o tai bent žiūrėjai koks Tau priklauso: mineralinis ar sintetinis ??
P.S. kartais reiktų atsiminti, o dar geriau, ir susižinoti, ir dar geriau - visa tai atlikti prieš perkant
tai kas be ko,tada ir domejausi ir parduotuvei manau ne lochai sedi,dbr tik neatsimenu...
oi kaip šitoj vietoj klysti, netgi žiauriai klysti - žinoma ne visur juk lochai, bet pasaulyje jų yra, taip kad jie kažkuom kažkur ir dirba

Galiu konkretų pvz pateikti va būtent su hidrauliniu skysčiu: kažko užvažiavau į Autobaimę ir kažkaip prisiminiau, kad mašinoj pakeitus hidraulinės žarnos tarpinytę nubėgo skysčio, tai galvoju nupirksiu dapylimui dabar, o paskui vėliau ir visą pakeisiu; ir klausiu pas pardavėją: sakau dabr nebeatsimenu tiksliai, specialiai nesidomėjau, pasakyk koks į mano auto eina, sintetinis ar mineralinis, sakau žinau ant bakelio užrašyta, bet va nesu tikras kuris. O tas, b l i n , i kad užtvirtino , kad man tik sintetinis. Nu ką nupirkau bonkutę (gerai kad tik dapylimui pirkau

)už 40lt. kitą dieną prie auto ateinu, pakeliu dangtį, i matau parašyta:
only mineral fluid Nu i ką dar po kelių dienų užvarau į parduotuvę sakau pakeisk, a jis man: a čekį turi ?? na aš žinoma jo net neėmiau - tai ir sakau, juk puikiai atsimeni mane ir pan., ir pats konkretų akivaizdų grybą supjoviai; a jis laimingą ruožą išstatęs ir sako: ir kas kad atsimenu, o be čekio nieko nepriimu......... Nu ir ką jam tokiam d e b i l u i begėdžiui bepadarysi...........