Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1785955 kartus)

Evaldas

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1500: 2008 Sausio 08, 10:28:12 »
Neuzsiveda masina...Siandien dare diagnostika, reikejo uzvesti ir snypst...Galvojom kad gal akumas nepasikroves gerai, bet nupirkom nauja pastatem, irgi spyga... :[ Sako gal uzsiblokavo

Minėjau gerbiamieji kad akumuliatorius ne prie ko, nes esat jam silpnam- diagnostikos nebūčiau padaręs, na o nakti sėsiu pažiūrinėti tiksliau jūsų auto parodytu duomenų ?!?

Nu maniškis tsakant nuo pradžių pradeda... :D Aš tai iškart po Jūsų apsilankymo daviau užklausimą dėl rakto... :V Ale nesulaukus ats pasiskambyjau į audi centą, tai vat toks ats...raktas pats kainuoja 178lt, prikodavimas ~180lt...Sakyčiau puse velnio dar... (+) Galvojau jau be 500 neapsieisiu...Tik raktas bus po kokių ~2 savaičių... :-{ :-{ Tas mane labiausiai smaugia...Taip mašina reikalinga... :[ Dar vienas draugas sakė kažkur Kaune daro raktus tokius, tai pasidomės tiksliau...Beje, ačiū Bajorai už info, dabar nagrinėsimės.... ;)

Aš dariausi, tai man sukainavo 360lt, tik iškart pasakyk, kad darytų ne kaip papildomą raktą, o kaip pagrindinį, nes man užsakė kaip papildomą ir padarė ne tokį, t.y. paprastą labai, be nuotolinio pultelio ir t.t. Padarė lygiai per 2sav., bet tai prikodavimas daromas audi centre su visa mašina.