Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1792335 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2025: 2008 Vasario 12, 01:16:38 »
o tai bent žiūrėjai koks Tau priklauso: mineralinis ar sintetinis ??
P.S. kartais reiktų atsiminti, o dar geriau, ir susižinoti, ir dar geriau - visa tai atlikti prieš perkant  (+) (+) (+) :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2026: 2008 Vasario 12, 01:18:55 »
P.S. kartais reiktų atsiminti, o dar geriau, ir susižinoti, ir dar geriau - visa tai atlikti prieš perkant  (+) (+) (+) :)

tai kas be ko,tada ir domejausi ir parduotuvei manau ne lochai sedi,dbr tik neatsimenu...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2027: 2008 Vasario 12, 01:38:37 »
tai kas be ko,tada ir domejausi ir parduotuvei manau ne lochai sedi,dbr tik neatsimenu...
oi kaip šitoj vietoj klysti, netgi žiauriai klysti - žinoma ne visur juk lochai, bet pasaulyje jų yra, taip kad jie kažkuom kažkur ir dirba  :D
Galiu konkretų pvz pateikti va būtent su hidrauliniu skysčiu: kažko užvažiavau į Autobaimę ir kažkaip prisiminiau, kad mašinoj pakeitus hidraulinės žarnos tarpinytę nubėgo skysčio, tai galvoju nupirksiu dapylimui dabar, o paskui vėliau ir visą pakeisiu; ir klausiu pas pardavėją: sakau dabr nebeatsimenu tiksliai, specialiai nesidomėjau, pasakyk koks į mano auto eina, sintetinis ar mineralinis, sakau žinau ant bakelio užrašyta, bet va nesu tikras kuris. O tas, b l i n , i kad užtvirtino , kad man tik sintetinis. Nu ką nupirkau bonkutę (gerai kad tik dapylimui pirkau  ff )už 40lt. kitą dieną prie auto ateinu, pakeliu dangtį, i matau parašyta: only mineral fluid Nu i ką dar po kelių dienų užvarau į parduotuvę sakau pakeisk, a jis man: a čekį turi ?? na aš žinoma jo net neėmiau - tai ir sakau, juk puikiai atsimeni mane ir pan., ir pats konkretų akivaizdų grybą supjoviai; a jis laimingą ruožą išstatęs ir sako: ir kas kad atsimenu, o be čekio nieko nepriimu......... Nu ir ką jam tokiam d e b i l u i begėdžiui bepadarysi...........

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2028: 2008 Vasario 12, 02:45:56 »
nu joa pasitikrint visada reikia,kas be ko...blin as dabar per tave neuzmigsiu,bet lyg kiek ziurejau tai viskas ten atitiko o skystis berods mineralinis eina,zalsvo atspalvio tokio...o cekus jau automatiskai dabar dedu i pinigine,pasimokes buvau ne karta :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2029: 2008 Vasario 12, 02:54:15 »
Šiandien kaip tik žiūrėjau, neatidarinėjau, o tik kas prašyta ant bonkutės, tai: Febi sintetinis - žalias, OOOO mineralinis - žalias (šitas tai matosi, kad vidui žalsvas skystis)  8:8 8:8 :D ;) vot tau ir nusistatyk pagal atspalvius...........

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2030: 2008 Vasario 12, 07:00:38 »
o kur g12 nusipirkt to rausvo  (!?) autobaimese visose turetu buti taip?
arba jei nerasiu to nusipirksiu paprasta raudona ir dapilsi, na gal jusu masinai kurias taip mylite ir butu peilis, bet manajai manau sulystu ir net nesuprastu ar kazkas pasikeite ar ne, ypac dapilinejant.  Oo)

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #2031: 2008 Vasario 12, 09:25:28 »
arba jei nerasiu to nusipirksiu paprasta raudona ir dapilsi, na gal jusu masinai kurias taip mylite ir butu peilis, bet manajai manau sulystu ir net nesuprastu ar kazkas pasikeite ar ne, ypac dapilinejant.  Oo)
Manau nieko baisaus neatsitiks jei pamaisysi kokio raudono normalaus gamintojo ausinimo skyscio. Pas mane supiltas G12, dapilimui Audi centre pirkau G12+ 1,5L koncentratas kainavo 34lt. praskiedes gavau 3 litrus tai dapilimui labai ilgam turesiu :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2032: 2008 Vasario 12, 10:03:13 »
na negi dar ir 4.2 bus be quattro, uztenka jau soka gavau suzinojes kad 3.7 FWD buavo (z)

Pas mane kaip pas tave po avataru užraše.... :D :D :D :D Juk žiemos nėra....nafik ta Q.... (z)  :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2033: 2008 Vasario 12, 10:10:41 »
Pas mane kaip pas tave po avataru užraše.... :D :D :D :D Juk žiemos nėra....nafik ta Q.... (z)  :D :D :D
be reikalo manai kad quattro tik ziema gerai. net ir vasara ant sauso asfalto quattro yra :H jau 2.8 manau turi buti Q, ka kalbeti apie 3.7. Kad ir automatu pabandyk numinti dugna - manau 100% kad suskis ratai o tu stovesi vietoje. Vaziuodama i posuki duog daug gazo- manau prades suktis priekinis koks vienas ratas ir tave ismes is posukio i griovi. Na ir padangas priekines zinoma keisi kaip ir tepalus...

cia bendrai apie turejima tiek galios su vienu varomu ratu ;) :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2034: 2008 Vasario 12, 10:35:28 »
tai kad ir Eolte būna Hepu koncentrato ir vienokio ir kitokio. O kokių reikalų turėjo žmonės sumaišę G11 su G12 gali per paiešką susirasti užsienio forumuose  ;) ;). Sau asmeniškai pasakiau, kad aš na tikrai nenoriu eksperimentuoti ir tikrinti ar tikrai jau taip negerai gali būt ...........

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2035: 2008 Vasario 12, 11:00:14 »
be reikalo manai kad quattro tik ziema gerai. net ir vasara ant sauso asfalto quattro yra :H jau 2.8 manau turi buti Q, ka kalbeti apie 3.7. Kad ir automatu pabandyk numinti dugna - manau 100% kad suskis ratai o tu stovesi vietoje. Vaziuodama i posuki duog daug gazo- manau prades suktis priekinis koks vienas ratas ir tave ismes is posukio i griovi. Na ir padangas priekines zinoma keisi kaip ir tepalus...

Žinoooojau žinooojau kad Q gerai.... (+) :D ;) Bet su sąlyga kad nėra Q, važinėju atsargiai... (+) (v)  :D :D O šiaip yra kaip yra, radau tokią, ir nieko čia nepakeisi (nebent įkišti visą sistemą (z)), bet aš džiaugiuosi tuo ką turiu... :H Kita A8 mano bus būtinai su Q....Duodu pionieriaus žodį... :D :) (Sorry už floodą, ale man labai gera nuotaika kol kas, tai noriu pasidalinti ja su jumis :H )... ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2036: 2008 Vasario 12, 11:27:45 »
nu varysiu sia savaite as sava ashke keisti dirzu ir visu tu chujniu kas da ten yra :) ziesim kiek kashtuos (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2037: 2008 Vasario 12, 18:54:07 »
nu varysiu sia savaite as sava ashke keisti dirzu ir visu tu chujniu kas da ten yra :) ziesim kiek kashtuos (h)

darbas tai darbas, bet dalis turetu keisti arba visas, arba visas rekomenduojamas ir papildomas susidevejusias. Tad kaina faktiskai priklausys nuo to - ka pakeis.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2038: 2008 Vasario 12, 23:22:31 »

Žinoooojau žinooojau kad Q gerai.... (+) :D ;) Bet su sąlyga kad nėra Q, važinėju atsargiai... (+) (v)  :D :D O šiaip yra kaip yra, radau tokią, ir nieko čia nepakeisi (nebent įkišti visą sistemą (z)), bet aš džiaugiuosi tuo ką turiu... :H Kita A8 mano bus būtinai su Q....Duodu pionieriaus žodį... :D :) (Sorry už floodą, ale man labai gera nuotaika kol kas, tai noriu pasidalinti ja su jumis :H )... ;)

nelygu kam masina naudojama. aisku kvatro beabejones geriau is kurio tasko bepaziuresi, bet buna sprendimu nepagrystu logika. as asmeniskai norejau po 4.2 pasimti 2.8 be kvatro nu nebuciau numires, bet buciau pasiemes masina tik tam, kad ramiai pavazinet ir tiek, kam ko reik is masinos. na ir siaip prisiminus jei nera nei kvatro, tai atkrenta galine visa vaziuokle, reduktorius ir kitos bedos pvz sanaudu padidejimas ir pan, o jei dar deze mechanine tai jau ziurek vobshe papigiam vazineji, bet tai velgi klausimas ko kam reik. neabejoju kad jei butu a8 1.9tdi mechanas ir su kokia vaziuokle kaip ceskes vistiek daug kas ja pirktu, nes mes lietuviai, gyvenam kur lietus lyja :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2039: 2008 Vasario 12, 23:27:13 »
tiek prispangau ir pamirsau paklaust. nezinot kaip nuo stiklo kazkokius vaflius nuvalyt? ten kazkoks gal patirpes stiklas, ne kad nusivalys tai turbut nebenusivalys, bet kaip paslifuot ta stikla specialio medziagom ar ka daryt? nu toks grubus stiklas, matosi apibegimo zymes  (z)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2040: 2008 Vasario 13, 00:13:00 »
nera aisku kas uzvafliavo tau langus ?!? tad nera zinoma kuo atvafliuot (v) :D :D :D

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2041: 2008 Vasario 13, 00:13:43 »
su poliravimo skurke

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2042: 2008 Vasario 13, 00:32:34 »
tiek prispangau ir pamirsau paklaust. nezinot kaip nuo stiklo kazkokius vaflius nuvalyt? ten kazkoks gal patirpes stiklas, ne kad nusivalys tai turbut nebenusivalys, bet kaip paslifuot ta stikla specialio medziagom ar ka daryt? nu toks grubus stiklas, matosi apibegimo zymes  (z)
ne nu tu vistiek pavarai  :-] :-] :-]  (+) (+) (+) (+) mano akim žiūrint, tai problema, kurią pas Tave reiktų sprest paskutiniausia.  :D ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2043: 2008 Vasario 13, 09:09:21 »
Sėkmės darbuose  (h) ir detalių pasirinkime  :D taip pat ir pasimokant iš kitų padarytų klaidų  ;)  (h) (h)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2044: 2008 Vasario 13, 11:03:43 »
nera aisku kas uzvafliavo tau langus ?!? tad nera zinoma kuo atvafliuot (v) :D :D :D

(y) :D :D :D

Tiesa, gi aš jau galiu klausytis CD.. :G Pataisė mano CD dėžutę, buvo dalykas toks kad kai buvo atjungtas akumas, ir užstrigęs mechanizmas... (v) Tai pasakė, kad pvz prieš varant į servisą, reikia išimti tą dėžutę, arba užtektų paspausti eject, kad tik išlystų dėžutė... (v)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2045: 2008 Vasario 13, 16:10:24 »
na kadangi as ir perlipau vienu laipteliu aukstyn, ir prisijungiau prie astunkiu valdytoju, tai pastarasias dienas turejau ka veikt perskaitydamas visa sia tema nuo pradziu... blin tie 122 puslapiai ne taip jau mazai  :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2046: 2008 Vasario 13, 16:46:47 »
be to kiek naudingos ir nelabai informacijos  ;)  nu ir floodo atsakanciai daug  (aa)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2047: 2008 Vasario 13, 16:53:43 »
na as ir anksciau ta tema sekdavau... bet dabar nupirkes primeciau, kad butu gerai viska perkaityt, kad nebutu bereikalingu klausimu ir diskusiju... nes tikrai toj temelej nemazai floodo :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2048: 2008 Vasario 13, 18:51:36 »
na as ir anksciau ta tema sekdavau... bet dabar nupirkes primeciau, kad butu gerai viska perkaityt, kad nebutu bereikalingu klausimu ir diskusiju... nes tikrai toj temelej nemazai floodo :)

pasakok ka pajamei. :D kelinti metai, kokie navarotai, kiek palikai ir pan. :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2049: 2008 Vasario 13, 20:16:26 »
ne nu tu vistiek pavarai  :-] :-] :-]  (+) (+) (+) (+) mano akim žiūrint, tai problema, kurią pas Tave reiktų sprest paskutiniausia.  :D ;)

:D
na kaip cia pasakius :D
pirmiausiai reikia isiaiskinti visu problemu sprendimo budus, o tada ziureti ka greiciau, ka pakentet galima, ka pats galiu ir t.t. :)