase irangos. diagnsotika darosi, taciau i kiek bloku gali pastaroji ilysti - informacijos neturiu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1915: 2008 Vasario 05, 14:10:39 »
itariu kad tik pinigus padare is tos S8 nes kas su tokia vazineja galvoja ir lt labai daug turi :)
nu a kuom jau tokia ypatinga ta S8 98m. ?? man ji žymiai paprastesnė atrodo remonto atžvilgiu palyginus su V8  (+) ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1916: 2008 Vasario 05, 14:12:26 »
kažkaip niekada nesidomėjau šiuo reikalu, nes man neaktualu, tai ir brūkštelėjau....... :V daugiau nebesivelsiu į tai :-]
gal kokiam www.supermama.lt  :V :V

Ačiū, ten esu prisiregistravus jau senai, tai ten viskas pračekinta... ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1917: 2008 Vasario 05, 14:22:55 »
nu a kuom jau tokia ypatinga ta S8 98m. ?? man ji žymiai paprastesnė atrodo remonto atžvilgiu palyginus su V8  (+) ;)

tuom kad kaina didesne uz a8 ir galingesne o visa kita pagrinde tik smulkmenos :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1918: 2008 Vasario 05, 14:28:20 »

tuom kad kaina didesne uz a8 ir galingesne o visa kita pagrinde tik smulkmenos :)
aš kalbu apie tech. pusę, kad dirbti su ja ir prie jos (A8/S8) daug paprasčiau  (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1919: 2008 Vasario 05, 14:34:51 »
Kaip laukiu rydienos kad vel galeciau islekti su savo A8 :D Jau kazkur 1.5 savaites kai niekur nevazeves :D taip jau jos pasiilgau :H

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1920: 2008 Vasario 05, 14:38:43 »
tiesa, su VAG-COM galima paziureti pagreiti, ta prasme DRAG testa atlikti. rodo ir NM momentinius :D

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1921: 2008 Vasario 05, 15:35:38 »
Maxtor karatais ne tavo astunke autopliuse stovi?jei jo,tai kokios pardavimo priezastys? (v)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1922: 2008 Vasario 05, 15:51:55 »
Bet aš pastebėjau, kad Kaune daug A8...Tik įvažiavau į Kns, žiū tik viena, kita, trečia.... -*- ir čia forume pažiūrėjus, tai beveik visi iš Kauno... :( Aš kaip ryža kokia.... :D psio reik kraustytis į Kauną... :D visvien nu pvz man, būtų indomu susitikti su "kaliegomis" pabendrauti apie a8.... (v) taip taip, sakysit ką čia su boba kalbėt apie mašinas... :D :D bet aš galėčiau kalbėt ir kalbėt apie mašinas...man labai patinka.... (+) na kiek suprantu, o kai jau neaiškūs postai tai tuomet tik klausau, klausau... :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1923: 2008 Vasario 05, 17:29:27 »
Auddziuss aga mano :D Siaip buves pardavejas is skelbimo jos neisemes tai ir kabo ten jau 3ar4 savaite :D

patrakus aga kelkis i kauna gyventi ir dar i mano nama tad ir apkalbu pradzioj nespesi gyntis tad liudnai negyvensi :D :D :D :D :D :D :D

p.s jauciu nesulauksiu kol ryt baigsis nedarbingumo lapelis ir siandien dar leksiu po kauna atsargei pasivezinti :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 05, 17:31:28 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1924: 2008 Vasario 05, 17:51:28 »
Auddziuss aga mano :D Siaip buves pardavejas is skelbimo jos neisemes tai ir kabo ten jau 3ar4 savaite :D

patrakus aga kelkis i kauna gyventi ir dar i mano nama tad ir apkalbu pradzioj nespesi gyntis tad liudnai negyvensi :D :D :D :D :D :D :D

p.s jauciu nesulauksiu kol ryt baigsis nedarbingumo lapelis ir siandien dar leksiu po kauna atsargei pasivezinti :D

hi hi, apkalbų nebijau,(šiaip jų ir neklausau,) neimu į galvą, tai daugiau į skrandį telpa... :D :D :D jau tiek esu apkalbėta kad ohoho... ff :D :D